Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα της Blizzard στην Κίνα!?

Atreas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επιμένεις να σχολιάζεις υποκειμενικές απόψεις, φαύλος κύκλος φίλε μου

εγω απλα πλακα εκανα αν σε εθιξα.. η αν ,ακομη χειροτερα, εθιξα το γοου, soz :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατά βάθος συμφωνούμε λοιπόν.

Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να βρω το γιατί η "πλειοψηφία" παραμένει πλειοψηφία -και όχι μόνο παραμένει, αλλά έχει και αυξητική τάση.

δεν είπα ότι διαφωνώ, αν διαβάσεις τα προηγούμενά μου posts θα δεις ότι μιλάω για εισπράξεις όχι για την ποιότητα του WoW

απλό, το WoW είναι από τα πιο εθιστικά και ολοκληρομένα mmorpgs που έχουν βγει μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να βρω το γιατί η "πλειοψηφία" παραμένει πλειοψηφία -και όχι μόνο παραμένει, αλλά έχει και αυξητική τάση. Ας πούμε ότι στην αρχή το WoW έπαιζε χωρίς αντίπαλο οπότε ήταν εύκολο. Από τη στιγμή όμως που πολλοί "WoW-wannabes" εμφανίστηκαν στο προσκήνιο (τα τελευταία χρόνια) η τάση αυτή θα έπρεπε να έχει ανακοπεί. Διότι, δεδομένα και αναμφισβήτητα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο ΜΜΟ που κυκλοφορεί πλέον και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

:confused:

Γιατι γινεται αυτο? Πολυ απλα γιατι ο κοσμος πλεον δεν ειναι διατεθιμενος να φαει παλι μηνες ολοκληρους μονο και μονο για να μαθουν ενα αλλο MMO οταν ηδη εχουν "ετοιμες" τις γνωσεις τους γι αυτο που ηδη παιζουν. Δεν παρατας ευκολα εναν χαρακτηρα που εφαγες χρονια να τον "στρωσεις". Ηταν και και ο μονος λογος αλλωστε που επαιζα WoW ως και τον Δεκεμβριο του 08'. Δεν με επαιρνε κανενα guild (lol, moonkin λεγανε), δεν με διαλεγε κανεις στο PvP (lol reroll resto μου λεγανε) και ομως εγω συνεχιζα να παιζω ασχετα αν ποτε δεν επαιξα παραπανω απο 10 ωρες την εβδομαδα και με αυτην την αντιμετωπιση κιολας.

Ηταν γιατι ειχα ριξει πολυ (τζαμπα) δουλεια στο χαρακτηρα για να τον αφησω ετσι απλά. Φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο για πολυ κοσμο. Και ηταν και το γεγονος οτι το WoW υπηρξε οντως πολυ καλο παιχνιδι στο παρελθον και δεν ειναι ολοι οι παικτες το ιδιο για να αντιλαμβανονται τις αλλαγες απο το καλο στο κακο και απο το κακο στο χειροτερο. Βαλε και το γεγονος οτι το παιχνιδι επαιζε μονο του τοσα χρονια χωρις αντιπαλο και καταλαβαινεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν με επαιρνε κανενα guild (lol, moonkin λεγανε), δεν με διαλεγε κανεις στο PvP (lol reroll resto μου λεγανε) .

And thatz some fake sh!t ...

δασδασδασδα

Δημοσ.

Επαιζα για 1,5 χρονο (ευτυχως!) Wow, λιγο L2 C2, κ ΑοC.. Τα σταματησα διοτι καποια στιγμη θα τα βαριομουν ουτως ή αλλως κ δεν θα χα παρει κ πτυχιο αν δεν τα σταματουσα :P

(AoC δυστηχως ειχε αρκετα bugs ακομη κ 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του, οποτε ελεγα κατσε να περασει χρονος να ξανασχοληθω, κατι που δεν εγινε ποτε)

(Lineage 2 απ την αλλη, ωραια γραφικα σε σχεση με Wow, αλλα να τριγυρνω σαν το αδικοχαμενο Elf για να XPάρω χωρις quest, ουσιαστικο story [εν αντιθεσει με του Wow που χαιρομουν να διαβαζω τα quest κ την ιστορια πισω απ αυτα] δεν βρηκα.. )

