Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο PC (Plz HELP!!!)

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1ον) Γυρνάει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού

2ον) Γυρνάει ο ανεμιστήρας του CPU

Εάν θες να σε βοηθήσουμε πρέπει να απαντάς σε ότι σε ρωτάμε

Δημοσ.

Λοιπόν για να καταλάβετε και εσείς το PC είναι σαν μην είναι στη πρίζα.Τίποτα δεν κουνιέται.Επιπλεόν, παρατήτησα πως το μεγάλο καλώδιο που καταλήγει στην μεγάλη θύρα της μητρικής, η μια απο τις τρύπες που έχει πάνω το καλώδιο λείπει το pin ( με λίγα λόγια δεν είναι συνδεδεμένο με καλώδιο )....

Δημοσ.

Tα εβαλες ολα τα καλωδια ??

Στη μητρικη μπαινουν 2 καλωδια απ'το τροφοδοτικο

Ενα 24πινο ( ενα 20πινο και ενα 4πινο μαζι διπλα διπλα ) και ενα 4πινο

Δες και εδω

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=x1NxsHpaL_s[/ame]

Μπορεις να βρεις και αλλα βοηθητικα βιντεακια. Εγω βρηκα ενα μπροστα μου και σου δειχνω

Δημοσ.
Ναι όλα αυτά τα καλώδια τα έχω βάλει...

Tα εβαλες ολα οσα λεει στο βιντεακι και δεν αναβει ?

Δυσκολευομαι να το πιστεψω. Καποιο λαθος θα εχεις κανει.

Το κουμπι πισω στο τροφοδοτικο το γυρισες στη - (παυλα ) . Δες το να μην ειναι στον κυκλο ( 0 )

Εκτος κι αν εχεις καποιο προβληματικο εξαρτημα που δε νομιζω:-(

Δημοσ.

Με το τροφοδοτικό ασύνδετο παίρνεις έναν συνδετήτα τον ανοίγεις και βραχυκυκλώνεις (ενώνεις μεταξύ τους) το πράσινο καλώδιο με ένα απο τα μαύρα (στο μεγάλο βύσμα που θα πήγαινε στην μητρική). Για όσην ώρα είναι βραχυκυκλωμένα θα πρέπει να παίρνει ρεύμα το τροφοδοτικό....

Δημοσ.

Τα καλωδιάκια για το power switch τα έβαλες στην πάνω σειρά ή ένα επάνω και ένα κάτω?

Το κουμπί που ανοίγει τον υπολογιστή πατιέται κανονικά,δηλ. κάνει κλικ?Το λέω γιατι μια φορά ο η/υ ενός φίλου δεν άνοιγε με τίποτα και μετά από ένα σωρό δοκιμές :mad: είδα ότι απλά είχε χαλάσει το συγκεκριμένο κουμπί!:shock:

Δημοσ.
Με το τροφοδοτικό ασύνδετο παίρνεις έναν συνδετήτα τον ανοίγεις και βραχυκυκλώνεις (ενώνεις μεταξύ τους) το πράσινο καλώδιο με ένα απο τα μαύρα (στο μεγάλο βύσμα που θα πήγαινε στην μητρική). Για όσην ώρα είναι βραχυκυκλωμένα θα πρέπει να παίρνει ρεύμα το τροφοδοτικό....

Για ποιό λόγο να το κάνω αυτό?:fear:

Τα καλωδιάκια για το power switch τα έβαλες στην πάνω σειρά ή ένα επάνω και ένα κάτω?

Το κουμπί που ανοίγει τον υπολογιστή πατιέται κανονικά' date='δηλ. κάνει κλικ?Το λέω γιατι μια φορά ο η/υ ενός φίλου δεν άνοιγε με τίποτα και μετά από ένα σωρό δοκιμές είδα ότι απλά είχε χαλάσει το συγκεκριμένο κουμπί![/quote']

Έτσι όπως μου είχε πει ο drm δηλαδή στο 6 και 8 pin...

Για το κουμπί που μου λές ακούγεται ένα χαρακτηριστικό "κλικ"...

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάθε φορά που βγάζω αυτό το μικρό βύσμα ( δίπλα στην CPU ) που πάει στην motherboard δουλεύει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:41 ----------

Αλλά δεν δουλεύει καμία θύρα πάνω στην motherboard και όταν συνδεέω την οθόνη πάνω στην κάρτα γραφικών δεν ανοίγει η οθόνη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...