Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γεια σας! Επειδή φέτος θέλω να κάνω λίγη δουλειά στις διακοπές, δεν θα μου αρκέσει η dialup που έχω στο χωριό και σκέφτομαι να βάλω adsl. Τα δεδομένα είναι τα εξής: Α. Δεν έχω ενεργοποιημένη γραμμή ADSL B. Η σύνδεση θα χρησιμοποιείται, πρακτικά, μερικές μόνο βδομάδες το χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό το ρούτερ θα μένει κλειστό (εκτός κι αν μάθω τον πατέρα μου να βλέπει ποδόσφαιρο μέσω sopcast ) Γ. Δεν με ενδιαφέρει αν η γραμμή θα πιάσει τρομερές ταχύτητες - τα 2 Mbps μου αρκούν Δ. Θέλω η ενεργοποίηση να γίνει γρήγορα και όχι να κάνω την αίτηση τώρα και να αποκτήσω τη σύνδεση στο τέλος των διακοπών Με αυτά τα δεδομένα, ποια πιστεύετε πως θα ήταν η πιο γρήγορη αλλά και συμφέρουσα οικονομικά λύση; Γενικά οι προβληματισμοί μου αφορούν κυρίως τα εξής: Αν αγοράσω ένα πακέτο (π.χ. το πιο φτηνό Connx), το πληρώσω ώσπου να λήξει και μετά το διακόψω, θα μου μείνει η γραμμή; Αν κάνω το ίδιο πράγμα με άλλο πάροχο (π.χ. Forthnet), θα μου μείνει και πάλι η γραμμή μετά τη διακοπή; (σημείωση: στο χωριό δεν έχουμε ιδιόκτητη κάλυψη) Αν υποτεθεί ότι η γραμμή όντως μου μένει και παρόλο που δεν θα έχω κάποιο πακέτο σύνδεσης από ένα σημείο και μετά, θα μπορώ να χρησιμοποιώ τους κωδικούς της Forthnet που έχω στην Αθήνα; Πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία ενεργοποίησης της γραμμής; Πριν από 3 περίπου χρόνια που το είχα κάνει στην Αθήνα, η Forthnet είχε χρειαστεί 20 περίπου μέρες. Ισχύει το ίδιο και σήμερα ή έχουν φτιάξει τα πράγματα; Φαντάζομαι αν κάνω τη σύνδεση στον ΟΤΕ τα πράγματα θα είναι καλύτερα - σωστά; Ευχαριστώ!
aghahowa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Απο το Δ αποκλειονται ολοι οι παροχοι εκτος του ΟΤΕ γιατι θελουν 40 μερες για ενεργοποιηση.
aGka8l Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 και το connx ειναι τουλαχιστρον 6μηνο και αυτα με τα δωρα εχει 12μνηνη δεσμευση
leukonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Φυσικά το παραπάνω με τις 40 μέρες δεν ισχύει......μου έτυχε να ενεργοποιήσω adsl σε σπίτι στην Αθήνα χωρίς τηλεφωνική γραμμή σε 1 βδομάδα (οτε+Hol).Επίσης στην επαρχία επίσης 4 μέρες σε σπίτι με υπάρχουσα γραμμή(οτε+forthnet).Βέβαια με τον οτε και με κονε τις ενεργοποιούσα σε μια μέρα....αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....όλα τα οαραπάνω φυσικά προυποθέτουν διαθέσιμες πόρτες......Αυτό έλεξγε πρώτα...
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Members Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το φανταζόμουν ότι σε connx θα κατέληγα... απλά ήλπιζα ότι θα τα πράγματα θα είχαν αλλάξει λίγο για τους εναλλακτικούς σε σχέση πριν από 3 χρόνια που έκανα τη δική μου σύνδεση Αυτό που γράφω πιο πάνω ισχύει; Αν δηλαδή βάλω connx και μόλις λήξει το διακόψω, θα μπορώ να χρησιμοποιώ μετά τη σύνδεση που έχω ήδη στην Αθήνα; (Forthnet) @leukonas, τώρα είδα και το δικό σου post. Τις διαθέσιμες πόρτες πώς τις βλέπω; Υπάρχει κάποιο link ή θα πρέπει να πάρω στον ΟΤΕ να ρωτήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.