Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα της Blizzard στην Κίνα!?

Atreas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα, δεν μου θυμιζουν και τοσο manga.

Αλλα ακομα και ετσι, εχεις ενα παιχνιδι που μονο καποιοι χαρακτηρες φερνουν προς manga και ολο το υπολοιπο εχει ενα western feeling στον σχεδιασμο.

Παρ'ολα αυτα ειναι καθαρο ασιατικο game οσον αφορα το gameplay του. (τετοιο grindfest δεν πρεπει να εχει υπαρξει σε western mmorpg πχ)

Ειμαι ο μονος που τα γραφικα του WoW, αν και μου αρεσουν, μου θυμιζουν πολυ "μικιμαου" και οχι manga?

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε δεν έχεις δει αρκετά manga/anime :P

όχι δεν είσαι ο μόνος, αλλά σπάνια δίνουν σημασία στα γραφικά στο συγκεκριμένο game :o

Δημοσ.

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε, οχι και Ασιατικο το WoW. Καποιες επιροες τις εχει σιγουρα αλλα σε τιποτα απο την πρωτη (δευτερη, τριτη, τεταρτη, χιλιοστη) φορα και να το δεις δεν θυμηζει σε τιποτα ασιατικο παιχνιδι.

Μπορουμε να επιστρεψουμε στο θεμα ομως τωρα?

Δημοσ.

Λοιπον να πω και εγω ως blizzard/wow fanboy 2 πραγματακια

το wow εχει αρχισει να παρακμαζει εδω και καιρο

Ελπιζω να μην κανουν το λαθος και να βγαλουν και αλλο expansion γιατι ενταξει παιχνιδι σταθμος αλλα πλεον τα εφαγε τα ψωμια του

Το δυσαρεστο ειναι οτι δεν φαινεται να υπαρχει οτιδηποτε στον οριζοντα που να μπορει να το φτασει!

Μονο ισως το επομενο μμο της blizzard

Τα λεω αυτα παιζοντας το παιχνιδι απο το launch και το εχω σταματησει εδω και καιρο

Δεν ειμαι ο κλασικος κολλημενος με το wow που το εχει κανει θεο, θελω πραγματικα να βγει ενα αξιολογο μμο που να μου δωσει την αισθηση που ειχα στο wow ,ειδικα τα πρωτα χρονια αλλα μου φαινεται αδυνατο

Και σιγουρα ολα τα επομενα μμο θα εχουν επιροες απο το wow, εκτος και αν καποιος καταφερει να ξαναανακαλυψει τον τροχο (οπως και το wow ειχε επιροες απο προηγουμενα μμο)

Αυτο που θελω ειναι ενα σοβαρο μμο βασισμενο στο dungeons and drungons και ειδικα στα forgoten realms (οχι σαν την πατατα το d&d online)

Απλα το μελον δυστυχως(το λεω αυτο ενω ειμαι φαν της blizard) φαινεται να ανηκει στην blizzard το μονο μμο που φαινεται να κοντραρει το wow θα ειναι το επομενο mmo της blizzard

Δημοσ.
Αυτο που θελω ειναι ενα σοβαρο μμο βασισμενο στο dungeons and drungons και ειδικα στα forgoten realms (οχι σαν την πατατα το d&d online)

Αααχχχ, τι πληγές ξύνεις τώρα...

Το Lore των Forgotten Realms είναι γαμάτο και ατελείωτο. Μακάρι να βγεί κάποιο σοβαρό MMO βασισμένο επάνω του.

Και κάτι σε Dragonlance / Birthright δεν θα με χάλαγε καθόλου βέβαια!:-D:-D

Σόρρυ για το offtopic:)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αααχχχ, τι πληγές ξύνεις τώρα...

Το Lore των Forgotten Realms είναι γαμάτο και ατελείωτο. Μακάρι να βγεί κάποιο σοβαρό MMO βασισμένο επάνω του.

Και κάτι σε Dragonlance / Birthright δεν θα με χάλαγε καθόλου βέβαια!:-D:-D

Σόρρυ για το offtopic:)

Από την πρώτη σελίδα είμαστε off-topic τώρα σε πείραξε ? :P

Δημοσ.

Θα μπορούσε ο τίτλος να αλλαχθεί σε wow vs ? :P

Συνεχίζοντας το offtopic, είμαι και εγώ ένα blizzard fanboy ,αλλα τους κατέβαζα καντήλια όταν έπαιζα wow για το λόγο ότι η blizzard αγνοεί παντελώς την λέξη balanced χαρακτήρες.

Δημοσ.

καλά ρε κοράκια

μόλις πάει να σκάσει μύτη

ανταγωνιστής του wow και παίσατε

όλοι με τα μούτρα να το θάψετε ?

