Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο PC (Plz HELP!!!)

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαβασες τα προηγουμενα ποστ;

ελεος

εγω τα διαβασα..εσυ τα διαβασες?

για να μη ανοιγει καθολου το pc σημαινει πως ή το τροφοδοτικο σου ειναι χαλασμενο(πραγμα απιθανο αφου δουλευει στο παλιο σου pc) ή οτι δεν εχεις κανει σωστα τις συνδεσεις 6πινο και 12πινο(τις εχεις κανει μια χαρα) ή οτι δεν εχεις βαλει τα jumperakia απτο Power button του case..επισης αλλη μια πιθανοτητα ειναι να βραχυκυκλωνει καποιο καλωδιο

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα jumperakia τα έχω βάλει 100% σωστά αφού όταν έβγαζα το καλώδιο άνοιγε...Αρα κάτι βραυκυκλώνει.Το καλώδιο δεν ειναι άρα η υποδοχή στην μητρική...Για αυτό και εγώ πήγα στο πλαίσιο και του είπα τι πρόβλημα έχω ( αν κατάλαβε :P ) και του είπα για την ασυμβατότητα που μπορεί να έχει το τροφοδοτικο με Μ/Β και θα πάω όταν μου πει με όλα τα πράγματα να τα δοκιμάσω εκεί...

Δημοσ.
Όχι αυτό CoolerMaster eXtreme Power Plus 400W PSU (RS-400-PCAP-A3)Έγραψε πριν δυο-τρια post o ThReSh ότι παίζει να είναι θέμα ασυμβατότητας PSU με mobo ... Λές να ισχύει κατι τέτοιο?

αφου λεει του εχει τυχει...

(το 12αρι 4πινο εχεις βαλει σιγουρα σωστα ξαναρωτω...)

Δημοσ.

Το ξαναείπα και σε προηγούμενα ποστ ....Μια χαρά το βάζω ( αφού το βάζω και το βγάζω συνέχεια ):-)...Για να καταλαβεις καλύτερα το βάζω έτσι ώστε να μπαίνει το κλιψάκι του καλωδιού σωστά εκει που πρέπει ( μην πάει αλλού το μυαλό σας :P :lol: )

Δημοσ.

/offtopic

Το τροφοδοτικό που πήρες δεν είναι και η καλύτερη επιλογή,70% efficiency μόνο :-(

Δημοσ.

Μαααα...Δεν είναι το θέμα ότι δεν ξέρω.Καλά τέλοςπάντων θα πάω στο πλάισιο μέχρι αύριο και θα μου λυθούν όλα τα προβλήματα...

Δημοσ.
Μαααα...Δεν είναι το θέμα ότι δεν ξέρω.Καλά τέλοςπάντων θα πάω στο πλάισιο μέχρι αύριο και θα μου λυθούν όλα τα προβλήματα...

Φιλε μου βγαλε τα παντα απο πανω και ασε μονο τον επεξεργαστη να δεις αν θα παρει ρευμα, την θερμαγογικη την εχεις χαλάσει ειδη απο το βγαλε βαλε, στις φωτο δεν φενετε κατι λαθος, αν δεν γειωνες τα χερια σου πριν ακουμπήσεις το εσωτερικό μπορεί να εχεις κανει ζημια, επίσης αν εκανες δοκιμές με το τροφοδοτικο στο ον παλι μπορεί να εκανες ζημια.

Αμα στήνεις πρώτη φορά ΠΣ, δεν μπορείς να λες μπααα ξέρω.

Δημοσ.

Ναί δεν λέω ήταν η πρώτη μου φορά αλλά ξέρω να συνδέσω ασπούμε τα jumperakia στην Μ/Β γιατί το είχα προσπαθήσει και παλιά...Τώρα και να θέλω δεν μπορώ να δοκιμάσω και τίποτα καθώς η μητρική βρίσκεται στο πλαίσιο και όσο με την ζημιά που λές θα το πώ για τελεταία και μοναδική φορά πως αφού όταν βγάζω το καλώδιο δουλέυουν όλα ( μόνο ο CPU δεν δουλεύει όπου είναι λογικό καθώς δεν παίρνει ρεύμα ... )

Δημοσ.

οταν βγαζεις το 6πινο δουλευουν ολα?αν ειναι ετσι τοτε σου χει καει η μητρικη..ειχα παρομοιο προβλημα πριν απο καιρο με την striker ii extreme..rma γρηγορα:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...