Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Χμμ , δηλαδή αν εγώ είμαι fanboy αυτοί εδώ τι είναι ? Έκανε κάποιος ενά σοβαρό με επιχειρήματα ποστ και όλα τα κωλόζωα εκεί μέσα αντί να πουν τη γνώμη τους η να έρθουν αντιμέτωποι με ωραίο τρόπο σε αυτά που λέει ... Καταφεύγουν στο να λένε "go back to wow n00b" κ.τ.λ ... Αλλά φαντάζομαι τι σκατά παιχνίδι είναι όταν ο super moderator στις πρώτες σελίδες φαίνεται ποιο ανίκανος και από ανίκανο και μάλλον το χαίρεται το ανελέητο σπαμμ ... Μπράβο κινεζάκια ... Άλλο ένα epic fail .
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Χμμ , δηλαδή αν εγώ είμαι fanboy αυτοί εδώ τι είναι ? Έκανε κάποιος ενά σοβαρό με επιχειρήματα ποστ και όλα τα κωλόζωα εκεί μέσα αντί να πουν τη γνώμη τους η να έρθουν αντιμέτωποι με ωραίο τρόπο σε αυτά που λέει ... Καταφεύγουν στο να λένε "go back to wow n00b" κ.τ.λ ...Αλλά φαντάζομαι τι σκατά παιχνίδι είναι όταν ο super moderator στις πρώτες σελίδες φαίνεται ποιο ανίκανος και από ανίκανο και μάλλον το χαίρεται το ανελέητο σπαμμ ... Μπράβο κινεζάκια ... Άλλο ένα epic fail . Επίσης να σε ρωτήσω φίλε μου MementoMori σε ξέρω και από χθες και μου την μπαίνεις ?Τρέχει κάνα πρόβλημα μαζί μου ? Αν είναι να μου πεις να ξέρω ... man δεν ξέρω για τον ΜementoMori πάντως εγώ καθε φορά που διαβάζω posts σου μετά χρειάζομαι κολλύριο..
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Έκανε κάποιος ενά σοβαρό με επιχειρήματα ποστ και όλα τα κωλόζωα εκεί μέσα αντί να πουν τη γνώμη τους η να έρθουν αντιμέτωποι με ωραίο τρόπο σε αυτά που λέει ... Καταφεύγουν στο να λένε "go back to wow n00b" κ.τ.λ ...Αλλά φαντάζομαι τι σκατά παιχνίδι είναι όταν ο super moderator στις πρώτες σελίδες φαίνεται ποιο ανίκανος και από ανίκανο και μάλλον το χαίρεται το ανελέητο σπαμμ ... Μπράβο κινεζάκια ... Άλλο ένα epic fail . 2-3 πραγματακια και εδω. Ναι οντως ειναι λιγο κωλοζωα που καταφευγουν σε αυτο το στυλ απαντησεων. (γαιδαροι, πετεινοι και κεφαλια παντου) Τι σχεση μπορει να εχει ο moderator ενος fansite με το αν το παιχνιδι ειναι καλο ή οχι πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω Ειναι Κορεατικο και οχι Κινεζικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Οκ , ναι . Δεχτές οι συμβουλές . Αλλά να σε ρωτήσω . Σε ποιο πράγμα έχω άδικο ? Εντάξει ναι έχετε δίκιο οτί προσωπική μου άποψη οτί δεν μου αρέσει ένα παιχνίδι αλλά νομίζω οτί έχετε καταλάβει οτί μπορώ να έχω μία γνώμη μιας και δοκιμάζω ό,τι "καλό" βγαίνει στην αγορά και δεν είμαι κλειστός σε νέα παιχνίδια . Παρόλα αυτά έχω βαρεθεί τα δήθεν "wow-killers" και τα δήθεν παιχνίδια που ήρθαν για να μείνουν . Και θα προτιμούσα να είχαν πάρει κάποια πράγματα από το wow (που ήδη τόσα παιχνίδια έχουν πάρει) γιατί αυτή η συνταγή δουλεύει και δεν το λένε 500 άτομα όπως ο κόσμος του guild wars αλλά 11 million και για να τελειώσω δεν ζήτησε κανείς 1 wow clone απλός να έχει κάποια από τα κάλα χαρακτηριστηκά του για να είναι ποιο προσιτό από την αρχή . EDIT : Το ξέρω οτί κάνω ορθογραφικά λάθοι , τι να κάνουμε είμαι αγράμματος . Βέβαια καμιά φορά φταίει και η ταχύτητα ή ίσως η βιασύνη που έχω για να γράψω κάτι . Επίσης να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν κατάλαβα οτί ήταν fansite νόμιζα πως ήταν το official και έτσι έκρινα λάθος για τον mod ... Και κάτι ακόμα , μην κρίνεται οτί αυτά τα 6million θα πάνε στο AION από τώρα , μπορεί να το βαρεθείτε και εσείς σε λίγο καιρό . .
