Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πες μου ότι όλα αυτά ΔΕΝ τα καταλάβες ολομόναχος, γιατί θα με κάνεις να αισθανθώ πολύ ηλίθιος.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Oλομοναχος, ηταν πιο ευκολο απο το Donnie Darko(εξαλλου πολλα τα λεει πεντακαθαρα μεσα)
GeorgeVls Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αν και λιγο offtopic, δεν ξερω για εσας, παντως εγω ηδη αρχιζω να εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον Richard. Kαι μετα το darko και το the box ε ναι λοιπον θα κανω το μεγαλο βημα να παω και στο southland tales!!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αν και λιγο offtopic, δεν ξερω για εσας, παντως εγω ηδη αρχιζω να εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον Richard. Kαι μετα το darko και το the box ε ναι λοιπον θα κανω το μεγαλο βημα να παω και στο southland tales!! ΩΠΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!! ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ... Πες μας αν σου αρεσει εικαστικα ο Κελυ ή σεναριακα...
GeorgeVls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ΩΠΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ... Πες μας αν σου αρεσει εικαστικα ο Κελυ ή σεναριακα... Χμμ ωραία η ερωτησή σου αλλα δεν ξέρω απο που να αρχισω. Σιγουρα μου αρεσει και στα 2 εξίσου, αλλα εκεί που κάνει την διαφορά ειναι εικαστικα πιστευω. Άλλωστε σεναρικά οι ταινίες του σε χέρια άλλων δεν νομίζω να έλεγαν και τπτ αν δν τις σκηνοθετούσε ο ιδιος. Μου αρέσει που οι τανίες του φωνάζουν από μακρυά ότι είναι δικές του, που έχουν ταυτότητα, έχουν χαρακτήρα και με τόσες λίγες ταινίες στο ενεργητικό του είναι πιστεύω ακατόρθωτο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Δεν μου άρεσε απο διάφορα forums που διάβασα οτι έχει σπουδάσει καλα τον Lynch κτλ κτλ. Προσωπικά αν και αγαπημένος και ο Lynch δεν τίθεται θέμα αντιγραφής του στυλ του Lynch ή οτιδήποτε τέτοιο. Μου αρέσει το 'νερό' του Richard, μου αρέσει η αλλόκοτη ατμόσφαιρα του, μου αρέσει που δεν καταλαβαίνεις αν οι ηθοποιοί του είναι ξύπνιοι ή υπνοβατούν στις ταινίες του κτλ κτλ. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικές κακές κριτικές για το the box, ο ανθρωπος για μένα είναι ιδιοφυια και έχει ακόμα πολλά να μας δώσει.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Οκ, δες το τοτε αφου εκτιμας περισσοτερο το ειακστικο, αλλα μην περιμενεις να βγαλεις πολλα. Θα σου αρεσει παντως Αν διαβασεις το comic βεβαια πρωτα εκει θα καταλαβεις πολλα(εγω το διαβασα δυστυχως μετα) (Το Southland tales ειναι cross-gender ταινια, δηλαδη το 1ο μισο ειναι σε comic και το 2ο μισο ειναι η ταινια)
GeorgeVls Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Οκ, δες το τοτε αφου εκτιμας περισσοτερο το ειακστικο, αλλα μην περιμενεις να βγαλεις πολλα.Θα σου αρεσει παντως Αν διαβασεις το comic βεβαια πρωτα εκει θα καταλαβεις πολλα(εγω το διαβασα δυστυχως μετα) (Το Southland tales ειναι cross-gender ταινια, δηλαδη το 1ο μισο ειναι σε comic και το 2ο μισο ειναι η ταινια) Μολις παραγγειλα τα κομικ, τωρα που ερχονται και γιορτες και θα εχω ελευθερο χρονο θα μπορω να αφιερωσω αρκετες ωρες για ολη αυτη την εμπειρια. Κατι μου λεει οτι ετοιμαζομαι να δω την ταινια της ζωης μου και οτι η ταινια θα ειναι πολυ ανωτερη των προσδοκιων μου. Για να δουμε.. Προσεχως η αποψη μου για την ταινια λοιπον. Thanx για την πληροφορια ΚaizerSoze.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω οτι θα ειναι πολυ πιο ευχαριστη η εμπειρια της ταινιας αν διαβασεις το κομικ πρωτα.
Toufas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 το ειδα και εγω να πω την αληθεια την εξηγηση με τον viking/aliens δεν την επιασα στο εργο αλλα ηταν αρκετα ωραιο και μυστηριο
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ωραίο σαν υπόθεση αρκετά κουραστικό ως εκτέλεση :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.