Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα της Blizzard στην Κίνα!?

Atreas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry που σε "απογοητεύω" αλλά δεν παίζω WoW εδώ και 2.5 χρόνια...

κατά τα άλλα χαίρομαι που "μου την είπες" έτσι, φάνηκαν τα επιχειρήματα και το επίπεδό σου...

άμα καταφέρεις να βρεις info για το ενεργούς χρήστες του GW, let us know...

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Οι πωλήσεις ενός παιχνιδιού φυσικά και δεν αντικατοπτρίζουν την gamerbase του. Παράδειγμα το AoC.

όλα πλέον τα mmorpgs έχουν πέσει...για αυτό ανέφερα ότι τα 6m που έχει πουλήσει το GW δεν λένε τπτ, όσο καλό και αν είναι το game δυστυχώς αν δεν ξεφτυλιστεί τελείως το WoW δεν πρόκειται να έχει κάποια τύχη για άξια επιβίωση

Δημοσ.

παιδιά μη μπερδευεστε. το WoW δεν είναι παιχνίδι, είναι φαινόμενο, είναι ο Jesus των παιχνιδιών..

Οποίος το αντιμετωπίζει σαν «ένα παιχνίδι» καταλήγει σε ατοπο..

Ορισμένα πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι ανεξήγητα,έτσι πρέπει να παραμεινουν και ίσως τα καταλάβουμε στις επόμενες δεκαετίες

Δημοσ.

Τι λες ρε ; τη παλεύεις;

Ίσως να βγς off topic λίγο...

Δεν είναι ο jesus των παιχνιδιών είναι μια μίξη diablo-warcraft , δλδ 2 πράγματα που προυπήρχαν στην ουσία τόσο σε concept όσο και η ιδέα του massive rpg από το 1ο starwars δλδ πριν το wow και lineage,mu κτλ.

Το ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν πουλήσει τόσο είναι αναμενόμενο μιας και ο πλυθησμός αυξάνεται στη γη καθώς και η ευριζωνικότητα/διαδίκτυο, οπότε και οι πωλήσεις.

Δεν λέω πως αυτά τα παιχνίδια είναι μάπα κτλ, απλά πληρώνεις κάτι συνεχόμενα και έχεις το αντίστοιχο αποτέλεσμα - ανάπτυξη - πωλήσεις.

(Είναι σα να μου λες το playboy έχει χχχχχχχχχχχχχχχχχ πωλήσεις).....

Οπότε η αντιμετώπιση του ως παιχνίδι δεν είναι καθόλου άτοπη.

Ξέρεις λίγο ιστορία gaming, γνωρίζεις 5 βασικά πράματα απο PC φινίτο.

Το WoW και όλα τα mass online rpg είναι παιχνίδια. Απλά είναι εθιστικά παιχνίδια που σε κάνουν να έχεις μία ταυτοποίηση με το χαρακτήρα σου η οποία είναι κ η παγίδα.

Σε ένα fps τίτλο ας πούμε είσαι ενας πεζοναύτης, σόρρυ είσαι ενας ΓΑΜΑΤΟΣ πεζοναύτης που μασάει σίδερο και φτύνει ατσάλι κ πάει σε ένα νησί μόνος του , αφού η ομάδα του έπεσε σε ενέδρα απο διεφθαρμένο αξιωματικό του , τα κάνεις όλα πουτ***α , καταστρέφεις το νησί, γυρνάς πίσω τιμωρείς και το καθίκι και σώζεις κ μια γκόμενα να σου βάζει μπουγάδα, ΤΕΛΟΣ. Στο multiplayer είσαι απλά μια μονάδα και fragareis άντε να πας για κανα event-LAN και να ξοδεύεις λίγες ώρες προπόνησης εως εκεί.