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Οκ , ναι . Δεχτές οι συμβουλές . Αλλά να σε ρωτήσω . Τώρα με τις μαλακίες που λες νομίζεις οτί είσαι έξυπνος ? Σε ποιο πράγμα έχω άδικο ? Εντάξει ναι έχετε δίκιο οτί προσωπική μου άποψη οτί δεν μου αρέσει ένα παιχνίδι αλλά νομίζω οτί έχετε καταλάβει οτί μπορώ να έχω μία γνώμη μιας και δοκιμάζω ό,τι "καλό" βγαίνει στην αγορά και δεν είμαι κλειστός σε νέα παιχνίδια . Παρόλα αυτά έχω βαρεθεί τα δήθεν "wow-killers" και τα δήθεν παιχνίδια που ήρθαν για να μείνουν . Και θα προτιμούσα να είχαν πάρει κάποια πράγματα από το wow (που ήδη τόσα παιχνίδια έχουν πάρει) γιατί αυτή η συνταγή δουλεύει και δεν το λένε 500 άτομα όπως ο κόσμος του guild wars αλλά 11 million και για να τελειώσω δεν ζήτησε κανείς 1 wow clone απλός να έχει κάποια από τα κάλα χαρακτηριστηκά του για να είναι ποιο προσιτό από την αρχή . ρε παιδιά (συγκεκριμένα εσύ Davelis και ο Τresh, οι fanboys του WOW) έλεος με τα wow killers.. κανείς δεν ανέφερε αυτήν την έννοια στο ποστ. και μόνο που το σπαμμάρετε συνέχεια και κλαίτε ότι δεν τα αντέχετε μας δείχνετε πόσο ανοιχτοί σε νεες προτάσεις είστε.. btw γιατι βρίζεις ?
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Οκ , ναι . Δεχτές οι συμβουλές . Αλλά να σε ρωτήσω . Σε ποιο πράγμα έχω άδικο ? Εντάξει ναι έχετε δίκιο οτί προσωπική μου άποψη οτί δεν μου αρέσει ένα παιχνίδι αλλά νομίζω οτί έχετε καταλάβει οτί μπορώ να έχω μία γνώμη μιας και δοκιμάζω ό,τι "καλό" βγαίνει στην αγορά και δεν είμαι κλειστός σε νέα παιχνίδια . Παρόλα αυτά έχω βαρεθεί τα δήθεν "wow-killers" και τα δήθεν παιχνίδια που ήρθαν για να μείνουν . Και θα προτιμούσα να είχαν πάρει κάποια πράγματα από το wow (που ήδη τόσα παιχνίδια έχουν πάρει) γιατί αυτή η συνταγή δουλεύει και δεν το λένε 500 άτομα όπως ο κόσμος του guild wars αλλά 11 million και για να τελειώσω δεν ζήτησε κανείς 1 wow clone απλός να έχει κάποια από τα κάλα χαρακτηριστηκά του για να είναι ποιο προσιτό από την αρχή . Πρωτον, ναι ειμαι εξυπνος, μου το λεει και η μαμα μου Δευτερον δεν σου ειπε κανεις οτι εχεις αδικο, ουτε προσπαθησε κανεις να σου πει να αλλαξεις γνωμη. Ο τροπος σου ειναι που ενοχλει και οχι οι αποψεις σου. Fanboy δεν ειναι αυτος που απλα του αρεσει ενα game. Ειναι αυτος που γινεται εκνευριστικος υποστηριζοντας το, και απαξιωνοντας ο,τι δεν του μοιαζει (και αμα του μοιαζει τοτε ποιος τον ακουει για το "κλεψιμο") Τριτον δεν μιλησε κανεις για wow-killer. Δεν θα το σκοτωσει τιποτα, μονο του θα πεθανει απο βαθεια