drmanolitos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Καλημέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας που να έχει πολλούς σκίουρους (Siberian chipmunk) και να τους αναπαράγει και να ενδιαφέρεται να δώσει κάποιο μικρό σε περιοχές Αθήνας ή Πάτρας.Επίσης θα ήθελα όποιος ξερει να πει κάποια καλά Pet Shops σε Αθήνα και Πάτρα που να ασχολούνται με το είδος.Ευχαριστώ!
eu@ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 στην Α8ηνα -δε ξερω για εκτος-υπαρχει το Pet City,μια αλυσιδα petshop σχεδον σε κα8ε περιοχη!
fullon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 στην Α8ηνα -δε ξερω για εκτος-υπαρχει το Pet City,μια αλυσιδα petshop σχεδον σε κα8ε περιοχη! Σταματήστε την ασυδοσία της αλυσίδας "Pet City". Οι τύποι είναι αδίστακτοι
Str Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ελεος!!! καποιοι καημένοι που είχαν pet shop εκλεισαν και εγραψαν ενα κατεβατο να κλαφτουν... να κλείσουν ολα τα pet shop που πουλανε και αγοραζουν ψυχες ζώων σα να είναι απορυπαντικο...(ξερω κατι παλικάρια που τα κοστολογώ λιγότερο απο τον τελευταίο κοπριτάκο της γειτονιάς μου απο την αλλη)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Θα πρότεινα, αν έχετε κάποια πληροφορία που να απαντά στο αρχικό ερώτημα να τη δημοσιεύσετε. Αλλιώς, ανοίξτε θέμα για τα pet-shop, το ρόλο και την αξία τους ή, απλά, αφήστε το θέμα να περάσει ήσυχα στις επόμενες σελίδες. Ευχαριστώ.
drmanolitos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Θα πρότεινα, αν έχετε κάποια πληροφορία που να απαντά στο αρχικό ερώτημα να τη δημοσιεύσετε. Αλλιώς, ανοίξτε θέμα για τα pet-shop, το ρόλο και την αξία τους ή, απλά, αφήστε το θέμα να περάσει ήσυχα στις επόμενες σελίδες. Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο... Έτσι κι αλλιώς δν είχα σκοπό να πάω σε Pet City για να πάρω σκίουρο γιατί μπορώ να φανταστώ την κατάσταση στην οποία θα είναι...Το κύριο ενδιαφέρον του ποστ μου είναι να βρω κάποιον που να έχει πολλούς σκίρουρους και να δίνει μωρά.Ευχαριστώ!
eu@ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εε πεστο ετσι!!αμα 8ες μωρα ξερω μονο για χαμστερακια,οχι σκιουρο,δε ξερω αν 8ες...(0χι απο pet !!!)
drmanolitos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Απ'ότι ξέρω τα χαμστεράκια δν έχουν κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι κυρίως νυκτόβια που σημαίνει ότι δν θα έχω πολλή επαφή μαζί του οπότε απορρίπτεται γιατί δε θέλω να το έχω συνέχεια σε ένα κλουβί...Ο σκίουρος μου που δυστυχώς πέθανε από πρόπτωση ή καρκίνο ήταν πολύ δραστήριος και είχαμε τρομερή σχέση...συνέχεια έξω τον είχα!!Τεσπα...ευχαριστώ πολύ πάντως!!
archsatan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Tσέκαρε στην Ακρωτηρίου εκεί που έχει έναν γαμοπαπαγάλο έξω, που ουρλιάζει συνεχώς και τρομάζει τον κόσμο :Ρ Αν τον ρωτήσεις ίσως να μπορεί να σου φέρει.
drmanolitos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Tσέκαρε στην Ακρωτηρίου εκεί που έχει έναν γαμοπαπαγάλο έξω, που ουρλιάζει συνεχώς και τρομάζει τον κόσμο :ΡΑν τον ρωτήσεις ίσως να μπορεί να σου φέρει. Μπορείς να μου πεις περίπου σε ποιό ύψος της Ακρωτηρίου είναι;;Είναι ένα που είναι Ακρωτηρίου 77;
Str Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Θα πρότεινα, αν έχετε κάποια πληροφορία που να απαντά στο αρχικό ερώτημα να τη δημοσιεύσετε. Αλλιώς, ανοίξτε θέμα για τα pet-shop, το ρόλο και την αξία τους ή, απλά, αφήστε το θέμα να περάσει ήσυχα στις επόμενες σελίδες. Ευχαριστώ. γκοτ ιτ... μαι μπαντ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.