ece@ntua Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Γειά χαρα!! Εχω δυο λάπτοπ και θέλω να τα συνδέσω μεταξύ τους ασύρματα για να μπορώ να μεταφέρω αρχεία από το ένα στο άλλο κτλ.. Αυτό γίνεται με τη δημιουργία δικτύου ad-hoc ετσι; Θα ήθελα λοιπον αν μπορουσε κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις χρειαζονται για να συνδέσω τα λαπτοπ κατ' αυτόν τον τρόπο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:46 ---------- Γειά χαρα!!Εχω δυο λάπτοπ και θέλω να τα συνδέσω μεταξύ τους ασύρματα για να μπορώ να μεταφέρω αρχεία από το ένα στο άλλο κτλ.. Αυτό γίνεται με τη δημιουργία δικτύου ad-hoc ετσι; Θα ήθελα λοιπον αν μπορουσε κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις χρειαζονται για να συνδέσω τα λαπτοπ κατ' αυτόν τον τρόπο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Να προσθέσω οτι και τα δυο λαπτοπ εχου xp os..
atrias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τα chip για wifi που έχουν τα laptop το αν υποστηρίζεται η δυνατότητα για adhoc σύνδεση. δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να γίνει αυτό που λες. ας πει όμως και και κάποιος άλλος μια γνώμη.
nske Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Τουλάχιστον στην πράξη, όλες οι κάρτες το υποστηρίζουν. Μπορεί να γίνει με μερικές απλές ρυθμίσεις από τα laptops του ece@ntua, εφόσον έχουν αναγνωριστεί οι ασύρματες κάρτες τους, -απλά δε νομίζω ότι μπορεί να περιγράψει κάποιος τη διαδικασία ακόμα πιο αναλυτικά από ότι τα διάφορα σχετικά tutorials (look for windows+ad hoc+wireless +tutorial ή +howto).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.