γηρατεια και φυσικα αιτια. Τεταρτον το ΑΙΟΝ δεν το εχεις δοκιμασει και του τα χωνεις ασχημα (και απο το πουθενα) Πεμπτον δεν γινεται ολες οι συνταγες να ειναι ιδιες. Καλη η μαγιονεζα αλλα αφενος δεν αρεσει σε ολους και αφετερου δεν θα την βαζουμε και στα φασολακια. PS Τον Thresh δεν θα τον ελεγα fanboy για τους λογους που ανελυσα παραπανω. Και στην τελικη τα post του, αν και διαφωνω, ειναι καλογραμμενα, χωρις νταηλικια και με λογικα για τις αποψεις του επιχειρηματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Σκεφτόμουνα να κατεβάσω το AION αλλά άλλαξα γνώμη . Τώρα για το αν μπορώ να έχω άποψη για ένα παιχνίδι που δεν έχω δοκιμάσει ? Ναι , μπορώ έχω δει video και έχω ψιλο-καταλάβει περί τίνως πρόκεται . Δεν προσπαθώ με νταηλίκια να σας την βγω ... Στην αρχή το είχα πάρει για πλάκα , εσείς πέσατε να με φάτε .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά (συγκεκριμένα εσύ Davelis και ο Τresh, οι fanboys του WOW) έλεος με τα wow killers.. κανείς δεν ανέφερε αυτήν την έννοια στο ποστ. και μόνο που το σπαμμάρετε συνέχεια και κλαίτε ότι δεν τα αντέχετε μας δείχνετε πόσο ανοιχτοί σε νεες προτάσεις είστε.. btw γιατι βρίζεις ? πρώτον είναι Thresh (god damn it ) δεύτερον δεν είμαι WoW fanboy (αλλιώς δεν θα το είχα παρατήσει, ρώτα και τα παιδιά στο thread του WoW) αλλά Blizzard fanboy (ακόμα χειρότερα? ) τρίτον κανείς δεν κλαίει, μόνο στα forums της Blizzard γίνεται αυτό (θρυλική γκρίνια) μπορεί να μην ανέφερει κανείς στο συγκεκριμένο topic για WoW killers αλλά σίγουρα υπάρχουν σε άλλα PS Τον Thresh δεν θα τον ελεγα fanboy για τους λογους που ανελυσα παραπανω. Και στην τελικη τα post του, αν και διαφωνω, ειναι καλογραμμενα, χωρις νταηλικια και με λογικα για τις αποψεις του επιχειρηματα. έλα τώρα υπερβάλεις
altair Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 το wow imho το καταλαβαίνω μόνο για τα παιδία που παίζουν 2 ωρίτσες αρένα , μαζεύουν πόντους και περιμένουν να αγοράσουν τα αντικείμενα του επόμενου season. το aion δεν το συμπάθησα, πολύ κορεάτικο για εμένα (μικροσκοπικός χαρακτήρας με ένα σπαθί τριπλάσιο, ίσως όσο θα ήθελε να είναι το μέλος του) τέλος για όποιον δεν θέλει να παίζει mmo (γιατί είδα και κάτι τέτοια ποστ) υπάρχουν και οι άλλες ενότητες του insomnia. πίσω στο θέμα δεν νομίζω να ιδρώσει η blizzard. Αντε να πληρώσει κανένα τσουχτερό πρόστιμο για την τυφλή συμφωνία της για κοινή επιχείρηση με αυτή την netease και να περάσει απο κόσκινο από την αντίστοιχη κινέζικη επιτρόπή ελέγχου διαφάνειας.
