Προς το περιεχόμενο

με 50 ευρω γίνεται να φτιαξω ιστοσελιδα

marianna20A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας ειμαι 15 χρωνων και με 50 ευρω θελω να αγορασο μια ιστοσελιδα μεσα να εχει παιχνιδια με βαθμολογιες κατι σαν fatsimare.net στειλτε οσα σιτε ξερετε με φτινες ιστοσελιδες και να μπορουν τα αλλα μελοι να κανουν εγραφη οχι φορυμ. σιτε αν ειμαι σε λαθοσ θεμα μεταφερετετω ευχαριστο.... δεν εχω πιστοτικι αλος τροπος πλιρομης?

Δημοσ.

@marianna20A: Μάθε να γράφεις ελληνικά.

(Απολογούμαι για το spam, αλλά δεν άντεξα. Έλεος, που γράφει και ο από πάνω.)

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά από ιστοσελίδες αλλά με 50 ευρώ για τη δουλειά που το χρειάζεσαι δεν νομίζω να βρεις κάποιον να στο φτιάξει. Αυτό που ζητάς νομίζω είναι δυναμικό site με σύστημα βάσης δεδομένων για τους χρήστες που να μπορείς να ενσωματώνεις βίντεο και φωτογραφίες. Γενικά θέλει λίγο τρέξιμο.

Αν δεν βαριέσαι καλυτερα να ασχοληθείς μόνος σου ή να ανεβάσεις το budget σου ή να εγκαταλείψεις την ιδέα σου "μαριάννα";)

Good Luck

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση να βρεις site με 50€ είναι να το φτιάξεις εσύ, να το χαρίζουν ή να έχει τρελαθεί το αφεντικό...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:09 ----------

Παρεπιπτόντως, ναι, είσαι σε λάθος forum...

Δημοσ.

να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα

για σας ειμαι 15 χρωνων

δεν είσαι 15 χρονών, 27 είσαι

και με 50 ευρω θελω να αγορασο μια ιστοσελιδα

με 50euro την σήμερον ημερα ούτε τσίχλες δεν αγοράζεις, όχι site

μεσα να εχει παιχνιδια με βαθμολογιες

α την θες και έτοιμη κιόλας

κατι σαν fatsimare.net

μα το fatsimare έχει forum :P

στειλτε οσα σιτε ξερετε με φτινες ιστοσελιδες και να μπορουν τα αλλα μελοι να κανουν εγραφη οχι φορυμ. σιτε

όπως το είπα όλα έτοιμα εσύ απλά να δόσης 50 euro

αν ειμαι σε λαθοσ θεμα μεταφερετετω ευχαριστο.... δεν εχω πιστοτικι αλος τροπος πλιρομης?

με το περιστέρι :whistle:

ps: για σας είμαι 17 χρονών και με 100 ευρώ θέλω να αγοράσω μια ferrari :eek:

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...