eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δηλαδή να βγάλω αυτό το jumperακι απο την θέση του για 10 λεπτά και μετά να το ξαναβάλω? Αν είναι έτσι όπως τα λέω , τότε γιατί να το κάνω αυτό αφού δεν έχω πειράξει τίποτα απο Bios ( εδώ προσπαθούμε να το ανοίξουμε ακόμα ) και όλες οι ρυθμίσεις θα είναι στα deafaults?Έτσι δεν είναι?Ναι ανοίγει , μονό που νομίζω ότι δεν δουλεύει ο πεξεργαστής γιάτι δεν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο ( εννοώ αυτό που όταν το βάζω δεν ανοίγει )... αν καταλαβα...βαζεις το 4πινο δεν ανοιγει...το βγαζεις...ανοιγει αλλα δεν κανει post επειδη δεν εχει ρευμα το cpu.... εεεεεεε ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ:p
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 αν καταλαβα...βαζεις το 4πινο δεν ανοιγει...το βγαζεις...ανοιγει αλλα δεν κανει post επειδη δεν εχει ρευμα το cpu.... εεεεεεε ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ:p Ναι σώστα κατάλαβες...Επίσης,έχω να σου πώ όχι οτι μόνο δεν κάνει post αλλά δεν δουλεύει καμια θύρα και το λαμπάκι του HDD δεν ανάβει ούτε λίγο....Λές να φταίει το τροφοδοτικό ή η M/B?Θα ξάναπροσπαθήσω αυτό που μου είπες μπας και γίνει τίπόταΝαι αλλά και πάλι αφού το βάζω έτσι ώστε να εφαρμόζει το κλιψάκι του καλωδίου πάνω στην M/B... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:36 ---------- Δεν έχει να πει κανείς τίποτα?Έκανα και clear cmos αλλά και πάλι τίποτα....
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ελεος. Αυτο το thread δεν οδηγει πουθενα. Δωστε ακριβεις πληροφοριες που ειναι το προβλημα , αν χρειαστει ανεβασε και φοτος. Αν οντως πιστευεις οτι κανεις ολα τα απαραιτητα σωστα και το pc δεν αναβει τοτε θα φταιει το υλικο σου. Αλλα δυσκολο να το πιστεψω.
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εχώ εξηγήσει αρκετές φορές τι πρόβλημα έχω... ( Διάβασε προηγούμενα post μου ) Φώτος να ανεβάσω δεν έχω κανένα πρόβλημα.Άλλωστε για το καλό μου θα είναι.Αν χρείαστεi πείτε μου δεν έχω πρόβλημα...Το θέμα είναι Τί φωτός να βγάλω???
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εχώ εξηγήσει αρκετές φορές τι πρόβλημα έχω...( Διάβασε προηγούμενα post μου ) Φώτος να ανεβάσω δεν έχω κανένα πρόβλημα.Άλλωστε για το καλό μου θα είναι.Αν χρείαστεi πείτε μου δεν έχω πρόβλημα...Το θέμα είναι Τί φωτός να βγάλω??? Στο εχω πει 2 φορες Βγαλε φιλε το pc. Γενικα τις συνδεσεις που εχεις κανει. Τα καλωδια πως τα συνδεσες. Να δουμε και εμεις τι λαθος εκανες
pavlos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλά ΟΚ θα ανεβάσω αύριο ( =σήμερα το πρωί ) ...
