Προς το περιεχόμενο

Κωδικος WINDOWS XP PRO

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι γεια σας.

Μου συνεβη το εξης.

προχτες δεν ξερω για ποιο λογο ανοιγοντας τον υπολογιστη μου βλεπω να μου ζηταει κωδικο προσβασης πριν ανοιξουν τα windows.Εγω ποτε δεν ειχα βαλει κωδικο!

Παταω ΟΚ χωρις να δωσω κωδικο.Ανοιγει ο υπολογιστης αλλα μονο ο φοντος της επιφανειας εργασιας.Κανενα εικονιδιο,τιποτα.Μετα απο διαφορα πειραματα,εκανα αποσυνδεση του administrator και αμεσως μετα την εισοδο μου εκ νεου εμφανιστηκαν τα παντα.Δυστυχως αυτη τη διαδικασια πρεπει να κανω καθε φορα που εκκινω τον υπολογιστη μου.Εκανα επαναφορα συστηματος,τιποτα παλι τα ιδια.Αναγκαστηκα να ξαναπερασω τα windows,παλι τα ίδια...Προχωρησα περισσοτερο ,εγκατεστησα τα windows διαγραφοντας τα παλια,παλι

τα ιδια,μολις ολοκληρωθηκε η εγκτασταση και εκανα επανεκκινηση,παλι ζητουσε κωδικο.Λοιπον αν δεν βρω βοηθεια πεταω τον υπολογιστη,που λεει ο λογος, τοσο εχω απογοητευθει.Περιμενω τη Βοηθεια σας.Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

σε ευχαριστω αλλα δε νομιζω γιατι το εψαξα,στο βσθμο που μπορεις βεβαια να πεις με σιγουρια οτι βρηκες τα παντα απο ιους.Καποια ρυθμιση ισως αλλα αυτην αναζητω

Δημοσ.

Λοιπον αγαπητοί μου βρήκα την αιτια δεν ξερω τη λυση.Το προβλημα αυτο παρουσιαζεται μολις εγκαθιστω τον οδηγο για την on board καρτα ήχου την Realtec.

Μολις γινεται εγκατασταση και κανω επανεκκινηση μου ζητα κωδικο και οχι μονο , μου λεει οτι καποια .dll μπορει να ειναι επικινδυνα και δεν τα εκτελει κλπ.

Τι κανω απο εδω και περα ,θελω να αποφυγω να σβησω εντελως ολα τα αρχεια απο το σκληρο δηλαδη το format.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...