the_valliant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 μόνο το GW δεν δουλεύει με συνδρομή (από αυτά που ανέφερα) και παρόλα αυτά δεν μάζεψε αρκετό κόσμο, αυτό τα λέει όλα.. 6.000.000 πωλήσεις δεν είναι αρκετός κόσμος;! Εξαρτάται τι κοιτάμε βέβαια: σύνολο εσόδων που έχει αποφέρει ένα παιχνίδι ή πόσους ενεργούς παίκτες έχει σήμερα; Δε λέω ότι το GW έχει αποφέρει περισσότερα έσοδα από ότι το WoW, αλλά με "ξερά" νούμερα 6 εκ. πωλήσεις είναι 6 εκ. πωλήσεις. Επιπλέον, κανείς δεν ψάχνει -ούτε έχει ανάγκη- από ένα WoW-killer. Αυτό που ουσιαστικά θα μας σερβίρουν είναι ένα WoW-replacement ή κάποιου είδος WoW-clone. Διότι, για να πούμε το σωστό, ότι κάνει η Blizzard είναι ground-breaking. Έχει την ικανότητα να παίρνει τα καλύτερα από διάφορα είδη παιχνιδιών και να τα παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο, φτιάχνοντας ουσιαστικά κάτι που 'μοιάζει' εντελώς καινούργιο και φρέσκο. Και έχω τη βεβαιότητα ότι το ίδιο θα γίνει και με το νέο της MMO, όποιο κι αν είναι αυτό. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το GW είναι επιτυχημένο. Το ότι ο κόσμος που το παίζει δεν έχει φάει το ίδιο κόλλημα με αυτούς που παίζουν WoW μου λέει άλλα πράγματα εμένα (για το επίπεδο των παικτών , π.χ.). Εξάλλου το GW έχει διαδοθεί και εδραιωθεί σαν το πλέον αγωνιστικό MMO(RPG) στον πλανήτη, αποφέροντας στην εταιρία του έσοδα από άλλες πηγές (αγώνες & πρωταθλήματα) στις οποίες το WoW απλά δεν έχει πρόσβαση. Το ότι το Aion θα είναι επιτυχία, επίσης είμαι σίγουρος: το λένε ήδη οι (προ-)πωλήσεις που έχει κάνει, το λέει το επιτυχημένο ιστορικό της NCSoft, το λέει η αθροιστικά μεγαλύτερη διάδοση των Lineage+GW. Και κάτι τελευταίο: το ότι φτιάχτηκε από μία Κορεάτικη εταιρία που ξέρει να βγάζει μόνο MMO (ή κάπως έτσι, που διάβασα εδώ μέσα) πρόκειται να αλλάξει ΠΟΛΥ σύντομα. Ήδη τα γραφεία της NCSoft στην Ευρώπη είναι έτοιμα και τόσο το Αιον όσο και το επερχόμενο GW2 προορίζονται να χτυπήσουν την Ευρωπαϊκή αγορά με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό. Η πίτα της Blizzard μόλις μοιράστηκε σε περισσότερους μνηστήρες. Όσο δε αφορά στην 'καμήλα' της, μπορεί αυτή να ήταν δρομέας και να πήγε μακριά, αλλά το γάλα της στέρεψε και τα μαστάρια της κρέμονται στην άμμο. Νισάφι πια! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:27 ---------- άρα το GW έχει ξεπεράσει κατα πολύ τις θεωρίες σου αφού έχει 6m worldwide.. +1 Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε σε καθαρά νούμερα τα έσοδα που έχει αποφέρει στην εταιρία τους το κάθε παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψιν ΟΛΑ τα venues. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:31 ---------- ασφαλώς για αυτό υπάρχουν τα links από sites που μπορούν να στηρίξουν αυτό που ισχυρίζεσαι... πχ αρκετά sites είχαν πει ότι το WoW έχει περάσει τα 11m συνδρομητές (που πληρώνουν μηνιαία δλδ, όχι που αγόρασαν το game), για βρες αντίστοιχο για τα υπόλοιπα games...πχ το GW άρα "screenshot or it didn't happen" Και ο Bush εξελέγη για δύο θητείες... Πόσα εκατομμύρια μ@λ@κε$ απαιτούνται για να συμβεί αυτό; Διότι δεν πρόκειται για αστρική συζυγία Υ.Γ. Το ποστ του MementoMori στη σελίδα 7 και τα δύο πόστ του Vasilius με κάλυψαν... σαν υπνόσακος!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ο καθένας παίζει όποιο παιχνίδι του αρέσει . Παρόλα αυτά μπορεί ένα παιχνίδι να καταφέρει να πωλήσει 3 εκ. σε preorders αλλά να μην καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο του όταν βγει ... Εγώ τα ασιάτικα mmorpg δεν τα συμπάθησα ποτέ και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και το παιχνίδι φέρνει "λογίκα" προς L2 . Το wow ήταν ένα παιχνίδι που άφησε ιστορία στα mmorpg και έφερε τρελά κέρδοι στην blizzard . Τώρα τι μου λέτε εσείς για guild wars πωλήσεις κ.τ.λ δεν ξέρω .