ΜΠΟΡΕΙΣ όμως κάλεστα να βάλεις ένα όριο κ να πας για ποτό , να πας για μπάλα καθώς και να μη παίξεις καθόλου για xx μέρες χωρίς κάποια επιβάρυνση. Αυτό στο WoW , δε μιλώ για όλους αλλά για τη πλειοψηφία δεν ισχύει , εκεί είσαι ο Psolen Gamauen και σε χρειάζετε το guild σου και μπαίνεις σε έναν εθιστικό χορό. Γουστάρεις τον χαρακτήρα σου και πλέον και για μπύρα να πας μία στο τόσο θα ψάξεις στο έξοδος για dwarf tavern πως στο διακονο το λενε. Aφήστε τις ακρότητες με διπλά κ τριπλά accounts... ή τις βάρδυες των τριών οκτάωρων κτλ.

Και τέλος μετά απο 6 μήνες (στη καλύτερη) ή 2 χρόνια ή όταν βάλει μυαλό ο player θα κάτσει να σκεφτεί ότι όλο αυτό ήταν χαμένος χρόνος, ο e-χαρακτήρας του που γαμ***ε και έδερνε στην ουσία δεν υπάρχει...

Άλλο να αφιερώνεις αρκετό απτον ελεύθερό σου χρόνο για να παίζεις και να γουστάρεις και άλλο να έχεις βάλει προτεραιότητα στη ζωή σου το gaming με σημαντικές συνέπιες που δε θα τις δεις άμεσα.

Δε πρέπει να περάσει δεκαετία για να καταλάβεις κάτι το οποίο είναι απλό, ffs δλδ.

P.S άντε να μη πω για τον κόσμο που πέφτει και σε ηλεκτρονικό έρωτα μέσα απο το παιχνίδι...

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω με τον Thresh με την λογική πληθυσμός= επιτυχία για ένα game. Από τα παιχνίδια που πραγματικά λάτρεψα μόνο το BG2 έκανε "όνομα". Όσο αφορά τα ΜΜΟ, όσους χρήστες να μου πεί η Blizzard ότι έχει δεν θα με κάνει να ξεχάσω την αηδία που μου προκάλεσε το WoW. Οι λόγοι που με εκνευρισε το συγκεκριμένο game μπορεί σε αρκετούς να μην ακουστούν αρκετοί, αλλά υπάρχουν και άτομα που θέλουν τα παιχνίδια που παίζουν να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστά στο lore τους. Αυτό είναι που με κρατάει και στο Warhammer, το γεγονός ότι αισθάνομαι ότι ανοίκω σε κάποιο faction του πολεμάει κάποιο άλλο. Όπως και να το κάνουμε ποτέ δεν υπήρξε WARcraft στo WoW. αποκορύφοση? ¨οταν στο τελευταίο βίντεο horde και alliance πολέμησαν δίπλα δίπλα τον Lick King (το έλεγα πριν 2-3 χρόνια σε κάποια φιλαράκια στον bloodhoof και δεν με πίστευαν).

• Super Moderators
Δημοσ.

μιλάω αποκλειστικά για εισπρακτική επιτυχία...

για το αν είναι καλό ή όχι είναι τελείως άλλο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοίπον , βλέπω οτί πλακώσανε τα κοράκια και τα κορεάτικα lover να με φάνε ...

Είπα λοίπον να ανοίξω την βιβλιοθήκη και να δω τι κρύβεται εκεί μέσα ...

Αααα να΄το το βλέπω χμμ , πως το λένε ? guild wars? :confused: ..... Για να μην τα πολυλογώ το 90% των παιχνιδιών που έχω εδώ πέρα είναι mmorpg και έχω δοκιμάσει και άλλα τόσα free στο internet . Σπάνια loggarw wow τώρα πια και νομίζω οτί αυτό δεν σας αφορά ....

Όσο για τα links

http://www.blizzard.com/us/press/081028.html

Επίσης μην ξεχάσω να τονίσω οτί ετοιμάζουν και νέο mmo από το 0 . Οπότε πάλι κοντά μας θα΄στε ... μουχαχ00αχχα0χα0χ0α0χα0χ0α :devil::devil::devil: ....