freestyoler93 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ειναι πολυ απλο...ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει συνδεσει τα jumperakia του κουτιου στην mobo για να ανοιγει το pc..κατω δεξια στην μητρικη θα δεις καποια καρφακια..8α διαβαζεις το manual και θα δεις που μπαινουν τα jumperakia του case σου..αυτα τα jumperakia ειναι απτα κουμπια power,reset, απο usb ports και audio ports...χωρις αυτα συνδεδεμενα οταν πατας το κουμπακι του pc δεν ανοιγει..και κατι αλλο..οι μαμα ψυκτρες που ερχονται με τους cpus εχουνε πανω thermalpaste και τις πιο πολλεσ φορες ειναι ξεραμενη..θα σου προτεινα να παρεις λιγο βαμβακι και λιγο οινοπνευμα και να καθαρισεις τον cpu και την ψυκτρα απο την θερμοαγωγιμη παστα και να βαλεισ καινουργια..αλλιως πιστευω θα χεις προβλημα με τις θερμοκρασιες..αυτα
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ειναι πολυ απλο...ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει συνδεσει τα jumperakia του κουτιου στην mobo για να ανοιγει το pc..κατω δεξια στην μητρικη θα δεις καποια καρφακια..8α διαβαζεις το manual και θα δεις που μπαινουν τα jumperakia του case σου..αυτα τα jumperakia ειναι απτα κουμπια power,reset, απο usb ports και audio ports...χωρις αυτα συνδεδεμενα οταν πατας το κουμπακι του pc δεν ανοιγει..και κατι αλλο..οι μαμα ψυκτρες που ερχονται με τους cpus εχουνε πανω thermalpaste και τις πιο πολλεσ φορες ειναι ξεραμενη..θα σου προτεινα να παρεις λιγο βαμβακι και λιγο οινοπνευμα και να καθαρισεις τον cpu και την ψυκτρα απο την θερμοαγωγιμη παστα και να βαλεισ καινουργια..αλλιως πιστευω θα χεις προβλημα με τις θερμοκρασιες..αυτα Διαβασες τα προηγουμενα ποστ; ελεος
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ειναι πολυ απλο...ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει συνδεσει τα jumperakia του κουτιου στην mobo για να ανοιγει το pc..κατω δεξια στην μητρικη θα δεις καποια καρφακια..8α διαβαζεις το manual και θα δεις που μπαινουν τα jumperakia του case σου..αυτα τα jumperakia ειναι απτα κουμπια power,reset, απο usb ports και audio ports...χωρις αυτα συνδεδεμενα οταν πατας το κουμπακι του pc δεν ανοιγει..και κατι αλλο..οι μαμα ψυκτρες που ερχονται με τους cpus εχουνε πανω thermalpaste και τις πιο πολλεσ φορες ειναι ξεραμενη..θα σου προτεινα να παρεις λιγο βαμβακι και λιγο οινοπνευμα και να καθαρισεις τον cpu και την ψυκτρα απο την θερμοαγωγιμη παστα και να βαλεισ καινουργια..αλλιως πιστευω θα χεις προβλημα με τις θερμοκρασιες..αυτα +1000 Κι εγω κατι τετοιο πιστευω Εκει ριξε λιγο βαρος
pavlos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά εντάξει είπαμε ήταν η πρώτη μου φορά αλλά ξέρω....Και καταλαβαίνω όσα λέτε και αν διαβάζατε προηγούμενα ποστ μου θα βλέπατε ότι ανοίγει το PC απλά μένει έτσι ( ούτε καν φορτώνει τα Bios και τέτοια ) απο την στιμγή που δεν παίρνει ρεύμα ο CPU...Σε μίση ώρα θα ανεβάσω και φωτός...
eSATA Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 για να συνδεσεις τα καλωδιακια του κουτιου με το mobo συμβουλευτικες το manual;
pavlos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ναί βέβαια το συμβουλεύτηκα...Για κοιτάξτε φωτός στο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:45 ---------- Είδατε τις συνδέσεις μου?Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι όλες σωστές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:04 ---------- Λοιπόν παίδες έβαλα το τροφοδοτικό στο παλιό μου PC και δούλευε τζάμι...Κανένα πρόβλημα.Άρα είναι σίγουρο ότι φτάιει η Motherboard?Να την πάω για αλλαγή?Υπάρχει περίπτωση να φταίει και ο CPU? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- Απαντήστε μου σας παρακαλώ ...Θέλω να πάω το απόγευμα να τα αλλάξω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το τροφοδοτικό να μην είναι "συμβατό" με την μητρική, το ξέρω ακούγεται απίθανο αλλά μου έχει συμβεί
man_red_sotiris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Κατι μου λεει πως οι ραμ δεν εχουν μπει σωστα....συνηθως τις dual channel τις βαζεις στις θεσεις 1-3 η 2-4...εσυ τις εχεις στις 1-2...για δοκιμασε ....
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Κατι μου λεει πως οι ραμ δεν εχουν μπει σωστα....συνηθως τις dual channel τις βαζεις στις θεσεις 1-3 η 2-4...εσυ τις εχεις στις 1-2...για δοκιμασε .... Αυτό δε σημαίνει οτι δε θα λειτουργούσε. Απλά δε θα έκανε χρήση dual channel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.