Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση και δε βρήκα ανάλογο θέμα στο φόρουμ (αν ήταν πολύ πρόχειρη ζητάω προκαταβολικά συγνώμη)...

Task_1 Failed! Error=400 ...όποια ταινία και αν προσπαθήσω να αντιγράψω στον σκληρό μου, μου βγάζει αυτό και πάντα στο 99% της διαδικασίας.Όσο και αν έψαξα στο ίντερνετ δεν κατάφερα να βρω κάτι να με βοηθήσει.Παντού προτείνουν σαν λύση την τελευταία ενημερωμένη έκδοση.Μόνο που ούτε αυτή δουλεύει.:mad:

Στην τελευταία έκδοση που κατέβασα από την επίσημη σελίδα το πρόγραμμα τερματίζεται από μονο του από την ώρα που αναλύει το δίσκο...:mad:

Να σημειώσω ότι δοκίμασα να κάνω ένα αντίγραφο με το Alcohol με το οποίο τα κατάφερα.Δοκιμάζοντας όμως να επαναλάβω τη διαδικασία με το dvdfab διαβάζοντας την εικόνα σε εικονικό driver συνέβησαν τα ίδια ακριβώς.Οπότε υποθέτω ότι δεν έχει να κάνει με το DVD recorder μου...

Έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Φίλε μου, καλημέρα!

Δεν ξέρω, αν θα σε καλύψει η απάντησή μου, αλλά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα με έναν φίλο μου, ο οποίος προσπαθούσε με κάπως παλιούτσικη έκδοση του DVDFab να αντιγράψει έναν καινούργιο τίτλο και όντως κοντά στο 99% του έβγαινε το μήνυμα που λες. Παραδόξως όταν κατεβάσαμε την τελευταία έκδοση, όλα πήγαν τέλεια.

Για δοκίμασε μήπως φταίει αυτό. Δεν χάνεις και τίποτα, δωρεάν είναι εξ' άλλου η έκδοση του Decrypter.

Δημοσ.

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν λειτούργησε ούτε με την τελευταία έκδοση. Η μόνη έκδοση που δουλεύει καλά σε εμένα είναι η 5110.

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι αφ' ότου αφαιρέθηκε η παλιά έκδοση με το Revo Uninstaller, έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή και μετά άρχισε η εγκατάσταση της καινούργιας έκδοσης.

Για δοκίμασε το παραπάνω! Μπορεί να μένουν λάθος καταχωρήσεις στη registry, ποιος ξέρει;

Ήδη πάντως είμαστε στην έκδοση 6.0.3.6, έστω και σε beta έκδοση.

Δημοσ.

Χμμμ... η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα restart πριν εγκαταστήσω την νέα έκδοση, οπότε μπορεί να φταίει αυτό. Προς το παρόν βέβαια με καλύπτει η έκδοση 5110. Όταν μου παρουσιάσει προβλήματα (που υποθέτω ότι θα παρουσιάσει σύντομα γιατί είναι αρκετά παλιά) θα την αντικαταστήσω.΄Ελπίζω να μην αναγκαστώ να αλλάξω πρόγραμμα...

Δημοσ.

μου πετυχε αυτο το error με τις τελευταιες εκδοσεις του 5.με τις εκδοσεις οι αρχικες του 5 δεν μου εγινε.με την 6 δεν το εχω δοκιμασει.το προβλημα ειναι στο read sto 99 τις εκατο .

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

(Το προβλημα υπαρχει και σε καινουριες εκδοσεις, και επειδη το τοπικ βγαινει τεταρτο αποτελεσμα στο google θα το απαντησω, και ας ειναι παλιο)

Το "Προορισμός" δεν πρεπει να γραφει το DVD recorder σου (γιατι η free εκδοση δεν εχει δυνατοτητα εγγραφης). Πατα το εικονιδιο με τον κιτρινο φακελο διπλα και βαλε ενα φακελο του σκληρου δισκου (πχ C:\TEMP\DVD )

Τι τους ηρθε να "ενοποιησουν" το HD decrypter με τις αλλες εκδοσεις τους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...