GabrielConnor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Σκεφτόμουνα να κατεβάσω το AION αλλά άλλαξα γνώμη . Τώρα για το αν μπορώ να έχω άποψη για ένα παιχνίδι που δεν έχω δοκιμάσει ? Ναι , μπορώ έχω δει video και έχω ψιλο-καταλάβει περί τίνως πρόκεται . Δεν προσπαθώ με νταηλίκια να σας την βγω ... Στην αρχή το είχα πάρει για πλάκα , εσείς πέσατε να με φάτε . Και εγώ είχα δει πολλα βιντεο του WoW και μου φαινόταν αστείο και παιδικό, αλλά όταν το εγκατέστησα και έπαιξα κόλλησα για μερικά χρονάκια. Get my point? Ο καθένας παίζει όποιο παιχνίδι του αρέσει . Παρόλα αυτά μπορεί ένα παιχνίδι να καταφέρει να πωλήσει 3 εκ. σε preorders αλλά να μην καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο του όταν βγει ... Εγώ τα ασιάτικα mmorpg δεν τα συμπάθησα ποτέ και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και το παιχνίδι φέρνει "λογίκα" προς L2 . Αν αναφέρεσαι στο Aion, τα 3 εκατομμύρια δεν είναι pre-orders αλλά οι active συνδρομές στις περιοχές που έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ναι , αλλά πρέπει να μου κάνει το click το παιχνίδι όταν το πρωτοδώ αν δεν μου το κάνει μπορεί να μην μπω καν στο κόπο να το δοκιμάσω ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 6.000.000 πωλήσεις δεν είναι αρκετός κόσμος;! το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη/απόδειξη ότι έπαιζαν ταυτόχρονα, δλδ ότι υπήρχαν 6m ενεργοί χρήστες για μια Χ κοντινή περίοδο... αν μπορείς να μου το δείξεις αυτό θα κάνω τουμπεκί... ---------- Post added at 13:32 ---------- Και ο Bush εξελέγη για δύο θητείες... Πόσα εκατομμύρια μ@λ@κε$ απαιτούνται για να συμβεί αυτό; Διότι δεν πρόκειται για αστρική συζυγία Υ.Γ. Το ποστ του MementoMori στη σελίδα 7 και τα δύο πόστ του Vasilius με κάλυψαν... σαν υπνόσακος! δεν μίλησα ποτέ για ποιότητα παιχνιδιού και έτσι, μόνο εισπρακτικά...άρα το παράδειγμα με τον Bush είναι άκυρο
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 .. Εγώ τα ασιάτικα mmorpg δεν τα συμπάθησα ποτέ και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και το παιχνίδι φέρνει "λογίκα" προς L2 . Οσο και αν με ποναει που το λεω, το ΑΙΟΝ πιο πολυ στο WoW φερνει παρα στο L2. Το PvP του ειναι αναμεσα σε 2 factions και δεν υπαρχει το PK του L2. Ενα απο τα λιγα χαρακτηριστικα που πηραν απο το L2 ειναι οι μαχες για τα διαφορα καστρα-περιοχες που θα γινονται στην pvp περιοχη του παιχνιδιου, την Abyss Αλλα αυτα καλυτερα να τα συζητησουμε στο δικο του topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.