gakex94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γειά σας, Χθές έβαλα τα XP black edition και έβαλα το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά όταν μπήκα msn οι επαφές που είχαν ελληνικούς χαρακτήρες στο πμ τους εμφανίζονται ως αλαμπουρνέζικα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
Αδμιν Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Αυτο Χθές έβαλα τα XP black edition 10χαρ
Tigran Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Πάνε στις ρυθμίσεις Γλώσσας (Πίνακας Ελέγχου), βρες την επιλογή για τα Unicode (τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά) και γύρνα την στα "Ελληνικά".
liopyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Και αν στο παραπάνω σου πει πως λείπουν τα τάδε αρχεία τα οποία δεν υπάρχουν ούτε στο CD, κάνεις αυτή την διαδικασία.
gakex94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Και αν στο παραπάνω σου πει πως λείπουν τα τάδε αρχεία τα οποία δεν υπάρχουν ούτε στο CD, κάνεις αυτή την διαδικασία. Πάνε στις ρυθμίσεις Γλώσσας (Πίνακας Ελέγχου), βρες την επιλογή για τα Unicode (τελευταία καρτέλα αν θυμάμαι καλά) και γύρνα την στα "Ελληνικά". Και τα δυο τα έκανα αλλά τίποτα... Τίποτα άλλο?
liopyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά. Έχω δοκιμάσει αυτό που σου παρέθεσα σε ότι custom-κομμένη-ραμμένη έκδοση μπορείς να φανταστείς, πάντα με επιτυχημένα αποτελέσματα.
gakex94 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μπορεί και να είναι βλακεία του μσν, πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το έκανα σωστά αυτό με τη μεταφορά αρχείων.
alex89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μήπως είναι θέμα unicode αλλά δε θυμάμαι τι πρέπει να κάνεις ακριβώς. Εγώ έχω το unicode (utf 8). Δοκίμασε στον browser να βάλεις το συγκεκριμένο κωδικοποιητή χαρακτήρων.
JASONJAM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά είναι μόνο στα ψευδώνυμα των επαφών στα ελληνικά που έβαλα από άλλο υπολογιστή. Αν ξαναβάλεις ξευδώνυμα θα διορθωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.