patentapc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ο τίτλος τα λέει όλα!!!! θα ήθελα να μου πείτε κάποια παιχνιδια για pc! Τα οποία να παίζουν με joypad και ο χειρισμός στο menu να γίνεται επίσης με joypad! Π.χ. Pro 2009
John-lamia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ειναι πολλα ρε φιλε... απλα μπορεις να σκευτεις και μονοσ σου ποιου ειδους παιχνιδια παιζουν με joypad........ πχ τα fps δεν παιζοντε - η μαλον δεν βολευουν....τα ραλακια παιζουν ας πουμε, τα action(resident evil silent hill prototype, gta all, και κατι τετοια γενικα....) τωρα οσο αναφορα για τα μενου των παιχνιδιων πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα τησ εταιριασ που τα φτιαχνει για να σου βαλει την επιλογη χειρισμου.
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και πάνω που νομίζαμε ότι είχαμε δει όλα τα πιθανά θέματα για συζήτηση...
Str Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 street fighter 4, ultimate alliance... αυτά απο τη βιβλιοθήκη μου ας πουνε και οι αλλοι
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και πάνω που νομίζαμε ότι είχαμε δει όλα τα πιθανά θέματα για συζήτηση... χαχαχαχαχα έλιωσα με το σχόλιο. λοιπόν ας παραθέσω και εγώ κάποια τουλάχιστον με γνώμωνα ότι τα έχω παίξει με χειριστήριο ( συγκεκριμένα με το Xbox 360 controller ) : Devil May Cry 3,5 Tomb Raider Legend, Underworld, Anniversary Bully Scholarship Edition NBA 2k και άλλα πολλά ά και το Prototype από τα πιό πρόσφατα
patentapc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Κύριοι το καταλαβαίνω πως σας φαίνεται περίεργο το θέμα συζήτησης! Απλά επειδή είμαι στο team το οποίο ετοιμάζει μία εφαρμογή και πρέπει να βάλουμε παιχνίδια τα οποία παίζουν με joypad και ο χειρισμός γίνεται μέσα στο menu πάλι με το joypad! Και για να μην κάθομαι να περνάω ένα ένα τα παιχνίδια για να δω αν παίζει το μενου με το χειριστήριο! Είπα να με βοηθήσει κάποιος ο οποίος έχει παίξει κάποιο και γνωρίζει οτι ισχύει αυτό με το μενού! Καταλάβατε??? Ευχαριστώ!!!!! :lol::lol::lol: Όντως το θέμα ακούγεται τρελλό!!!!
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Κύριοι το καταλαβαίνω πως σας φαίνεται περίεργο το θέμα συζήτησης!Απλά επειδή είμαι στο team το οποίο ετοιμάζει μία εφαρμογή και πρέπει να βάλουμε παιχνίδια τα οποία παίζουν με joypad και ο χειρισμός γίνεται μέσα στο menu πάλι με το joypad! Και για να μην κάθομαι να περνάω ένα ένα τα παιχνίδια για να δω αν παίζει το μενου με το χειριστήριο! Είπα να με βοηθήσει κάποιος ο οποίος έχει παίξει κάποιο και γνωρίζει οτι ισχύει αυτό με το μενού! Καταλάβατε??? Ευχαριστώ!!!!! :lol::lol::lol: Όντως το θέμα ακούγεται τρελλό!!!! ναι αλλά δεν θα ήταν πιο γρήγορο να εβρισκές ποιά games ΔΕΝ υποστηρίζουνε joypad στο μενού τους? δεν ξέρω αν στέκει αυτό που είπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.