Υ.Γ. Και μην υπολογίσουμε πόσα πακέτα θα έχει πουλήσει από την στιγμή που είναι 3 διαφορετικά πακέτα το παιχνίδι (το αρχικό μαζί με τα expansions εννοώ) και ας μην προσθέσουμε το πόσοι έχουνε διπλά και τριπλά accounts όπως εγώ .

Υ.Γ.2 Εμένα μπορείτε να με λέτε fanboy αλλά ας είμαστε ρεαλιστές και ας αφήσουμε τις ιστορίες περί AION κ.τ.λ .... Όπως θα γινότανε με τόσα άλλα παιχνίδια που βγήκαν από τότε που έγινε released το wow .

Υ.Γ.3 Συμφωνώ οτί το wow αργοπεθαίνει αλλά έχει τόσα παιχνίδια στα σκαριά η blizzard οπότε άντε γεια για μία ακόμα φορά ...

Φιλικά :P .

EDIT: Όσο για το αν είναι καλό το παιχνίδι άσε να το κρίνουν αυτός ο μικρός αριθμός των 11million που το παίζουν ακόμα . Ε , τι λες ?

Δημοσ.

Τα replies που έχουν γίνει σε αυτό το topic δείχνουν τι εννοώ .

Ελπίζω όταν γίνατε full epic να τραβήξατε μια καλή μλκ***α.

Δημοσ.
Τι λες ρε ; τη παλεύεις;

Ίσως να βγς off topic λίγο...

Δεν είναι ο jesus των παιχνιδιών είναι μια μίξη diablo-warcraft , δλδ 2 πράγματα που προυπήρχαν στην ουσία τόσο σε concept όσο και η ιδέα του massive rpg από το 1ο starwars δλδ πριν το wow και lineage,mu κτλ.

Μη μου κανεις μαθημα ιστοριας στο gaming, να χαρεις.

Εχω παιξει ολα τα mmo που εχουν κυκλωφωρησει απο UO και μετα, ολα τα παιχνιδια της Blizzard, παιζω WoW 5 χρονια απο την Beta, γενικα σε ο,τι αφορα τα mmo τα εχω δει ολα, δε μπορεις να μου πεις κατι καινουργιο που να μη το εχω δει και να μη το ξερω ηδη..

Οταν ειπα οτι το WoW ειναι φαινομενο και δεν πρεπει να το αντιμετωπιζουμε σαν ενα απλο παιχνιδι, δεν το ειπα χωρις να εχω ιδεα με το αθλημα.

Οντως εχεις δικιο οταν λες οτι ειναι μια μιξη diablo -warcraft και ολα τα υπολοιπα που ειπες, ΑΛΛΑ..

Πως εξηγεις το γεγονος οτι τον καιρο που επαιζαν το Daoc,lineage, lineage 2 τα οποια ηταν στην μεγαλη τους ακμη τα χρονια πριν το WoW, η παγκοσμια κοινοτητα mmo gamers απαριθμουσε το πολυ 3 εκατομμυρια gamers ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΟΙ σε lineage, lineage 2, UO, Daoc etc. Και μολις βγηκε το WoW πηρε μονο του μεσα σε ενα χρονο κυκλοφωριας 5 εκατομμυρια χρηστες?

Τωρα εχει φτασει να εχει 11 εκατομμυρια ανοιχτα accounts (μεσα σε αυτα και το δικο μου, ανοιχτο το εχω αν και δεν ασχολουμε) την στιγμη που αν αθροισουμε ΟΛΑ τα mmo που υπαρχουν πληρωμενα και free (εκτος του WoW) δε ξεπερνανε τα 3-4 εκατομυρια χρηστων!

Γιαυτο μιλησα για φαινομενο, και οχι για ενα απλο παιχνιδι.