Σιγουρα το Wow όσο μεγαλωνε η φημη του (κ οι χρηστες του) εγινε πιο..casual. Όμως ειναι αρκετα ολοκληρωμενο! K σε οσους γουσταρουν αυτο το στυλ παιχνιδιου ηταν κ θα ναι μοναδικο

Δε ξερω για σας, απαξ κ βγει το SW: The Old Republic θα ξερω οτι θα ασχοληθω με κατι αξιοπρεπες κ σε στυλ που μου αρεσει ακομη περισσοτερο σε σχεση με τα σημερινα..

Δημοσ.

όχι του καλύτερου αλλά του δημοφιλέστερου...επιμένω ότι η "πλειοψηφία" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σωστή

Δηλαδή υπάρχει σωστό και λάθος στις προσωπικές προτιμήσεις ενός παιχνιδιού;

Αν μου αρέσει εμένα το WoW είμαι λάθος και αν αρέσει σε κάποιον το WAR είναι σωστός;

Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να βρω το γιατί η "πλειοψηφία" παραμένει πλειοψηφία -και όχι μόνο παραμένει, αλλά έχει και αυξητική τάση. Ας πούμε ότι στην αρχή το WoW έπαιζε χωρίς αντίπαλο οπότε ήταν εύκολο. Από τη στιγμή όμως που πολλοί "WoW-wannabes" εμφανίστηκαν στο προσκήνιο (τα τελευταία χρόνια) η τάση αυτή θα έπρεπε να έχει ανακοπεί.

Το γεγονός ότι μπορεί τα WoW-wannabes να μην ήταν τόσο καλά ή να μην προσέφεραν αυτό που οι παίχτες προσδοκούσαν από ένα WoW like MMO δεν παίζει ρόλο προς τα που υπάρχει τάση; Καλως η κακώς το WoW έχει καθιερώσει κάποια στάνταρτς στα MMO, γι αυτό και αυτή η μίμηση.

Διότι, δεδομένα και αναμφισβήτητα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο ΜΜΟ που κυκλοφορεί πλέον και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

:confused:

Με ποια κριτήρια θεωρείς το ένα καλύτερο από το άλλο; Μήπως αυτά τα κριτήρια είναι και λίγο προσωπικά; Το τι θεωρείς εσύ καλό για άλλον μπορεί να μην είναι και αντίστροφα.

Όσο για το θέμα ποιότητας σε ένα MMO μπορεί να βασιστεί μόνο σε τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι σε υποκειμενικά κριτήρια. Κακά τα ψέματα η επιλογή ενός παιχνιδιού γίνεται με υποκειμενικά κριτήρια και όχι με το πόσο rating του έβαλε το gamespot παράδειγμα.

Fake sh!t? Ειχες δει πολλα moonkin εσυ σε guilds στο TBC και στο Vanihla?

Στο TBC είχαμε άπειρα Boomkins και σε PvP και σε PvE, τουλάχιστον στον σέρβερ μου. Μάλιστα στο guild μου οι περισσότεροι druids ήταν Balance και οικειοθελώς γίνανε Resto. Στο vanilla η έννοια Boomkin ήταν άγνωστη.

Και πριν με πείτε funboi ή οτιδήποτε, κι έμενα δεν μου αρέσει το WoW πλέον(όσο μου άρεσε παλιότερα και το τονίζω αυτό) αλλά το βρίσκω λογικό μιας και έχει τόσα χρόνια που το παίζω, παρόλα αυτά λόγο της πορείας του, το θεωρώ το πιο ολοκληρωμένο MMO που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Αποκεί και πέρα δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, ο καθένας παίζει ότι του αρέσει, άλλος Runescape, άλλος AoC, άλλος Anarchy online κτλ.

