coreygaylas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 πολυ κουλη και αρχισε με τον Mtron στα 25 ευρω... :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τι έγινε ρε παιδιά !!! το αφεντικό ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ? αντε και κάνα c2d8500 (ή και κάτι σε c2q δεν με χαλάει)στα 50 ευρό ρεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τι έγινε ρε παιδιά !!! το αφεντικό ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ? .... Τα ειπε ολα ενας ακαυτος χθες το απογευμα! Ολοι εχουμε καψει φλατζες εδω μεσα! Εεε, τις εκαψε και το αφεντικο! Απλα τα πραγματα! :cry: Και τωρα τι θα κανουμε χωρις βαρβαρους?? :cry: :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:58 ---------- http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=930210&catalog=20&x=30&category=69977727&page=1 2 x 1GB, PC2 6400, 4-4-4-12 12euros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Λυπομαστε χασατε... Μου ηρθε e-mail απο plaisio.gr και μου ελεγε να επικοινωνησω με την εξυπρετηση πελατων για ενα θεμα που εχει προκυψει σχετικα με την παραγγελια μου..(3 διαφορετικες παραγγελιες απο 2 κιτ στην καθε μια) Ο υπαλληλος μου ειπε πως εγινε λαθος στο αυτοματοποιημενο συστημα τιμολογησης του site και μπηκαν σε αυτη την τιμη ενω δεν υπαρχαν στο αποθεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Κατι μου θυμιζει η ολη κατασταση αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως.... Τι να ειναι αραγε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
junior-21- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ξερω , τις εχω ηδη πανω, αλλα δε λενε να πανε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πανω απο 1600! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως. αν δεν βαριέσαι, βγάλε μία από την ψύκτρα της και πες μας αν τι τσιπάκια έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Για δειτε αυτο περι του SSD που λεγαμε πριν 1-2 μερες και τις μνημες που ηταν "σε τρελες τιμες" ! http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Για δειτε αυτο περι του SSD που λεγαμε πριν 1-2 μερες και τις μνημες που ηταν "σε τρελες τιμες" ! http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66565 Ε και τι με αυτο; Ηταν μια προσφορα, τελειωσαν τα κομματια. Τι να κανουμε τωρα; Να βρει ssd το πλαισιο να του δωσει; Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ναι ο λαός απαιτεί, FREE SSD! (άτσα και ρίμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ε και τι με αυτο; Ηταν μια προσφορα, τελειωσαν τα κομματια. Τι να κανουμε τωρα; Να βρει ssd το πλαισιο να του δωσει; Χαχαχα Τσου,επρεπε να φροντισουν να μην συμβει αυτο εξαρχης.. Εμενα προσωπικα με χασανε απο πελατη τους(παρολο που τους ειχα μια προτιμηση) εξαιτιας τριων(3) ακυρωμενων παραγγελιων που εγιναν ολες(3 kit ram) στο 5-10λεπτο(παρακολουθουσα το site απο 1.30-4.30 -25/7) τις απο την στιγμη που εμφανιστηκαν τα προιοντα στο site κ ενος εξ αυτων(kit ocz ddr 2x512) συνεχιζε να φιγουραρει μεχρι την επομενη μερα... Να το δεχτω οτι παιζει στο ενα προιον εγινε λαθος,αντε κ στο δευτερο... Στο τριτο ομως πρεπει να πληρωσεις το λαθος σου εαν θελεις να θεωρησε σοβαρη εταιρια... Ειτε να αναλαβεις το κοστος αλλου αντιστοιχου προιοντος στην τιμη του site,ειτε στην δικη μου περιπτωση να χασεις ενα σχετικα καλο πελατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Να το δεχτω οτι παιζει στο ενα προιον εγινε λαθος,αντε κ στο δευτερο...Στο τριτο ομως πρεπει να πληρωσεις το λαθος σου εαν θελεις να θεωρησε σοβαρη εταιρια... Ειτε να αναλαβεις το κοστος αλλου αντιστοιχου προιοντος στην τιμη του site,ειτε στην δικη μου περιπτωση να χασεις ενα σχετικα καλο πελατη... +1 και από εμένα γιατί το έχουν παραχ@@ει το θέμα με τα "λάθη". Αλλά έτσι είναι... Άμα δεν τους ενοχλεί κανείς και δεν τους στοιχίζει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Οι πολλές και επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις-λάθη, μάλλον παύουν να αποτελούν τέτοιες. Ας το κοιτάξουν εκεί στο πλαίσιο γιατί μάλλον τελικά ''χάσιμο'' έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως πρέπει νομίζω να κανονίσουμε να φυλάμε βάρδιες στο site απο οτι φαίνεται αυτές τις μέρες εχει αναστατωθεί το σύμπαν . Λες και τους ευχήθηκε ο Μητσοτάκης κατι αλλο δεν μπορώ να σκεφτώ Τα μάτια μας 104 εχει ψωμί η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάντως πρέπει νομίζω να κανονίσουμε να φυλάμε βάρδιες στο site απο οτι φαίνεται αυτές τις μέρες εχει αναστατωθεί το σύμπαν . Λες και τους ευχήθηκε ο Μητσοτάκης κατι αλλο δεν μπορώ να σκεφτώ Τα μάτια μας 104 εχει ψωμί η δουλειά. Ακριβως το αντιθετο, ειναι εντελως αναξιοπιστοι οποτε ΔΕΝ ξανακοιταζω το site τους και δεν χανω αλλο απο τον χρονο μου! Και μενα μου ακυρωσαν εντελως την επομενη μερα 2 παραγγελειες με μνημες με το που μπηκαν στο συστημα. Το συστημα τους εχει προβλημα μου ειπε τηλεφωνικα και αφου του ειπα "οποτε σταματαμε να κοιταμε το site γιατι χανουμε το χρονο μας με πιθανες προσφορες" δεν ειχε να μου απαντησει κατι, νεκρα! Tου ειπα εγω μετα την παυση καλη σας μερα για να συνεχισει να μιλαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Αφού δεν μας είπαν ακόμα οτι τα μάτια μας έχουν πρόβλημα πάλι καλά Και βλέπω αλλες συζητήσεις το εκθειάζουν απο το πρωί μεχρι το βράδυ και λένε κιόλας οτι δεν είναι προκατηλημένοι (Αλλού αυτά) Μα λέει το πλαίσιο να κάνει λάθος αποκλείεται εσείς φταίτε Μα να ζητάτε να πάρετε αυτό που παραγκείλατε που ξανακούστηκε Δηλαδή το θράσος σας δεν εχει ορια 500 αγορές εχουμε κάνει λένε ολες ήτανε καλές.Εμείς που μας βγήκαν σκάρτες οι πρώτες τι να πούμε Δεν θα καταλάβατε καλά λένε , δεν θα το κάνατε σωστά , δεν τους πήρατε τηλέφωνο , δεν περάσατε απο κοντά , δεν έχετε μέσον , ζητάτε παράλογα πράγματα , Σαν να τους ακούω αυτή την στιγμή Εγώ ενα ξέρω οτι όποιο μαγαζί κάνει την κουτσουκέλα να το κατακεραυνώνουμε και να τους χορεύουμε στο ταψί ωστε την επόμενη φορά να το σκέφτονται καλύτερα πρίν το επαναλάβουν.Κανένα κατάστημα δεν είναι υπεράνω , απλώς με στενοχωρεί που οι περισσότεροι για διάφορους λόγους την τρώνε αδιαμαρτύρητα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.