Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ talk - conn-x talk με 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις προς κινητά

vrodinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ προσφέρει από 15/07/09 αναβαθμισμένα τα δημοφιλή προγράμματα ΟΤΕ talk και conn-x talk με 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά.

Συγκεκριμένα, τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι πελάτες του ΟΤΕ talk , μπορούν τώρα με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 16,90 ευρώ το μήνα:

* να μιλούν απεριόριστα αστικά και υπεραστικά προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, όλη μέρα, κάθε μέρα και επιπλέον

* να μιλούν 60 λεπτά προς όλα τα κινητά, εντελώς δωρεάν.

Αντίστοιχα, για όσους επιθυμούν να έχουν και ευρυζωνική σύνδεση και να μιλούν απεριόριστα, το conn-x talk1 προσφέρει με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα:

* και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα αλλά

* και 60 λεπτά δωρεάν προς όλα τα κινητά.

Τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν και με τα πακέτα OTE mobile.

imerisia.gr

Δημοσ.

εμενα ο λογαριασμος ερχοταν γυρω στα 15-17Ε (τα τηλεφωνα) οποτε τωρα εκανα αιτηση και θα περιμενω να ενεργοποιηθει η υπηρεσια να δω τι λεει πιστευω οτι συμφερει αφου δινει απεριοριστα και 60' σε κινητα

αν και τελικη τιμη ειναι περιπου 15Ε πανω απο αλλες εταιριες αλλα με τοσα που ακουω δεν θελω να κανω την κινηση να φυγω απο οτε, οχι ακομη τουλαχιστον

Δημοσ.
εμενα ο λογαριασμος ερχοταν γυρω στα 15-17Ε (τα τηλεφωνα) οποτε τωρα εκανα αιτηση και θα περιμενω να ενεργοποιηθει η υπηρεσια να δω τι λεει πιστευω οτι συμφερει αφου δινει απεριοριστα και 60' σε κινητα

αν και τελικη τιμη ειναι περιπου 15Ε πανω απο αλλες εταιριες αλλα με τοσα που ακουω δεν θελω να κανω την κινηση να φυγω απο οτε, οχι ακομη τουλαχιστον

Τα Ote Talk έχουν χρέωση 16,90€ το μήνα, όχι το δίμηνο που σου έρχεται ο λογαριασμός... πρόσεξε μην αρχίσεις και πληρώνεις διπλάσια τις κλήσεις σου ;)

Αν κάνεις τηλέφωνα αξίας 15€ το δίμηνο, ποιος ο λόγος να δεσμεύεσαι να δίνεις 32€? Μη χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα και άσε να πέφτουν οι μονάδες. Με συνηθισμένη χρήση δεν πρόκειται να έχεις απόκλιση 15€+...

Φιλικά

Δημοσ.

Συνδυάζεται με το πρόγραμμα με απεριόριστα Διεθνή για να μιλάτε απεριόριστα και προς σταθερά τηλέφωνα σε 46 επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού με €6 επιπλέον το μήνα.Η τιμή ισχύει για 12 μήνες

Δημοσ.

Και γιατι να μπλεξω μ'ολα αυτα + παγιο +χρεωση αναλογα με την ταχυτητα Adsl αφου μπορω να τα εχω εδω και χρονια απο εναλακτικους??

Ετσι κι αλλιως αν η περιοχη ειναι προβληματικη δε σε σωζει ουτε connex ουτε Fornex.

Oμοιως αν περασει το JCB της EΥΔΑΠ και παρει σβαρνα τα καλωδια του KAΦΑΟ οταν φτιαχουν θα ειναι για ολους τους συνδρομητες ανεξαρτητα παροχου.

Στο κατω κατω τα ιδια συρματα ειναι αυτα που ειχαμε παλια με ΟΤΕ τα ιδια και τωρα με τους εναλακτικους..

Δημοσ.
Και γιατι να μπλεξω μ'ολα αυτα + παγιο +χρεωση αναλογα με την ταχυτητα Adsl αφου μπορω να τα εχω εδω και χρονια απο εναλακτικους??

Ετσι κι αλλιως αν η περιοχη ειναι προβληματικη δε σε σωζει ουτε connex ουτε Fornex.

Oμοιως αν περασει το JCB της EΥΔΑΠ και παρει σβαρνα τα καλωδια του KAΦΑΟ οταν φτιαχουν θα ειναι για ολους τους συνδρομητες ανεξαρτητα παροχου.

Στο κατω κατω τα ιδια συρματα ειναι αυτα που ειχαμε παλια με ΟΤΕ τα ιδια και τωρα με τους εναλακτικους..

+100. Εδώ και 2 μήνες ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ πελάτης ιδιωτικού παρόχου, με άψογες υπηρεσίες doubleplay και 100 ευρώ το δίμηνο που πλήρωνα επιπλέον των τωρινών μου λογαριασμών, είναι διαθέσιμα στην τσέπη μου και στην οικογένειά μου. Αν δεν ρισκάρεις, δεν κερδίζεις.

Δημοσ.
Τα Ote Talk έχουν χρέωση 16,90€ το μήνα, όχι το δίμηνο που σου έρχεται ο λογαριασμός... πρόσεξε μην αρχίσεις και πληρώνεις διπλάσια τις κλήσεις σου ;)

Αν κάνεις τηλέφωνα αξίας 15€ το δίμηνο, ποιος ο λόγος να δεσμεύεσαι να δίνεις 32€? Μη χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα και άσε να πέφτουν οι μονάδες. Με συνηθισμένη χρήση δεν πρόκειται να έχεις απόκλιση 15€+...

Φιλικά

η τιμη που εγραψα αφορα μηνιαιο λογαριασμο δηλαδη το διμηνο γυρω στα 35Ε μου ερχοταν για αυτο το λογο ειπα να το δοκιμασω

ενναλακτικους εχω σκεφτει και εγω αλλα απο φιλους εχω ακουσει πολλα παραπονα και ετσι δεν εχω κανει την κινηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...