mchrisober Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Παιδια θα δουλεψω τωρα σε μια επιχειρηση και θα στησω το δικτυο. Θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις: 1. Εχουμε το ρουτερ της επικεφαλιδας και ειναι over ISDN. Εμεις ομως εχουμε πστν γραμμη. Τι μπορει να γινει γτ δεν θελω να παει το ρουτερ χαμενο. Και επισης το εχει δουλεψει κανεις για να μου πει εντυπωσεις? 2.Θα ηθελα να κανω το εξης, ο καθε χρηστης να εχει ενα κωδικο και καθε φορα που μπαινει να καταγραφονται οι κινησεις του στον σερβερ. Υπαρχει κατι τετοιο και αν ναι που θα το βρω? Ευχαριστω
binary_dreamer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλησπέρα. καταρχήν ζητάς 2 τελείως διαφορετικά πράγματα σε ένα post. όσον αφορά το 836 θα πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις μόνο για bridge από πίσω από το modem σου. το κακό είναι ότι μπορεί να σηκώσει μέχρι 2 vlans.
mchrisober Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλησπέρα.καταρχήν ζητάς 2 τελείως διαφορετικά πράγματα σε ένα post. όσον αφορά το 836 θα πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις μόνο για bridge από πίσω από το modem σου. το κακό είναι ότι μπορεί να σηκώσει μέχρι 2 vlans. φιλε μου πως θα το κανω bridge και 2ον τι σημαινει 2vlans?
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 mchrisober χωρίς παρεξήγηση, αλλά μιας και πρόκειται για εταιρία, μήπως είναι καλύτερη ιδέα να στήσει το δίκτυο κάποιος που γνωρίζει τα στοιχειώδη;
mchrisober Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 liopyr εχεις δικαιο, αλλα το δικτυο ειναι σχεδον στημενο. Απλα θελω να αλλαξω το ρουτερ και αυτο το συγκεκριμενο δεν το ξερω καθολου. Γι αυτο ζηταω βοηθεια....
binary_dreamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 μια συμβουλή. αν δεν κατέχεις το cisco καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσεις. θα σε μπλέξει άσχημα.
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 liopyr εχεις δικαιο, αλλα το δικτυο ειναι σχεδον στημενο. Απλα θελω να αλλαξω το ρουτερ και αυτο το συγκεκριμενο δεν το ξερω καθολου. Γι αυτο ζηταω βοηθεια.... Στημένο ως προς τι; Την καλωδίωση; Αυτό είναι το εύκολο part ...δυστυχώς.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 οχι το 836 που ειναι Over isdn δεν γινεται over pstn.ωραιο ρουτερ αν ξερεις να το ρυθμισεις οποτε αν δεν ξερεις καλυτερα ενα απλο.και δεν σηκωνει μεχρι 2 mbps.ολα τα adsl που ειναι απλο adsl και οχι adsl2 η adsl2+ σηκωνουν μεχρι 8.ολοι λενε 2 επειδη ο οτε δεν εδινε μεγαλυτερη συνδεση η επειδη εβλεπαν οτι οταν εδωσε 8 κλειδωνε σε adsl2+.αν το βαλεις σε γραμμη adsl2+ θα κλειδωσει με g.dmtσ τα 8 .bridge εννοει να βαλεις ενα αλλο adsl router το οποιο θα παιζει bridge και το cisco να στελνειusername και pass στο αλλο adsl router που δεν νομιζω να μπορει να το κανει το cisco.να γινει το ιδιο bridge και να παρει στοιχεια απο αλου ναι αλλα ναδωσει στοιχειαδεν ειμαι σιγουρος αν το κανει.για το δευτερο που ρωτας δεν το ξερω.
mchrisober Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 poylinos να σε ρωτησω και κατι αλλο, με το ρουτερ δεν μπορω να μπω στο ιντερφεις του. μπορω να το κανω ρισετ η κατι αλλο?
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=145045&highlight=cisco καλη υπομονη γιατι θελει καλωδιο κονσολας και ειτε σειριακη θυρα ειτε ανταπτορα usb se serial.δεν εχει κουμπακι reset default Οπως το 876.
mchrisober Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 εχω το καλωδιο το θεμα ειναι οταν το συνδεσω τι ακριβως κανω? διαβασα το τοπικ αλλα δεν καταλαβα τπτ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:04 ---------- καλωδιο σειριακο εχω, αλλα οταν το συνδεσω τι ακριβως θα κανω? διαβασα το παραπανω θεμα αλλα δεν καταλαβα τπτ...
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 πρεπει να μπεις με Hyper terminal και να συνδεθεις στην σειριακη ποιυ ειναι και απο εκει να μπεις na δωσεις τις εντολες.παντως χωρις παρεξηγηση.αμα δεν μπορεις να σεταρεις το cisco δεν θα κερδισεις τιποτα με σχεση ενα αλλο ρουτερ.απολυτως τιποτα.ουτε καν τρελη σταθεροτητα δεν εχει σε παραξενες γραμμες.επειδη καποτε ειχα και εγω την ιδια απορια με τα cisco>γιατι τοσα λεφτα για ενα ρουτερ η απορια μου λυθηκε μετα.οτι ναι κανει απιστευτα πραγματα αλλα ναι ειναι Useless αμα δεν ξερεις να το σεταρεις.
mchrisober Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 φιλε πουλινος εχεις δικαιο, αλλα εχω βαλει στοχο να μαθω και θα το προσπαθησω.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 οκ δεκτος.οπου κολλησεις πες μας.για την ωρα πρεπει να βαλεις κονσολα καλωδιο να μπεις με καποιο προγραμμα σστην com4 πχ και απο εκει σε βγαζει εκει που σου λεω και κανει3ς αυτα που γραφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.