harisg7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλημέρα, Έχω οθόνη με Tv-tuner και θα ήθελα να ρωτήσω, μήπως και γνωρίζει κανείς, αν είναι εφικτό να κάνω εγγραφή προγραμμάτων στο pc. Όπως αντιλαμβάνομαι, προφανώς πρόκειται για το ίδιο πράγμα με το να είχα μια απλή τηλεόραση. Η μη ύπαρξη tv-tuner στο pc μου στερεί τη δυνατότητα εγγραφής τελικά ή υπάρχει κάποιος τρόπος;
GCMH Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Από όσο γνωρίζω, όχι. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Καλύτερα να βρεις ένα τιουνεράκι...
harisg7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Κρίμα γαμώτο.. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί όταν αγόρασα οθόνη-tv! Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα πρόγραμμα για εγγραφή από τηλεόραση;
benZiDirK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Γινεται μονο αν αγορασεις καποιο dvd-recorder φετα. Εχουνε πεσει και αρκετα οι τιμες... Αλλος τροπος μεσω pc δεν γινεται.. Εκτος αν εχει εξοδους οι τηλεοραση και και βαλεις καμια καρτα στο pc σου που να εχει video in... Αλλα ιστορια μεγαλη.. Καλυτερα τo dvd recorder.
GCMH Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και εγώ έχω Οθόνη-Τηλεόραση αλλά πρόσφατα κατάφερα και επαναχρησιμοποιώ ένα τιούνερ δεκαετίας . Οι σημερινές κάρτες είναι αρκετά φθηνές. Με ένα 50αρι παίρνεις μία με δέκτη ψηφιακό/αναλογικό... Αν προχωρήσεις να προσέξεις μόνο να υπάρχουν οδηγοί για Vista, καθώς αυτό εγγυάται, σε κάποιο βαθμό, την υποστήριξη του προϊόντος και στα 7.
harisg7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 benZiDirK, έχει εξόδους η τηλεόραση (είναι LG LCD 32"). Πες μου λεπτομέρειες, αν μπορείς.. προγράμματα κλπ. GCMH, ο υπολογιστής είναι ολοκαίνουριος και παρ' ότι έχω κι εγώ μια εσωτερική κάρτα τηλεόρασης στο ντουλάπι, δεν θέλω να ανοίξω το Tower για να μη χάσω και την εγγύηση. Άσε που απ' ότι θυμάμαι, είχε χάλια λήψη, οπότε άδικος κόπος. Αν δε βγάλω άκρη, θα πάρω κάτι από τα εξωτερικά usb που κυκλοφορούν.. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Με αυτά λογικά κάνω δουλειά, έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.