Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα της Blizzard στην Κίνα!?

Atreas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ τα ασιάτικα mmorpg δεν τα συμπάθησα ποτέ και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και το παιχνίδι φέρνει "λογίκα" προς L2 .

Ο λόγοσ για τον οποίο το WoW είναι τόσο διαδεδομένο στην Ασια (αν δεν κάνω λάθος οι ασιάτες είναι το 60-70% των συνδρομητων του WoW) είναι γιατί στην ουσία είναι ένα ασιατικό mmo που έγεινε από αμερικάνους. Σε κάποιους το asian περιβάλλον τους αρέσει, σε άλλους (όπως εγώ) τους σκότωσε έναν ωραίο fantasy κόσμο.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είμαστε ήδη καραofftopic.

ας μεταφέρει κάποια τα τελευταία μυνηματα στο thread του aion για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

να απαντήσω και γω μια φορά ontopic

Δημοσ.
Ο λόγοσ για τον οποίο το WoW είναι τόσο διαδεδομένο στην Ασια (αν δεν κάνω λάθος οι ασιάτες είναι το 60-70% των συνδρομητων του WoW) είναι γιατί στην ουσία είναι ένα ασιατικό mmo που έγεινε από αμερικάνους. Σε κάποιους το asian περιβάλλον τους αρέσει, σε άλλους (όπως εγώ) τους σκότωσε έναν ωραίο fantasy κόσμο.

Είναι ασιατικό το WoW; Και εγώ είμαι ο James Hetfield.

Το WoW είναι γεμάτο με δυτικές επιρροές. Σε τίποτα δεν θυμίζει παραδοσιακό ασιατικό MMO.

Ο λόγος που είναι διαδεδομένο παιχνίδι στην Ασία είναι....

Wait for it....

Γιατί είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι!!! Σοκαριστικό ε;

Δημοσ.
Είναι ασιατικό το WoW; Και εγώ είμαι ο James Hetfield.

Το WoW είναι γεμάτο με δυτικές επιρροές. Σε τίποτα δεν θυμίζει παραδοσιακό ασιατικό MMO.

ναι φυσικά, οι λατεχ και εφαρμοστές πανοπλίες , τα τεράστια όπλα , τα "φωτάκια στις πανοπλίες είναι όλα δυτικά χαρακτηριστίκα.....

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι φυσικά, οι λατεχ και εφαρμοστές πανοπλίες , τα τεράστια όπλα , τα "φωτάκια στις πανοπλίες είναι όλα δυτικά χαρακτηριστίκα.....

από πότε είχαν αποκλειστικότητα σε αυτά τα ασιατικά mmo ή games γενικότερα?

το WoW δεν είναι/μοιάζει με τπτ ασιατικό mmo...οι χαρακτήρες καταρχάς δεν μοιάζουν με anime που είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ασιατικών games...

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι αυτό δεν το κάνει "ασιατικό" mmo/game...όποιος έχει δει anime και ασιατικά games το καταλαβαίνει...

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το κάνει να μοίαζει με δυτικό.... τώρα αν οι χαρακτήρεσ δεν έχουν τα τεράστια μάτια των anime cartoon αλλά έχει όλα τα άλλα ποθ το χαρακτηρίζουν, τότε για έμενα λίγη διαφορά έχει.

Επίσης ένα ακόμα δυτικό σπαθί:

wow_blood_elf_paladin-other

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι, αν το 10% έχει ασιατικές επιροές και το υπόλοιπο 90% είναι δυτικό προφανώς η "πλειοψηφία" το κάνει ασιατικό...

...oh wait! :o

Atrea όσο και να επιμένεις το WoW ΔΕΝ είναι japaneze/korean style mmorpg...το αν έχει κάποια στοιχεία δεν το κάνει

όλο το Lore, τα mobs/bosses, chars, κτήρια, classes, περιοχές κτλπ ΔΕΝ είναι από Ασία...αν εσύ νομίζεις ότι λόγω μερικών armors/weapons από τα ΑΠΕΙΡΑ που έχει γίνεται Ασιατικό τότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, έχεις αποφασίσει και ακόμα και ο Θεός να κατέβει να στο πει δεν πρόκειται να τον πιστέψεις

εμένα πάντως κάτι μου λέει πως ΔΕΝ έχεις παίξει το game και ότι συμπεράσματα βγάζεις είναι από photos/videos...κάνω λάθος για αυτό?

Δημοσ.

thresh μην με κάνεις να αρχίσω να spammαρω φωτογραφίες, και μάλιστα φωτογραφίες που να συκγρίνουν το warcraft με το WoW.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η αμερική με την αναγενησιακή και μεσαιωνική ευρώπη στην οποία βασίζονται τα δυτικά fantasy games?

Επισκέπτης
Δημοσ.
thresh μην με κάνεις να αρχίσω να spammαρω φωτογραφίες, και μάλιστα φωτογραφίες που να συκγρίνουν το warcraft με το WoW.

Λολ , ασιάτικο το wow ? Τόσο καιρό παίζουμε άλλο παιχνίδι μάλλον ....

Καμία σχέση με την ατμόσφαιρα και τις πόλεις του guild wars όταν το πρωτοέπαιξα ...

Συγκρίνεις αυτό [ame]http://pc.ign.com/dor/objects/552148/guild-wars/images/guild-wars-20090423023258307.html?page=mediaFull[/ame]

Με αυτό http://www.the-best-wow-guides.com/images/stormwind_ledge_exploit1.jpg ?

Έλεος , τυφλός είσαι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...