Προς το περιεχόμενο

Kane & Lynch 2: Dog Days

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά καλο,άφθονη δράση,το έλιωσα καμια ωρίτσα.Μου την έσπασε λίγο που μονο το περίστροφο είναι αποτελεσματικό προς το παρόν.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το τσέκαρα σήμερα λιγάκι το παιχνίδι

τι μου άρεσε

πολύ ωραία γραφικα/περιβάλλον δράσης

αρκετή δράση/πιστολίδι

καλό σύστημα μάχης

τι δεν μου άρεσε

η κάμερα που πάει πέρα-δώθε καταντάει εκνευριστική. δεν την συνήθησα ακόμη

το aiming σε ορισμένα σημεία με κάποια όπλα απλά δεν "γίνεται" . autoaim έχει? δεν κοίταξα

θα προτιμούσα η κάμερα να ήταν μέσα απο τα μάτια του χαρακτήρα και όχι να βλέπω την πλάτη του. ποτε δεν με ενθουσίασε αυτός ο τρόπος viewing

Δημοσ.

το τσέκαρα σήμερα λιγάκι το παιχνίδι

τι μου άρεσε

πολύ ωραία γραφικα/περιβάλλον δράσης

αρκετή δράση/πιστολίδι

καλό σύστημα μάχης

τι δεν μου άρεσε

η κάμερα που πάει πέρα-δώθε καταντάει εκνευριστική. δεν την συνήθησα ακόμη

το aiming σε ορισμένα σημεία με κάποια όπλα απλά δεν "γίνεται" . autoaim έχει? δεν κοίταξα

θα προτιμούσα η κάμερα να ήταν μέσα απο τα μάτια του χαρακτήρα και όχι να βλέπω την πλάτη του. ποτε δεν με ενθουσίασε αυτός ο τρόπος viewing

Δημοσ.

Το τσεκαρα και εγω. Δυστυχως απο τα πρωτα 2 λεπτα μου φανηκε παιχνιδι του κιλου οποτε εφαγε unistall k' delete το demo με συνοπτικες διαδικασιες.

Δημοσ.

Το τσεκαρα και εγω. Δυστυχως απο τα πρωτα 2 λεπτα μου φανηκε παιχνιδι του κιλου οποτε εφαγε unistall k' delete το demo με συνοπτικες διαδικασιες.

Δημοσ.

με χαλασε η καμερα που πηγαινει περα δωθε με πονοκεφαλιασε το συνηθισα ομως ,αυτο που δεν μου αρεσε στο demo στο online πολυ lag & αυτα τα μικροφωνα που τα εχουν μερικοι συνεχεια on και γινεται χαμος δεν ακους τιποτα απτο παιχνιδι.

Δημοσ.

με χαλασε η καμερα που πηγαινει περα δωθε με πονοκεφαλιασε το συνηθισα ομως ,αυτο που δεν μου αρεσε στο demo στο online πολυ lag & αυτα τα μικροφωνα που τα εχουν μερικοι συνεχεια on και γινεται χαμος δεν ακους τιποτα απτο παιχνιδι.

Δημοσ.

Eμενα παντως μου αρεσε..

Ενα δεκαλεπτο επαιξα μονο βεβαια..

Ωραιο - ρεαλιστικο gaming ( η εστω σεναριο )

λιγο δυσκολο, με το aiming δεν εχω προβλημα γιατι ειμαι fan του dead space

και αρκετα ωραια γραφικα!

Δημοσ.

Eμενα παντως μου αρεσε..

Ενα δεκαλεπτο επαιξα μονο βεβαια..

Ωραιο - ρεαλιστικο gaming ( η εστω σεναριο )

λιγο δυσκολο, με το aiming δεν εχω προβλημα γιατι ειμαι fan του dead space

και αρκετα ωραια γραφικα!

Δημοσ.

μιας και το τερματησα , καλο μου φανηκε γενικα (ωραια γραφικα και ρεαλιστικο στις σκηνες που δειχνει), λιγο το χεσανε με το τρεμουλο τις καμερας και ειναι λιγο μικρο σε διαρκεια .

Δημοσ.

μιας και το τερματησα , καλο μου φανηκε γενικα (ωραια γραφικα και ρεαλιστικο στις σκηνες που δειχνει), λιγο το χεσανε με το τρεμουλο τις καμερας και ειναι λιγο μικρο σε διαρκεια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...