EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ξεκόλλησε το ποτενσιόμετρο που το είχα κολλημένο και βραχυκύκλωσε με την ψήκτρα. Ξεκινάω το pc ανάβει και 1 δευτερόλεπτο και μετα κλείνει. Αν και το αποσυνδεσα απο το συστημα και απο το ρεύμα δεν έφτιαξε. Οταν το ξεκινάω είναι νεκρό και ακουγεται ενας συνεχόμενος ηχος υψηλής συχνότητας. Μπορώ να κανω κατι άλλο ; Απο οτι θυμάμαι ειχε προστασία το psu απο βραχυκύκλωμα.
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ( Ξαναδιάβασε το post σου και πες μου αν βγαίνει άκρη Μια επαναδιατύπωση θα βοηθούσε... )
benZiDirK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν καταλαβα καλα δεν αναβει το pc καθολου... Ο ηχος απο που βγαινει...; Απο το τροφοδοτικο σου ή απο το ηχειο της μητρικης σου...;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ποιο rma, το εχω πολλά χρονιά. H κατάσταση εχει ως εξής. Ο υπολογιστής είχε πρόβλημα, είτε ήταν της κάρτας γραφικών ή της μητρικής. Εκεί λοιπόν που τουμπαρο το pc για να δω τι παίζει, ξεκολλάει το ποτενσιόμετρο που εχω για να ρυθμιζω τις στροφες απο ενα ανεμιστηρακι και βραχυκυκλώνει με την ψήκτρα. Πάω λοιπον να ανοίξω το pc χωρις να έχω δει τι είχε γίνει και ανοίγει το pc για 1 δευτερολεπτο και κλεινει. Τώρα δεν ανοίγει το pc και το μόνο που κανει ειναι ενας ήχος υψηλής συχνότητας ο οποιος προέρχεται απο το psu. Το αποσυνδεσα τελείως απο το pc αλλα τιποτα. Το ανοιξα αλλα δεν ειδα κατι καμμενο, τι να εγινε ; κανενας πυκνωτης μηπως ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.