Προς το περιεχόμενο

No scroll σε ιστοσελιδα?

patentapc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιιιιιιιποοοοοόν! Πώς μπορείς να φτίαξεις μία ιστοσελίδα η οποία να έχει μόνο scroll για να πηγαίνει πάνω κάτω και να μην εμφανίζεται καθόλου το αριστερά δεξιά?

Κώδικα για html ψάχνω!

thanks!

AAAA να συμπληρώσω! η scroll bar να υπάρχει συνεχώς έστω και ανενεργή! αλλά να υπάρχει!

Οκ βασικά το βρήκα! Μετά απο δοκίμη!

Απλά αλλάζεις το scrolling="YES" σε scrollingright="YES"

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:17 ----------

Λοιιιιιιιποοοοοόν! Πώς μπορείς να φτίαξεις μία ιστοσελίδα η οποία να έχει μόνο scroll για να πηγαίνει πάνω κάτω και να μην εμφανίζεται καθόλου το αριστερά δεξιά?

Κώδικα για html ψάχνω!

thanks!

AAAA να συμπληρώσω! η scroll bar να υπάρχει συνεχώς έστω και ανενεργή! αλλά να υπάρχει!

Οκ βασικά το βρήκα! Μετά απο δοκίμη!

Απλά αλλάζεις το scrolling="YES" σε scrollingright="YES"

Άκυρο τελικά δεν έγινε αυτο που ηθελα!

θέλω να έχει scrollbar έστω και ανενεργή αλλά μόνο στο πλαι και όχι και απο κάτω!

διότι παίζω με frames και υπάρχει ένα scrollbar στη μέση της ιστοσελίδας το οποίο και θέλω να εξαφανισω!

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε Πάρη καταρχάς θενκσ για το ενδιαφερον!

θέλω να κάνω ένα index.html το οποίο θα περιέχει 2 frames (menu & bottom)

καί οταν θα πατιέται κάποιο κουμπί από το μενου θα αλλάζει η σελίδα στο bottom αυτό το έκανα διότι στην σελίδα θέλουμε να παίζει μουσική οπότε να μην αλλάζει η μενου σελίδα για να μην σταματάει και ξανα αρχίζει από την αρχή η μουσική! Ωραία μεχρι εδω?

Ωραία!

Λοιιιιποοοοοόν! τα frame τα έχω βάλει με scrolling auto η και no!απλά όταν η σελίδα που παει στο bottom είναι ποιο "ψηλή" από την οθόνη εμφανίζεται η scrollbar μόνο στο bottom frame! με αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημα που ξεκινάει από την μέση το scroll αλλά και να πηγαίνει ποιο αριστερά το table το οποίο είναι κεντραρισμένο με το table του μενού! και έτσι θα ήθελα να βάλω ένα scroll bar έστω και νεκρό στο menou frame για να μην φαίνεται ασχημο και να είναι και κεντραρισμένο! Αλλά αν βάλω στο μενου scroll bar εμφανίζει και μία στην μέση της σελίδας και αυτό ειναι που τα ριμάζει όλα!!!!

Για πές!!!! :-D

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρονο για να διαβάσω το θέμα, απλά βάλε διαστάσεις 100%. Νομίζω θα είσαι εντάξει. Ξαναλέω, δε διάβασα το θέμα.

Δημοσ.
Επειδή δεν έχω χρονο για να διαβάσω το θέμα, απλά βάλε διαστάσεις 100%. Νομίζω θα είσαι εντάξει. Ξαναλέω, δε διάβασα το θέμα.

Άκυρό δίαβασε το θέμα! :P

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τα εξής στο body του κάτω frame. Απ'οσο έχω δει δουλεύει σε Safari, Chrome, Firefox και IE.

><body style="overflow: -moz-overflow-y; overflow-y: scroll; overflow-x: none;">

Υγ. Τώρα διάβασα και το δεύτερο σου post που μιλάς για frames - το παραπάνω δεν θα σε καλύψει. Μάλλον θα πρέπει να βγάλεις τελείως τα scrollbars και να παίξεις αποκλειστικα με Javascript.

Δημοσ.

Βασςικά τα ψιλο μαζεψα ετσι ωστε και σε 1024x768 να φαίνονται όλα και 8α βάλω scroll bar στο ταβλε και θα το αλλάξω και χρώμα για να μην φαινεται οτι είναι από τον browser! θενκσ πάντος! Κάθε συμβουλή δεκτή! :-)

Δημοσ.

Ωραια σελιδα το patentapc πως το φτιαχνεις.Μπορω να φτιαξω κ εγω ενα να δουλευει ετσι?Δουλευω με το dreamweaver δε ξερω αν γινεται τιποτα με αυτο αλλιως ποιο προγραμμα χρειαζομαι?

Δημοσ.
Ωραια σελιδα το patentapc πως το φτιαχνεις.Μπορω να φτιαξω κ εγω ενα να δουλευει ετσι?Δουλευω με το dreamweaver δε ξερω αν γινεται τιποτα με αυτο αλλιως ποιο προγραμμα χρειαζομαι?

Αυτό που βλέπεις είναι έτοιμη φόρμα από τoν server! Και γώ όταν κάνω την σελίδα, θα την δουλέψω σε flash 8, dreamweaver kai photoshop! Οτι χρειαστείς ρωτάς! :-)

Και thanks και για το σχόλιο! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...