Προς το περιεχόμενο

Μητρικη για E6400

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα μητρικης καρτας για τον επεξεργαστη E6400.

Καλο θα ηταν να μπορει να αντεξει και μελοντικη αναβαθμιση, αλλα αν ειναι δυνατον το κοστος πρεπει να παραμεινει κατω απο τα 60ευρω.

Το εψαξα λογο και κατεληξα σε μια απο τις:

1) ASUS P5KPL SE

2) MSI P31 NEO-F V2

3) ASROCK P43DE

4) MSI P41T-C31

Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..

Πως μπορω να δω ποια Chipset κανουν για τους Core 2 Duo?

Πχ το X38 ειναι καλο?

Δημοσ.

P35/P45 (εκ των δύο καλύτερα να προτιμήσεις P35 λόγω πιο σφιχτών memory latencies και motherboard straps), Χ38 & Χ48. Δεν θα συναντήσεις προβλήματα αν χρησιμοποιήσεις X38/X48, ίσα ίσα που τα πράγματα θα είναι και λιγάκι καλύτερα.

Αν είναι να πας σε X38/X48 μεταχειρισμένες μητρικές ψάξε για Asus Maximus Extreme (X38) & Rampage Formula (X48), ειδικά η RF θεωρήθηκε η καλύτερη μητρική για DDR2 ever (μην ξεχνάμε και τις Giga UD3, UD5 βέβαια). Αν και θα ξεπερνάνε κατά πολύ το όριο των 60€ οπότε ...

Δημοσ.

Αν πας τώρα στη Μεταμόρφωση παίζει να βρεις μια asus χ38 στα λεφτά που θες.:-)

Εγω προσωπικά θα πήγαινα για καμιά P5W DH Deluxe αφού εχω τσιμπήσει ήδη μια ίδια και έπαιζε πολύ καλά και με Ε2180 αρχικά και με Ε5200 τώρα.

Kαλά κατασκευασμένη με μαύρο pcb.

Xωρίς I/O Shield και καλώδια βέβαια αλλά σε πολύ ξεφτίλα price.:-):-):-)

Μέχρι τώρα εχω πείσει 3 φίλους να πάρουν mobo απο το πλαίσιο για να περάσουν σε core 2 φθηνά.

Εχω μετανοιώσει μόνο μια φορά που πήρα για μένα ενα albatron.

Δημοσ.

μητρική=το πιο βασικό κομμάτι στο pc..για αυτό δώσε κάτι παραπάνω.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166336&SOCKET=s775&page=2&category=69977721&catalog=20 super τιμή για αυτή τη μητρική..μη το σκέφτεσαι σπρώξε το budget σου λίγο παραπάνω-πιες 2 φραπέδες λιγότερους,μη πας στην παραλία να πληρώσεις ξαπλώστρα να δεις καμμιά ξεβράκωτη(δες star channel το ίδιο είναι) και τσίμπα την..

Δημοσ.
μητρική=το πιο βασικό κομμάτι στο pc..για αυτό δώσε κάτι παραπάνω.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166336&SOCKET=s775&page=2&category=69977721&catalog=20 super τιμή για αυτή τη μητρική..μη το σκέφτεσαι σπρώξε το budget σου λίγο παραπάνω-πιες 2 φραπέδες λιγότερους,μη πας στην παραλία να πληρώσεις ξαπλώστρα να δεις καμμιά ξεβράκωτη(δες star channel το ίδιο είναι) και τσίμπα την..

:lol: :lol: :lol:

συμφωνω απολυτα με την αποψη σου, και εγω ετσι το βλεπω αλλα η μητρικη ειναι για ενα φιλο, που τωρα το πιο πιθανο ειναι να παρει καμια απο το Stock με 13ευρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...