Προς το περιεχόμενο

SENNHEISER ακουστικά

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω για το PC θα διαλεγα κατι τετοιο που ειναι και 5.1.

Και αν ηθελα σε λαπτοπ τοτε θα επαιρνα κατι με συνδεση USB

Γενικοτερα ομως για ταινιες και παιχνιδια θα επαιρνα κατι σε 5.1

Αυτα της προσφορας ειναι περισσοτερο για επαγγελματικη χρηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν τσίμπησα τα HD-515 από το Electroworld που είχε την ίδια ακριβώς προσφορά/τιμολόγιση με τον Κοτσόβολο.

Νομίζω ότι πάει καιρός που η Sennheiser είχε τα καλύτερα ακουστικά στον κόσμο και μάλλον επαναπαύθηκε στις δάφνες της. Μέτρια ποιότητα κατασκευής, καλός ήχος χωρίς σε καμία περίπτωση όμως να δικαιολογεί το κόστος της αρχικής τους τιμής. Σας τα λέω αυτά έχοντας ακούσει πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια ακουστικά της και είχα μείνει άναυδος τόσο από την ακρόαση όσο και από την ποιότητα κατασκευής τους. Μάλλον όμως η σταδιακή μετακόμιση της γραμμής παραγωγής στην Κίνα δεν ωφέλησε και πολύ παρά μόνο τις τσέπες των μεγάλων κεφαλιών απο τα κέρδη.

Ας μη σταθώ όμως άλλο σε αυτό, θα ήθελα να τονίσω ότι όταν μπήκα στο Electroworld πουθενά δεν έγραφε τίποτα για προσφορά, ούτε και η πωλήτρια γνώριζε κάτι. Μόνο όταν πήγαμε σε τερματικό μαζί το είδαμε και από ότι μου είπε θα ισχύει προσφορά -50% κάτω σε πολλά προϊόντα που ίσως δεν προλάβουν ΚΑΝ να διαφημιστούν γιατί δεν θα υπάρχει στοκ και θα εξαφανιστούν.

Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν για κάτι μην περιμένετε να ακούσετε διαφήμιση, πηγαίνετε κατευθείαν και ρωτήστε...

Εγω πηγα για τα HD-595 στο καταστημα Κωτσοβολου της Δραμας, τον οποιο δεν εχουν καν σαν καταστημα στον χαρτη τους στο site...

Eιπα κι εγω να αγορασω κατι απο Κωτσοβολο για πρωτη φορα, και τελικα καταλαβα γιατι δεν ψωνιζω απο εκει...

Καταρχας μου λεει η τιμη αυτη ειναι για αγορα μονο μεσα απο το internet. Και παλι ομως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο! Δηλαδη τι παει να πει αυτο? Γιατι λεει διαθεσιμο στο site?

Τελως παντων παω να το παραγγειλω και μου βγαζει πως για αποστολη δεχεται μονο πιστωτικη καρτα. Παραλαβη απο καταστημα γινεται με μετρητα. Αλλα: Ποιο καταστημα? Μονο ενα στη Θεσσαλονικη για ολη τη βορεια Ελλαδα!! Και τα αλλα τι τα εχουν, για μοστρα??

Ρε αυτοι υποτιθεται πως ειχαν καποιο ονομα...

Αυτοι πασχουν απο τις παιδικες ασθενειες των ελληνικων e-shops και γενικως ελληνικων καταστηματων ηλεκτρονικων ειδων.

Δεν ασχολουμαι αλλο...

Ετσι οπως τα λες φιλε μου κι εγω πηγα στον κοντινοκοτερο κωτσοβολο και μου λενε δεν υπαρχει εδω.Λεω 'μπορειτε να μου το φερετε σε αυτο το καταστημα να το παραλαβω' και μου λεει 'δεν μπορω, δεν υπαρχει εσωτερικη διακινηση'.Κανω λοιπον την καρδια μου πετρα και παω στον κωτσοβολο διπλα στα ΙΚΕΑ.Μετα απο απιστευτη κινηση και ζεστη φτανω τελικα και βλεπω οτι 4-5 ζευγαρια 595,3-4 515 και νομιζω 1-2 απο τα 205.Πηρα ενα 595 και ομολογουμενως δεν το μετανιωσα γιατι σε τετοια τιμη δεν τα βρισκεις πουθενα.Μια διευκρινηση δεν ειναι για αγορα μεσω internet μονο η εκπτωση.Απλως δεν υπαρχει σε ολους τους κωτσοβολους.Guarantee ε σημερα τα αγορασα..

Παντως χωρις να εχω τα χρυσα αυτια, τα ακουστικα μου φαινονται πολυ λεπτομερη στον ηχο και μετρημενα δλδ δεν χρωματιζουν(η χρωματιζουν ελαχιστα) το τραγουδι που ακουει καποιος.

Τωρα για το μπασο σε πολλα reviews λενε οτι δεν ειναι αρκετο αλλα εγω μια χαρα το βρηκα και ακουω metal υποψην.Επισης ειναι 'punchy' που λενε δλδ σαν να εχεις ενα ηχειο στο αυτι σου διπλα και να κανει boom boom(ελπιζω να μην ακουγεται τοσο γελοιο οσο νομιζω:o).

Ακομη οδηγουνται ευκολα.Τα εβαλα στην καρτα ηχου μια χαρα..Τα εβαλα και στο Ipod κι επισης μια χαρα σε ενταση.Διαβασα οτι με headphone amp τα ακους στο μεγαλειο τους αλλα δυστηχως δεν εχω για να σας πω.

Για το καλωδιο να ξερετε πως οπως λεει στο site της sennheiser ειναι οντως replacable ΑΛΛΑ πρεπει να το ξεβιδωσεις απο μεσα απο το ακουστικο δλδ βγαζεις το μαξιλαρακι και ξεβιδωνεις απο κατω.Κοινως δεν προκειται για plug and play οπως νομιζα αλλα δεν θα τα ταλαιπωρησω ουτε θα τα ξεθεωσω στην ακροαση αφου εχω και τα ηχεια.Οσο για το burn in που λενε δεν ξερω ακομα καθως σημερα τα πηρα.Θα σας πω αν ειδα διαφορα στον ηχο(και κυριως στο μπασο οπως ισχυριζονται σε πολλα forum) στην πρωτη βδομαδα χρησης.

Τελος ειναι παρα πολυ ανετα και ξεκουραστα.Στα 93 σχεδον ευρω τα θεωρω πολυ συμφερουσα αγορα για τωρα αν θελετε κατι στην hi-end κατηγορια.Πρωην χρηστης των 515 μπορω να πω πως καμια σχεση δεν εχουν τα 515 με αυτα.Εχω ακουσει απο τα 205 ενος φιλου μου και ενω δεν ειναι σαν τα 595 τα θεωρω πιο συμφερουσα αγορα για τα λεφτα που δινεις.

Παντως να ξερετε πως εχει λιγα κοματια...τωρα αν εχει και αποθεμα στις αποθηκες επιπλεον δεν ξερω.

Αν θελει καποιος καποια photo η να μαθει κατι επιπλεον για τα 595 ας ποσταρει.

• Moderators
γαμωτο βγαλαν το 50%... :@

Μα και συ, δεν τους πηρες ενα τηλεφωνο να τους πεις να το κρατησουν κανενα μηνα ακομα!

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...