Προς το περιεχόμενο

plaisio εκπτώσεις

badboy29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

32 GB slc SSD mtron στα 25 ευρω; ειπαμε να παιζουν στο σκρουτζ αλλα αυτο ειναι απατη. για να μαζευουμε υπογραφες για τον ΙΝΚΑ ολοι μαζι να τελειωνουμε

Δημοσ.

Santa's here kids.

dsc02122x.jpg

Ξεχασα να την γυρισω.:-D

Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι το 833 ...τωρα δεν ξερω αν ειπε *αλακια ή οχι...

Δεν το σκαναρα γιατι εχει κολλησει χαρτι στον εκτυπωτη και δεν μπορω με την καμια να το βγαλω.

Μαλλον θα ανοιξω θεμα αργοτερα.

Δημοσ.
Santa's here kids.

dsc02122x.jpg

Ξεχασα να την γυρισω.:-D

Δεν το σκαναρα γιατι εχει κολλησει χαρτι στον εκτυπωτη και δεν μπορω με την καμια να το βγαλω.

Μαλλον θα ανοιξω θεμα αργοτερα.

Τι θέμα να ανοίξεις;

Δημοσ.
Τι θέμα να ανοίξεις;

Για τον εκτυπωτη ...δεν εχω ιδεα πως να τον ανοιξω..και αν δεν φυγει το χαρτι ουτε scan δεν κανει.

Γενικα ειναι σε δυσκολο σημειο...

Οσο για την προσφορα ξανατονιζω οτι ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι η 833 εκδοση.Αν ηταν γιοτας...δεν φταιω εγω...:-D

Αν και πιστευω οτι ειπε λαλακια...

Τεσπα,οσοι πιστοι παρτε ρωτηστε.

Και να μην ειναι στην τελικη...σημενει οτι υπαρχει ακομα αποθεμα του 831.

• Super Moderators
Δημοσ.
32 GB slc SSD mtron στα 25 ευρω; ειπαμε να παιζουν στο σκρουτζ αλλα αυτο ειναι απατη. για να μαζευουμε υπογραφες για τον ΙΝΚΑ ολοι μαζι να τελειωνουμε

γιατί απάτη? αφού όσα κομμάτια υπήρχαν πουλήθηκαν...

Δημοσ.
μην τα θέλουμε και όλα τότε, σιγά μην του τα φέρουν και σπίτι τσάμπα...

Αν το προϊόν κόστιζε 50-100-200 ευρώ θα πήγαινα, για ένα πιστωτικό αξίας 5 ευρώ το να δώσω άλλα τόσο συν το χρόνο που θα κάνω να πάω και να έρθω θα ήταν τουλάχιστον βλακώδες.

Ανεξάρτητα από την αξία όμως, μια εταιρία που έχει κάνει τέτοιο "λάθος" (απάτη), ΦΥΣΙΚΑ και οφείλει να μου στείλει δωρεάν στο σπίτι κάποιο άλλο προϊόν προς αντικατάσταση, άλλωστε ήδη πλήρωσα τον κούριέρ τους μια φορά, να τον πληρώσω και δεύτερη για δικό τους λάθος?

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο κοντινό Πλαίσιο δεν έχεις? μπορείς να πάρεις τα λεφτά/πιστωτικό/μνήμες μια μέρα που θα περνάς έτσι και αλλιώς από εκεί...

Δημοσ.
πιο κοντινό Πλαίσιο δεν έχεις? μπορείς να πάρεις τα λεφτά/πιστωτικό/μνήμες μια μέρα που θα περνάς έτσι και αλλιώς από εκεί...

Μα δε θα ξαναβγάλουν μνήμες με 5 ευρώ αλλιώς θα τις είχα παραγγείλει.

• Super Moderators
Δημοσ.

να τους ζητήσεις να στις αλλάξουν με άλλες, που προφανώς δεν κάνουν 5 euro αλλά χωρίς να πληρώσεις κάτι...είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν

Δημοσ.
http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66565&page=7

αχαχαχαχαχαχα...το ειπα σε ενα αλλο forum και με πηραν με τις πετρες ολοι μαζι επειδη εκανα ενα ποστ οσο ηταν ακομα ανεβασμενος ο ssd λεγοντας "υπαρχει μια τρελη τρελη προσφορα αλλα δε τη λεω" κ μετα οταν τελειωσε τους ειπα ο ταδε...χΑΧΑχα.. ειμαι full χαρουμενος

μας δουλευουν μερικοι νομιζω ???

Δημοσ.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66565&page=7

αχαχαχαχαχαχα...το ειπα σε ενα αλλο forum και με πηραν με τις πετρες ολοι μαζι επειδη εκανα ενα ποστ οσο ηταν ακομα ανεβασμενος ο ssd λεγοντας "υπαρχει μια τρελη τρελη προσφορα αλλα δε τη λεω" κ μετα οταν τελειωσε τους ειπα ο ταδε...χΑΧΑχα.. ειμαι full χαρουμενος

Full χαζοχαρουμενος θα ελεγα...

• Moderators
Δημοσ.

Εδω κολλαει η παροιμια...

Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αγαλλίασε η καρδιά του

(συγνωμη απο τους γυφτους δεν εχει καμια ρατσιστικη χροια γι αυτους η παραθεση της παροιμιας, απλα κολλαει στην περιπτωση)

Δημοσ.

Μπορει να ειναι λιγο ασχετο αλλα πριν καμια εβδομαδα το Plaisio ειχε φερει εκτακτως μαλλον τις Cellshoc 2GB 4-4-4-12 DDr2 μονο με 12 ευρω αλλα επειδη ελειπα πριν 2 μερες που κοιταξα παλι ειχαν εξαφανιστει ξερει κανεις τιποτα..Κοιταξα τα προηγουμενα post και πιθανοτατα αναφερθηκατε σε αυτο αλλα αν ξερει καποιος που αλλου μπορω να τις βρω ας μου πει γιατι τις χρειαζομαι.Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...