Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ελληνικά σε XP black edition

gakex94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Χθές έβαλα τα XP black edition και έβαλα το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά όταν μπήκα msn οι επαφές που είχαν ελληνικούς χαρακτήρες στο πμ τους εμφανίζονται ως αλαμπουρνέζικα.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? :-(

Δημοσ.

Πάνε στις ρυθμίσεις Γλώσσας (Πίνακας Ελέγχου), βρες την επιλογή για τα Unicode (τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά) και γύρνα την στα "Ελληνικά".

Δημοσ.

Και αν στο παραπάνω σου πει πως λείπουν τα τάδε αρχεία τα οποία δεν υπάρχουν ούτε στο CD, κάνεις αυτή την διαδικασία.

Δημοσ.
Και αν στο παραπάνω σου πει πως λείπουν τα τάδε αρχεία τα οποία δεν υπάρχουν ούτε στο CD, κάνεις αυτή την διαδικασία.

Πάνε στις ρυθμίσεις Γλώσσας (Πίνακας Ελέγχου), βρες την επιλογή για τα Unicode (τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά) και γύρνα την στα "Ελληνικά".

Και τα δυο τα έκανα αλλά τίποτα...

Τίποτα άλλο?

Δημοσ.

Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά.

Έχω δοκιμάσει αυτό που σου παρέθεσα σε ότι custom-κομμένη-ραμμένη έκδοση μπορείς να φανταστείς, πάντα με επιτυχημένα αποτελέσματα.

Δημοσ.

μπορεί και να είναι βλακεία του μσν, πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το έκανα σωστά αυτό με τη μεταφορά αρχείων.

Δημοσ.

Μήπως είναι θέμα unicode αλλά δε θυμάμαι τι πρέπει να κάνεις ακριβώς. Εγώ έχω το unicode (utf 8). Δοκίμασε στον browser να βάλεις το συγκεκριμένο κωδικοποιητή χαρακτήρων.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά είναι μόνο στα ψευδώνυμα των επαφών στα ελληνικά που έβαλα από άλλο υπολογιστή. Αν ξαναβάλεις ξευδώνυμα θα διορθωθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...