Και ας μην αναφερθω στις διαφορες εταιριες που βγαινουν κατα καιρους (βλ. funcom-age of conan, Mythic-Warhammer) οι οποιες νομιζουν οτι η πιτα των mmo gamers εχει μεγαλωσει πολυ και μπορει και αυτοι να παρουν ενα κομματι..

Αυτη τη μεγαλη κοινοτητα (πιτα) των νεων mmo gamers που δημιουργησε το WoW απο μονο του, ποτε δεν θα αφησει την Blizzard. Αυτη τους δημιουργησε και αυτη τους κραταει, και ας νομιζουν οι αλλες εταιριες οτι μπορουν να παρουν ενα κομματακι απο αυτον τον κοσμο , στην πραγματικοτητα δεν μπορουν και αυτο εχει αποδειχτει και απο προσφατα παραδειγματα (aoc, warhammer και ερχεται και το Aion)

Δημοσ.

Νταβελη για αλλη μια φορα εγινες εριστικος απο την πρωτη κιολας σελιδα του thread χωρις λογο. Μπραβο σου.

Ναι οκ το ΓΟΥΟΟΥ ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια που εχει υπαρξει στον χωρο του gaming γενικοτερα.

Υπαρχουν και αλλα παιχνιδια ομως, εξισου καλα για το κοινο που απευθυνονται. Στο κατω κατω εγω τον σερβερ μου θελω να βλεπω γεματο. Αμα υπαρχουν 5-10 χιλιαδες account ενεργα, 2 σερβερ και η εταιρια συνεχιζει την υποστηριξη του game, χεστηκα για τα 11 εκατομμυρια. Λες και θα παιζω με ολους αυτους ταυτοχρονα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μια μεγαλη μεριδα παιχτων δεν καλυπτεται απο το ΓΟΥΟΟΥ και δεν μας ενδιαφερει αν θα κλεισει ή αν θα μαζεψει 50 εκατομμυρια ενεργους χρηστες.

Θελουμε να παιζουμε κατι το οποιο καλυπτει τις οποιες αναγκες εχουμε για να ξεδινουμε.

Και το τελευταιο που χρειαζονται τα καινουργια mmo ειναι τα fanboys της Blizzard να μας τα πρηζουν στα επισημα φορουμ προσπαθωντας να αλλαξουν το καθε παιχνιδι και να το φερουν στα δικα τους μετρα (WAR, AoC, Darkfall, AION κτλ).

Οποτε πολυ θα χαρω αν το ΑΙΟΝ δεν παρει ουτε εναν απο τα 11 εκατομμυρια.

Πραγματικα τρεμω στην ιδεα του να κλεισει το ΓΟΥΟΟΥ και ενα κυμα fanboys να κατακλυει ο,τι mmo υπαρχει διαθεσιμο, γκρινιαζοντας για το concept του.

Εδω τωρα που εχουν το game τους και εχουμε βαρεθει να τους ακουμε.

Δημοσ.
Νταβελη για αλλη μια φορα εγινες εριστικος απο την πρωτη κιολας σελιδα του thread χωρις λογο. Μπραβο σου.

Ναι οκ το ΓΟΥΟΟΥ ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια που εχει υπαρξει στον χωρο του gaming γενικοτερα.

Υπαρχουν και αλλα παιχνιδια ομως, εξισου καλα για το κοινο που απευθυνονται. Στο κατω κατω εγω τον σερβερ μου θελω να βλεπω γεματο. Αμα υπαρχουν 5-10 χιλιαδες account ενεργα, 2 σερβερ και η εταιρια συνεχιζει την υποστηριξη του game, χεστηκα για τα 11 εκατομμυρια. Λες και θα παιζω με ολους αυτους ταυτοχρονα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μια μεγαλη μεριδα παιχτων δεν καλυπτεται απο το ΓΟΥΟΟΥ και δεν μας ενδιαφερει αν θα κλεισει ή αν θα μαζεψει 50 εκατομμυρια ενεργους χρηστες.

