kostacurtas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Είναι διαθέσιμο πλέον το demo του Kane & Lynch 2: Dog Days στο Steam.
mokas1234567 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Mπορει ολοι να το εκραζαν αλλα εγω το ελιωνα και θα συνεχισω
jasper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 το ίδιο και εγώ το έλιωνα και θα καίγομαι με δαύτο.
Aias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εβαλα το demo αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα.Φοβερα γραφικα αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος μαχης. Δεν εχω παιξει το 1ο βεβαια
dp@pa Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εβαλα το demo αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα.Φοβερα γραφικα αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος μαχης.Δεν εχω παιξει το 1ο βεβαια χειροτερο ηταν το πρωτο. Τωρα το φτιαξαν καπως.
Galis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 εμενα μου αρεσε το demo αρκετα.Μονο καποιες ενστασεις για την καμερα εχω
manost Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Είναι διαθέσιμο πλέον το demo του Kane & Lynch 2: Dog Days στο Steam. Έβαλα να το κατεβάσω (1η φορά από steam), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που αποθηκεύεται το παιχνίδι. Έψαξα και στα settings, αλλά δεν βρήκα κάπου destination folder κτλ. Μία βοήθεια;
john2gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Αφού το έβαλες, κατεβαίνει από μόνο του στον παρακάτω φάκελο: C:\Program Files\Steam\CommonApps Θα το τρέχεις είτε από το εικονίδιο στο desktop (λογικά θα σου βγάλει μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα), είτε μέσω του Steam
manost Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Αφού το έβαλες, κατεβαίνει από μόνο του στον παρακάτω φάκελο: C:\Program Files\Steam\CommonApps Θα το τρέχεις είτε από το εικονίδιο στο desktop (λογικά θα σου βγάλει μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα), είτε μέσω του Steam Thanks. Το folder είναι το C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\ Δεν υπήρχε περίπτωση να ψάξω εκεί μέσα..
zvarthangalos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγω εχω το εξής πρόβλημμα με το steam και το demo, μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση το demo το steam μου βγάζει: steam-error this game is currently unavalable. please try again at another time.
zvarthangalos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγω εχω το εξής πρόβλημμα με το steam και το demo, μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση το demo το steam μου βγάζει: steam-error this game is currently unavalable. please try again at another time.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγω εχω το εξής πρόβλημμα με το steam και το demo, μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση το demoτο steam μου βγάζει: steam-error this game is currently unavalable. please try again at another time. Το ίδιο και σε μένα. Ξαναδοκίμασα αργότερα και έπαιξε κανονικά.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγω εχω το εξής πρόβλημμα με το steam και το demo, μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση το demoτο steam μου βγάζει: steam-error this game is currently unavalable. please try again at another time. Το ίδιο και σε μένα. Ξαναδοκίμασα αργότερα και έπαιξε κανονικά.
zvarthangalos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δοκίμασα αρκετές φορές σήμερα όμως τζίφος!
zvarthangalos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δοκίμασα αρκετές φορές σήμερα όμως τζίφος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.