kymagr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γειά σας, έχω κολλήσει σε κάποιο σημείο και χρειάζομαι βοήθεια. Έχω ένα Tree που αποτελείται από TreeNodes, όπου TreeNode είναι: public class TreeNode { private String label = null; private String data = null; private TreeNode parent = null; private Vector <TreeNode> children = null; } Επίσης έχω και ένα HashMap <String, TreeNode> που αντιστοιχίζω το όνομα του TreeNode (μοναδικό για κάθε node) με το reference του TreeNode στο Tree. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να σβήσω το TreeNode από το Tree, μέσω της αναφοράς του στο HashMap. Γίνεται κάτι τέτοιο; Αλλιώς ποιός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αντί να παίρνω από το reference του TreeNode τον parent και να ψάχνω ανάμεσα στα παιδιά του για να το βρω; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!
virxen75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 για στείλε όλον τον κώδικα να τον δω και θα σου πω
Cue Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα σου θες ένα WeakReference Διάβασε και το παρακάτω άρθρο. Understanding Weak References Αν όχι, εξήγησε μας λίγο παραπάνω το πρόβλημα.
kymagr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Σ' ευχαριστώ πολύ για το link, νομίζω ότι κάτι μπορώ να κάνω με αυτό. Αν δω ότι έχω πρόβλημα θα ξαναποστάρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.