panaathas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Άκου φιλε μου,εγω θα σε συμβουλευα να παρεις τηλ. καποιον ειδικο και να ερθει να στα βαλει,δεν εχω διαβασει το τοπικ αλλα το στησιμο ειναι πολυ σημαντικο και αμα κανεις χαζομαρα μπορει να το καψεις,γιαυτο δωσε 30 ευρο και βαλε καποιον να στο φτιαξει ή δες ολα τα video στο youtube,μαθε απ΄'εξω τις οδηγιες και στηστο μονος σου...
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αφού τα έχω συνδέσει όλα μια χαρά και μάλιστα ήρθα ένα παιδί και με βοήθησε που έχει στήσει πολλά PC αλλά δεν βρήκαμε κάποια συγκικριμένη λύση...
Hirundo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Απορία : Σ'αυτή την περίπτωση μπορεί να τα γυρίσει πίσω και να τους πει ότι κάποιο κομμάτι είναι ελαττωματικό?Θα το δεχτούνε από τη στιγμή που πήρε τα κομμάτια στο σπίτι για συναρμολόγηση?
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξγήγει γιατί όταν βγάζω το καλώδιο ( δίπλα στην CPU ) ανάβει ένω όταν είναι συνδεδεμένο είναι σαν να μην είναι στην πρίζα ?Επιπλεόν, όταν δεν το έχω συνδεδεμένο και ανοίγει δεν λειτουργεί καμιά θύρα ούτε δείχνει τίποτα η οθόνη... Τόσο πιο γρήγορα μου απαντήσετε τόσο το καλύτερο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Λέτε να βραχυκυκλώνει όταν συνδεέω το καλώδιο?Αν ναι, τότε τι να κάνω?
eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξγήγει γιατί όταν βγάζω το καλώδιο ( δίπλα στην CPU ) ανάβει ένω όταν είναι συνδεδεμένο είναι σαν να μην είναι στην πρίζα ?Επιπλεόν, όταν δεν το έχω συνδεδεμένο και ανοίγει δεν λειτουργεί καμιά θύρα ούτε δείχνει τίποτα η οθόνη...Τόσο πιο γρήγορα μου απαντήσετε τόσο το καλύτερο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Λέτε να βραχυκυκλώνει όταν συνδεέω το καλώδιο?Αν ναι, τότε τι να κάνω? μηπως βαζεις αναποδα το 4πινο του cpu; (το εχω παθει)
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εγώ το βάζω έτσι ώστε να εφαρμόζει το κλιψάκι του καλωδίου ... Λες να μπαίνει ανάποδα? Επιπλεόν,είναι αυτός λόγος για να μην δουλεύουν οι θύρες της M/B?
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ανεβασε φωτος που ακριβως εισαι και τι ακριβως εκανες αναλυτικα για να δουμε ρε συ. Γενικα φωτος απο ολο το pc Ετσι στα ξεκαρφωτα δε κανουμε τπτ οσο και να θελουμε να βοηθησουμε
eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 σε εμενα ταιριαζε και αναποδα....(ποιο τροφοδοτικο εχεις; ) οταν λες δε δουλευουν οι θυρες του mobo το συμπαιρανες απο το γεγονος οτι δεν ανοιγει η οθονη;
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλά θα ανεβάσω αργότερα...Αλλά μπορεί δλδ να μπαίνει και ανάποδα?Επιπλέον όταν δεν το συνδέεω είναι σαν μην δουλεύει ο επεξεργαστής?Με δυο λόγια δλδ είναι απλά ανοιχτός χώρις να φορτώνει BIOS? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:15 ---------- σε εμενα ταιριαζε και αναποδα....(ποιο τροφοδοτικο εχεις; ) οταν λες δε δουλευουν οι θυρες του mobo το συμπαιρανες απο το γεγονος οτι δεν ανοιγει η οθονη; Έχω αυτό το τροφοδοτικό CoolerMaster eXtreme Power Plus 400W PSU (RS-400-PCAP-A3) και το συμπαίρανα από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο που δεν δούλευαν ( είναι USB και τα δυο... )
eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 cmos εκανες; δοκιμασες να βαλεις αλλιως το 4πινο;
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 cmos?.Τι εννοείς?Αυτό που βγάζουμε το jumper για να επανέλθουν οι ρυθμίσεις του ΒΙΟS στα Defaults?Αν ναι και να το κάνω,τι θα γίνει? αφού καινούρια είναι ...Στα defaults δεν θα είναι όλες οι ρυθμίσεις? Όχι δεν το δοκίμασα θα δοκιμάσω σε λίγο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- Τελικά δεν μπαίνει ανάποδα το δοκίμασα...Επιπλέον,παρατηρώ ότι όταν το συνδέεω το καλώδιο δεν ανάβει αλλά και αν το βγάλω πάλι δεν ανάβει...Πρέπει να κλείσω τον διακόπτη από πίσω και να περιμένω κάποια δευτέρολεπτα μέχρι να ακουστεί ένα χαρακτηριστικός ήχος... ( μοιίαζει σαν τον ήχο που κάνει η οθόνη όταν για πάραδειγμα όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι και πατήσεις start για να σε βγάλει στην επιφάνεια )
johnykim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Σε πρωτη φαση να σου πω για το thermal paste οτι αν δεν το βαλεις απλα θα το καψεις το μηχανημα σου, και μονο απο αυτο και εντελως με καλη προθεση και χωρις να θελω να σε προσβαλλω θα σου ελεγα να βρεις καποιον που ξερει για να στο στησει το μηχανημα... Δεν καίγεται η CPU αν δεν βάλεις thermal paste..Απλός ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες που έχουν ως συνέπεια τη φθορά της. Εγώ είχα τον P4 μια βδομάδα χωρίς πάστα και απλός πήγε στους 55 βαθμούς απο 40-45(είχα πανω μια ψύκτρα πρόχειρη που θα την άλλαζα). Επίσης είχα και τον AMD 4400 X2 αρκετές μέρες χωρίς, με παρόμοια φαινόμενα θερμοκρασιών.
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δεν καίγεται η CPU αν δεν βάλεις thermal paste..Απλός ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες που έχουν ως συνέπεια τη φθορά της. Εγώ είχα τον P4 μια βδομάδα χωρίς πάστα και απλός πήγε στους 55 βαθμούς απο 40-45(είχα πανω μια ψύκτρα πρόχειρη που θα την άλλαζα). Επίσης είχα και τον AMD 4400 X2 αρκετές μέρες χωρίς, με παρόμοια φαινόμενα θερμοκρασιών. Για αυτά που γράφω από πάνω δεν έχεις να πείς τίποτα?
johnykim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Για αυτά που γράφω από πάνω δεν έχεις να πείς τίποτα? Για να κάνει κάποιος cmos θα πρέπει να βάλει το jumberaki που είπες στην ανάλογη θέση cmos της μητρικής.Αυτό που θα έχεις, είναι οι αρχικές ρυθμίσεις του BIOS οπως είπες. Αν περιμένεις δηλαδή αυτά τα δευτερόλεπτα μετά ανοίγει ;
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δηλαδή να βγάλω αυτό το jumperακι απο την θέση του για 10 λεπτά και μετά να το ξαναβάλω? Αν είναι έτσι όπως τα λέω , τότε γιατί να το κάνω αυτό αφού δεν έχω πειράξει τίποτα απο Bios ( εδώ προσπαθούμε να το ανοίξουμε ακόμα ) και όλες οι ρυθμίσεις θα είναι στα deafaults?Έτσι δεν είναι? Ναι ανοίγει , μονό που νομίζω ότι δεν δουλεύει ο πεξεργαστής γιάτι δεν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο ( εννοώ αυτό που όταν το βάζω δεν ανοίγει )...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.