Έλα όμως που όσοι το έπαιξαν (ΑΙΟΝ)

λένε ότι είναι το next gen mmorpg

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν αν εξαιρέσουμε τον Ikaruga που έχει καταλήξει τι ακριβώς ζητάει από κάποιο νέο mmo σε αυτό το post όλοι οι WoW / blizzard fan(boys) ουσιαστικά λένε : " Προφανώς και δεν ζητάμε έναν κλώνο του Wow αλλά θέλουμε το επόμενο mmo να είναι ακριβώς σαν το WoW. " :whistle: :rolleyes:

Δημοσ.
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν αν εξαιρέσουμε τον Ikaruga που έχει καταλήξει τι ακριβώς ζητάει από κάποιο νέο mmo σε αυτό το post όλοι οι WoW / blizzard fan(boys) ουσιαστικά λένε : " Προφανώς και δεν ζητάμε έναν κλώνο του Wow αλλά θέλουμε το επόμενο mmo να είναι ακριβώς σαν το WoW. " :whistle: :rolleyes:

το WoW ειναι ενα αυτοκινητο(mmo) που εχει ροδες και τιμονι. Ειναι παραλογο που θελουμε το επομενο αυτοκινητο(mmo) μας να εχει ροδες και τιμονι?

Δημοσ.
το WoW ειναι ενα αυτοκινητο(mmo) που εχει ροδες και τιμονι. Ειναι παραλογο που θελουμε το επομενο αυτοκινητο(mmo) μας να εχει ροδες και τιμονι?

το WoW ειναι ενα αυτοκινητο(mmo) που εχει ροδες και τιμονι, τωρα ομως σου παλιωσε και λεσ να το αλλαξεις. Ναι, ειναι παραλογο στο καινουριο (!) σου αυτοκινητο να θες ΑΥΤΕΣ τις ροδες και ΑΥΤΟ το τιμονι που ειχες και στο παλιο.

Γιατι ροδες και τιμονι εχει καθε νεο αυτοκινητο. Απλα εσυ θες του WOW. ;)

Δημοσ.

Δυστυχως πολλα απο τα νεα mmo που βγαινουν (βλ. AoC) δεν εχουν ουτε ροδες ουτε τιμονι, ουτε μηχανη. Και οταν τους λες οτι θα επρεπε να εχουν, σου απαντανε οι εκαστοτε funboys οτι "εδω δεν ειναι WoW για να τα εχουμε αυτα. Εδω ειναι αλλο mmo με αλλη φιλοσοφια"...

Δημοσ.
Δυστυχως πολλα απο τα νεα mmo που βγαινουν (βλ. AoC) δεν εχουν ουτε ροδες ουτε τιμονι, ουτε μηχανη. Και οταν τους λες οτι θα επρεπε να εχουν, σου απαντανε οι εκαστοτε funboys οτι "εδω δεν ειναι WoW για να τα εχουμε αυτα. Εδω ειναι αλλο mmo με αλλη φιλοσοφια"...

Συμφωνοι για AoC αλλα για αλλα (οχι fail mmo) που εχουνε ας πουμε υδραυλικο τιμονι, αλλου τυπου ελαστικα και διαφορετικη μηχανη? Aυτα τα δοκιμαζει το fanboy του γοου?

Και επιχειρω να απαντησω.. Τα δοκιμαζει αλλα αφου δεν εχουνε το τιμονι του γοου και τις ροδες του το χαρακτηριζει ως fail.. H καλυτερα fail wow killer. :P

Δημοσ.

Πες ενα συγκεκριμενα να σου πω, γιατι τυχαινει να τα εχω παιξει ολα. Κανενα μεχρι στιγμης δε πλησιαζει το WoW στο gameplay.

Για το Aion επιφυλασομαι και δε μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δε το εχω παρει στα χερια μου ακομα, σε λιγους μηνες θα σου πω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:35 ----------

Και επιχειρω να απαντησω.. Τα δοκιμαζει αλλα αφου δεν εχουνε το τιμονι του γοου και τις ροδες του το χαρακτηριζει ως fail.. H καλυτερα fail wow killer. :P

χεχε ναι καταλαβαινω τι ενωεις, και οι περισσοτεροι οταν ακουνε τα WoW funboys να κλαψουριζουν για ενα αλλο game που επεσε στα χερια τους οτι δεν ειναι σαν το WoW, αυτη την εντυπωση εχουν. Οτι δηλαδη επειδη δεν ειναι ακριβως σαν το WoW που εχουν συνηθησει το απορριπτουν, αλλα δεν ειναι ετσι.

Ειναι πολυ βαθυς ο ορος gameplay και το WoW τον εχει ανεβασει μεχρι εκει που δε παει αλλο. Χωραει πολυ αναλυση το θεμα, να δουμε και το Aion και εδω ειμαστε να ξανασυζητησουμε

Edit: Ενα παραδειγμα θα πω σχετικα με το gameplay. Το gameplay του WoW ειναι "magic the gathering" και ολων των αλλων mmo ειναι "μπιριμπα". Ενας που δε ξερει θα πει "ελα μωρε χαρτια τα μεν χαρτια και τα δε, το ιδιο πραγμα ειναι". Αυτο δε μπορουν να το καταλαβουν οσοι κοιτανε το θεμα μονο επιφανιακα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...