Θελουμε να παιζουμε κατι το οποιο καλυπτει τις οποιες αναγκες εχουμε για να ξεδινουμε.

Και το τελευταιο που χρειαζονται τα καινουργια mmo ειναι τα fanboys της Blizzard να μας τα πρηζουν στα επισημα φορουμ προσπαθωντας να αλλαξουν το καθε παιχνιδι και να το φερουν στα δικα τους μετρα (WAR, AoC, Darkfall, AION κτλ).

Οποτε πολυ θα χαρω αν το ΑΙΟΝ δεν παρει ουτε εναν απο τα 11 εκατομμυρια.

Πραγματικα τρεμω στην ιδεα του να κλεισει το ΓΟΥΟΟΥ και ενα κυμα fanboys να κατακλυει ο,τι mmo υπαρχει διαθεσιμο, γκρινιαζοντας για το concept του.

Εδω τωρα που εχουν το game τους και εχουμε βαρεθει να τους ακουμε.

Προλαβαν :lol:

http://www.aionsource.com/forum/reviews-critiques/22811-aions-downfall-too-much-rng-simplicity-broken-4.html

Ξεκινηστε να διαβαζετε απο την αρχη του thread για να δειτε για τι μιλαμε. Απαραδεκτος απο καθε αποψη ο τοπικ σταρτερ απο το λινκ που παρεθεσα.

Δημοσ.

Γιατι απαραδεκτος? μια χαρα τα λεει το παλικαρι.

Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο το ποστ του για να το ποσταρει σε φορουμ παιχνιδιου της Ncsoft

Δημοσ.
Γιατι απαραδεκτος? μια χαρα τα λεει το παλικαρι.

Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο το ποστ του για να το ποσταρει σε φορουμ παιχνιδιου της Ncsoft

Οχι φιλε μου ειναι απαραδεκτος γιατι αν διαβασεις τις απαντησεις απο κατω και το σκεφτεις και λιγο θα καταλαβεις οτι ο τυπος γραφει για ενα παιχνιδι με χαρακτηρες > 50 level που δεν υπαρχει ουτε gear, ουτε end-game ουτε τιποτα προς το παρων. Κανεις δεν ειναι ακομα 50+ λεβελ για να ξερει, κανεις δεν ξερει πως θα εξελιχθει μετα απο τα πρωτα patches.

Παραπονιεται για -πολλα- και ατοπα πραγματα χωρις να ξερει τιποτα ακομα και το βασικοτερο παραπονιεται γιατι το AION δεν ειναι σαν το WoW η δεν ακολουθει τακτικες WoW. Εχει ριξει δουλεια στο ποστ του αλλα με λιγο σκεψη μπορεις να δεις οτι απλα οτι λεει ειναι ατοπο.

Δημοσ.
Ο

Παραπονιεται για -πολλα- και ατοπα πραγματα χωρις να ξερει τιποτα ακομα και το βασικοτερο παραπονιεται γιατι το AION δεν ειναι σαν το WoW η δεν ακολουθει τακτικες WoW. Εχει ριξει δουλεια στο ποστ του αλλα με λιγο σκεψη μπορεις να δεις οτι απλα οτι λεει ειναι ατοπο.

Ελα μωρε τωρα.

Εδω γινοταν ενας πανικος στα φορουμ του Darkfall επειδη θα ηταν free for all pvp και full loot.

Σου δηλωνει ο κατασκευαστης οτι το game ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε να φοβασαι να βγεις ενα μετρο εξω απο την πολη, και απαιτουσαν PvE servers και να αλλαξει ολο το loot system για να μην χανουν τα epic τους (τα οποια στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχουν στανταρ χρονο ζωης και καποια στιγμη θα σπασουν ετσι και αλλιως).

Δηλαδη παω εγω τωρα στην Audi και παραπονιεμαι επειδη δεν βαζει στα μοντελα της τον κινητηρα του Impreza. Ε αντε χεσου κυριε και τραβα αγορασε ενα Impreza.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...