panoos3162 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Gεια σας. έχω έναν ενισχυτή yamaha στον οποίο μπορεις να συνδέσεις usb .το manual του λέει όμως ότι το usb πρεπει να είναι FAT. έχω ενα στικάκι 500Mb σε FAT και του βαζω τραγούδια όλα οκ.ειναι μικρό όμως και δν χωράει πολλά. Πήρα λοιπόν ένα 8ΜΒ που είναι σε FAT 32 αλλα δν διαβάζει τα κομμάτια. Πως μπορώ να κάνω το στικάκι FAT? Άμα παω να κάνω διαμόρφωση απο τα WinXp δεν μου βγάζει άλλη επιλογή εκτός απο FAT32. Πριν λίγο εγκατέστησα το partition magic 8 αλλα δν εμφανιζεται το στικακι εκει Επίσης έχω έναν παλιο μικρό σκληρο εξωτερικό (που ήταν εσωτερικός πιο παλια ) μπορώ να κάνω αυτον FAT ? με to partition magic το μονο που καταφερα ειναι να τον κάνω απο NTFS σε FAT 32 Τι μπορούμε να κάνουμε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:49 ---------- Λοιπόν, μολις είδα στο Partion Magic ότι αφού έκανα τον εξωτερικό FAT 32 μετά μου έδινε επιλογή να τον κανω FAT . βέβαια μου τον έκανε 2 GB . Δεν μπορούμε να κάνουμε κατι καλύττερο? τουλάχιστον 4 GB (απ ότι είδα πριν στο φόρουμ ο περορισμός είναι τα αρχεία να μην είναι μεγαλύτερα από 4 GB. ή αυτό ισχύει μόνο για FAT 32 ; ) με το φλασάκι μπορούμε να κάνουμε τίποτα
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ...με fat16 πάνω από 4gb δεν νομίζω να πας, στην σελίδα του κατασκευαστή του usb θα βρεις utility για format. Ποιος "απίθανος" yamaha είναι αυτός που δεν παίζει fat32;;;
panoos3162 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αν και βγαίνουμε λιγο εκτός απο το σχετικό μέρος που βρίσκεται το post. o RX-V463 Ampli-tuner audio-video http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/1162843/art/yamaha/rx-v463-audio-video-ampl.html να υποθέσω δεν μπορώ να κάνω κάτι με τον ενισχυτή, σωστα? To manual λέει This unit supports USB mass storage class devices (except USB hard disk drives) using FAT16 or FAT32 format. • Only the first partition (32 GB or less) is displayed in the OSD. You cannot select files in other partitions. • Up to 8 levels of directory hierarchy and 500 music files per directory are recognized. • Some devices Some devices may not work properly even if they meet the requirements δηλαδή μπορεί να μην παίζει καποιο usb αλλα το θέμα είναι οτι κανένα flash σε FAT 32 δεν εχει παιξει μέχρι τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.