EDIT: Κάτι ακόμα μίας και διάβασα και τα προηγούμενα post. Όταν βγαίνει ένα καινούριο MMO δεν είναι αυτοσκοπός να γίνει WoW killer. Οι εταιρείες κοιτάν απλά είτε να "κλέψουν" κάποιους παίχτες από τα άλλα MMO είτε να δημιουργήσουν καινούριους και να φτάσουν σε κάποιο σημείο πωλήσεων και συνεπώς κέρδους που θα τους επιτρέψει μακροπρόθεσμα να αναπτύξουν το προϊόν τους σύμφωνα με σκοπούς και στόχους που έχουν θέσει, αν θέλουμε να το δούμε το θέμα από οικονομικής πλευράς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή υπάρχει σωστό και λάθος στις προσωπικές προτιμήσεις ενός παιχνιδιού;

Αν μου αρέσει εμένα το WoW είμαι λάθος και αν αρέσει σε κάποιον το WAR είναι σωστός;

μην κολλάς στις λέξεις έλεος, κατάλαβες τι εννοούσα... :o

αν δεν σου αρέσει το "σωστή" άλλαξέ το με το "καλύτερη"...

Δημοσ.
μην κολλάς στις λέξεις έλεος, κατάλαβες τι εννοούσα... :o

αν δεν σου αρέσει το "σωστή" άλλαξέ το με το "καλύτερη"...

:-D

Απλά το "σωστή" με έκανε να αναρωτηθώ μήπως το πήγαινες αλλού.Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Δημοσ.

Στο TBC είχαμε άπειρα Boomkins και σε PvP και σε PvE, τουλάχιστον στον σέρβερ μου. Μάλιστα στο guild μου οι περισσότεροι druids ήταν Balance και οικειοθελώς γίνανε Resto. Στο vanilla η έννοια Boomkin ήταν άγνωστη.

Δεν παιζει να εισαι Moonkin και να αλλαξεις "οικειοθελως" σε resto. Απλα δεν γινεται. Γιατι να αλλαξεις εξαλου? Ποιος ο λογος? Τα whisper πεφταν βροχη "reroll resto", το ξερω καλα αυτο. Και επισης ασε καλυτερα για το αν ειχατε πολλα η αν δεν ειχατε στον server σας. Εγω στο (PvP) guild που ημουν ειχε ως -απαιτηση- να εχεις στην αρενα τουλαχιστον 2000 rating με οτι spec και αν διαλεγες να εισαι. Αυτο το καταφερα αλλα οριακα (μεγιστο 2100 rating εφτασα) και οταν καναμε raiding για PvP gear απλα δεν με φωναζαν ποτε σαν Moonkin γιατι πολυ απλα εκει που ενας warlock k mage κανανε 2100 - 2500 DPS το moonkin -με το ζορι- επιανε 1800/1900.

Καταλαβαινεις οτι σε κατι μεγαλυτερο απο SSC το moonkin απλα δεν υπηρχε. Δεν υπηρχε περιπτωση να βαλεις moonkin για DPS αν ειχες ευκαιρο mage, warlock, elemental shaman. Ετσι απλα. ΑΑΑΑ και ολα αυτα στον καλυτερο PvE σερβερ (που ηταν και ο τριτος μου) ετσι?

Βεβαια στο προσφατο Q&A για τις κλασεις της Blizzard μαθαμε εμεις τα moonkinακια γιατι ειχαμε τετοιους αφυσικους περιορισμους στο TBC και Vanihla οπου απλα παραδεχτηκαν τις θεωριες συνομοσιας που συζητουσαμε τοτε. Απλα τοτε το να παραδεχτουν κατι τετοιο θα ηταν οικονομικη αυτοκτονια.

• Super Moderators
Δημοσ.

τώρα με τα dual specs βέβαια τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάπως με τις επιλογές/παραχωρήσεις...

Δημοσ.

Λιγο πριν βγει το tbc προσθεσανε την μεταμορφωση σε "κοτα" στους druids, πριν δεν υπηρχε για σχεδον 1-1,5 χρονια.

Στην αρχη εγω νομιζα οτι ηταν το dance form, δεν ειχα βρει που μπορει να χρησιμευσουν. Οι περισσοτεροι εκαναν respeq για να χορεψουν, να γελασουμε, και μετα παλι resto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...