nice_kid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω το εξης, ξερετε καποιο προγραμμα για δημιουργια βιντεο τοσο με clipακια οσο και με φωτογραφιες οπως ειναι κατι αντιστοιχο κ στα κινητα το videoDJ? Δηλαδη αν γνωριζετε καποιο προγραμμα που μπορεις να προσθεσεις φωτογραφιες και να συνοδευονται απο καποιο τραγουδι οπως βλεπω παρα πολλα στο youtube, προσθετοντας εικονες-μουσικη-κειμενο κλπ κλπ Αν γνωριζετε κατι πειτε μου σας παρακαλα... Ευχαριστω πολύ...
Fronimitis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν και έχει απαντηθεί πολλές φορές κοίτα το Windows Movie Maker που αν είσαι αρχάριος θα σε βολέψει.Τώρα αν δεν έχεις windows δεν ξέρω φίλε μου.Εγώ χρησιμοποιώ το Pinnacle Studio αλλά δεν είναι free.
kastel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Με το Movie Maker όπως είπε και ο Fronimitis που είναι πολύ απλό στη χρήση. Το 80% να μην πω και παραπάνω των videos που ανεβαίνουν στο Υoutube από ερασιτέχνες χρήστες, έχουν γίνει με το Movie Maker. Μια αναζήτηση στο Google ή ακόμη και στο Youtube θα βρεις πολλά tutorials και videos για τη χρήση του. π.χ.: * video tutorial: "www.youtube.com/watch?v=JZXK68NS7gU", *ελληνικός οδηγός, *οδηγίες για τη χρήση του Windows Movie Maker... Σε πρώτη φάση νομίζω ότι φτάνουν.
>kronos< Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Συμφωνώ και εγώ για το movie maker. απλό και γρήγορο. αυτά τα έχω κάνει με το movie maker, cool edit (ήχο) και adobe photoshop (εικόνα). [ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.