Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 sorry δεν διευκρίνησα, εννοώ εισπρακτικά σε σύγκριση με το WoW... πάντως ναι οι servers του L2, του GW, του Lotro, του Warhammer Online, του Age of Conan είναι "άδειοι" συγκριτικά με αυτούς του WoW και ας βρίσκεται το τελευταίο στην παρακμή του
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 sorry δεν διευκρίνησα, εννοώ εισπρακτικά σε σύγκριση με το WoW... Εισπρακτικά ? Πάλι άκαιρη μου φένεται αυτή η σύγκριση καθώς δεν δουλεύουν ολα τα mmo με συνδρομή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 μόνο το GW δεν δουλεύει με συνδρομή (από αυτά που ανέφερα) και παρόλα αυτά δεν μάζεψε αρκετό κόσμο, αυτό τα λέει όλα..
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 μόνο το GW δεν δουλεύει με συνδρομή (από αυτά που ανέφερα) και παρόλα αυτά δεν μάζεψε αρκετό κόσμο, αυτό τα λέει όλα.. και πώς ακριβώς ορίζεις το "αρκετό" ..? επειδή εμένα για τα 4 χρόνια που υπάρχει το game το να μην μπορώ να χωθώ σε districts (servers) λόγω του οτι ειναι "Full" δεν μου κάνει και για "'άδειο"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πάνω από 2-3m users παγκοσμίως θεωρώ πως είναι αρκετό
GabrielConnor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Κανείς δεν μίλησε για WoW killer, θα ήταν αφέλεια να το κάνει. Πάντως το Aion εχει πουλήσει αρκετά καλά 3+ εκατομμύρια συνδρομητές αν δεν κάνω λάθος, και ακόμα δεν έχει βγεί Αμερική και Ευρώπη. Όσοι δε συγκρίνουν το Aion με το grindfest που ονομάζεται Lineage2, απλά δεν έχουν παίξει το παιχνίδι. Άραγε πότε θα καταλάβει ο κόσμος πως το μονοπώλιο στα MMO είναι εις βάρος του καταναλωτή; Προς τι αυτός ο οπαδισμός προς την Blizzard? Και εγώ έπαιξα (έλιωσα) 4 χρόνια σχεδόν με το WoW, αλλά πάντα έχω τα μάτια μου ανοιχτά για νέες υποσχόμενες προτάσεις. Όπως και να λέγονται αυτές. Να σε ροτήσω , νομίζεις οτί αυτό το σκατό AION που δεν μου αρέσει καθόλου θα πάρει όλο το κόσμο του wow ? Ένα ακόμα ασιατικό mmorpg είναι που τη έφτιαξε μία εταιρία που προς το παρόν μόνο το L2 ήταν καλό game και αυτό δεν κατάφερε να κρατήσει τον κόσμο του . Πάντως και να φύγει ο κόσμος από το wow δεν με νοιάζει . Ούτως σι άλλος σε λίγα χρονάκια θα το κλείσουνε ... ρωτήσω ούτος ή άλλος Για να μην ξεχάσουμε και τα λίγα Ελληνικά που ξέρουμε.
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πάνω από 2-3m users παγκοσμίως θεωρώ πως είναι αρκετό άρα το GW έχει ξεπεράσει κατα πολύ τις θεωρίες σου αφού έχει 6m worldwide..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 6m ενεργούς? ή έχει πουλήσει συνολικά τόσα άρα υποθέτεις ότι παίζουν όλοι ανά πάσα στιγμή μια πηγή θα βοηθούσε
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 6m ενεργούς? ή έχει πουλήσει συνολικά τόσα άρα υποθέτεις ότι παίζουν όλοι ανά πάσα στιγμή μια πηγή θα βοηθούσε έχει πουλήσει 6m . δεν μπορεί να ορίσει κανείς νομίζω ποσοι είναι ενεργοί παρα μονο κοιτώντας πωλήσεις. και προφανώς δεν υποθέτω οτι παίζουνε όλοι. http://www.massively.com/2009/04/24/guild-wars-hits-the-6-million-milestone/ εδώ είναι και η πηγή. και μην ξεχνάμε ότι το guildwars έχει ουσιαστικά 1 expansion και όλα τα άλλα είναι standalones που δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη των προηγούμενων για να παίξουνε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 άρα υπάρχει πιθανότητα αυτή την στιγμή να μην είναι ούτε καν 1m...(καθόλου απίθανο) btw για τα 2-3m χρήστες παγκοσμίως που ανέφερα πιο πάνω, προφανώς εννοούσα ενεργούς...
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 άρα υπάρχει πιθανότητα αυτή την στιγμή να μην είναι ούτε καν 1m...(καθόλου απίθανο) επίσης υπάρχει πιθανότητα να είναι 5.5m (καθόλου απίθανο) . είναι ευκολο να αερολογείς τελικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ασφαλώς για αυτό υπάρχουν τα links από sites που μπορούν να στηρίξουν αυτό που ισχυρίζεσαι... πχ αρκετά sites είχαν πει ότι το WoW έχει περάσει τα 11m συνδρομητές (που πληρώνουν μηνιαία δλδ, όχι που αγόρασαν το game), για βρες αντίστοιχο για τα υπόλοιπα games...πχ το GW άρα "screenshot or it didn't happen"
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ασφαλώς για αυτό υπάρχουν τα links από sites που μπορούν να στηρίξουν αυτό που ισχυρίζεσαι... πχ αρκετά sites είχαν πει ότι το WoW έχει περάσει τα 11m συνδρομητές (που πληρώνουν μηνιαία δλδ, όχι που αγόρασαν το game), για βρες αντίστοιχο για τα υπόλοιπα games...πχ το GW άρα "screenshot or it didn't happen" δηλαδή εσύ είσαι σίγουρος ότι στάνταρ όποιος πληρώνει παίζει κ ολας? τεσπα έχουμε ήδη ξεφύγει από το θέμα καθώς εσύ και ο άλλος fan του WoW αναφέρατε to wow killer. στο ά-κ-υ-ρ-ο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 όχι πληρώνει μηνιαία για να κάνει donations στην Blizzard for the record, το 2008 σύμφωνα με το wikipedia το WoW είχε το 62% του market των mmorpgs... φαντάζομαι ότι είναι κάπως δύσκολο να βρούμε αντίστοιχες πληροφορίες για το GW... και επειδή το φέραμε στο άκυρο τι έγινε? απαγορεύεται? τώρα ontopic, είδα ένα comment στο άρθρο... MMOsite you bunch of idiots it was 4 months ago, why is this website SOOOO slow?! απλά ROFL "MAO" άρα αν είχε γίνει κάτι θα είχε βουήξει ο τόπος...
NickPlusPlus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 όχι πληρώνει μηνιαία για να κάνει donations στην Blizzard for the record, το 2008 σύμφωνα με το wikipedia το WoW είχε το 62% του market των mmorpgs... φαντάζομαι ότι είναι κάπως δύσκολο να βρούμε αντίστοιχες πληροφορίες για το GW... και επειδή το φέραμε στο άκυρο τι έγινε? απαγορεύεται? τώρα ontopic, είδα ένα comment στο άρθρο... απλά ROFL "MAO" άρα αν είχε γίνει κάτι θα είχε βουήξει ο τόπος... οκ ότι πεις εσύ μαν. πήγαινε να κάνεις κανα raid τώρα και ασε με να ψάχνω πληροφορίες για το GW στο wikipedia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.