Προς το περιεχόμενο

Turbo X vs MacBookPro

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφάτως Ξαδερφος μου με Vaio, του χαλασε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη, κ το αλλαξαν με Courrier, μεσα σε 4 εργάσιμες! (Πηγε Βελγιο-επισκευαστηκε-ηρθε)

Μου εκανε αρκετη εντυπωση, γιατι παλιοτερα ειχα ακουσει απ τους γνωστους μου κ στη δουλεια τα χειροτερα για το Service των Sony Laptop.. μπραβο που εχουν τετοια εξυπηρετηση!!:-)

Δημοσ.

Παρε κανονικο toshiba, sony vaio laptop πετα πανω ενα ssd intel 80 gb και βαλε και τσαμπα τα windows 7 και δωσε ενα κλωτσο στο mac os.... Aπλα πραγματα παιδες...

Mε αυτα που σου προτεινω θα εχεις ενα laptop ΠΥΡΑΥΛΟ

Δημοσ.
Παρε κανονικο toshiba, sony vaio laptop πετα πανω ενα ssd intel 80 gb και βαλε και τσαμπα τα windows 7 και δωσε ενα κλωτσο στο mac os.... Aπλα πραγματα παιδες...

Mε αυτα που σου προτεινω θα εχεις ενα laptop ΠΥΡΑΥΛΟ

...και χωρίς τον ssd μια χαρά πάνε!!!!

Όταν μας κάνει την χάρη η Intel και ρίξει τον 80αρι από τα 230-250 ευρώ σε φυσιολογικά επίπεδα, τότε μπορεί να το ξανασκεφτούμε. Προς το παρόν προτείνω να μην πέσουμε θύματα...

Δημοσ.

Ρε Apokleire (=pscrazy για οσους δεν γνωριζουν) ακομη και εδω θα σπαμάρεις? :mad:

Μια χαρα εγραφες οτι βλακεια ηθελες στο Forza 3 topic, εδω τι δουλεια εχεις?? :-)

κ δω εχεις γνωμη? (που σκοτωνει)

Ο ανθρωπος θελει γνωμες απο ανθρωπους που χουν δοκιμασει laptop αντιστοιχων επιδοσεων με το macbook pro, αλλα και οσους το εχουν για να δει τα θετικα/αρνητικα.. εισαι σε αυτη την κατηγορια και δεν το ηξερα?:rolleyes:

Αηδια κατηντησες! Get A Life (out of Insomnia, εε?? ;))

αντε μπραβο.. B)

Δημοσ.

Κοίτα πιστεύω ότι αν πάρεις Mac όχι μόνο δε θα το μετανιώσεις αλλά θα το λατρέψεις κιόλας απλά πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δώσεις περισσότερα λεφτά για λίγο χειρότερο hardware.Αν δε σε απασχολεί αυτό(που από τι λες δε σε νοιάζει) τότε θα σου έλεγα να πας σε Mac.Στη χειρότερη περίπτωση μπορείς να τον πουλήσεις σε πολλή καλή τιμή και να πάρεις κάποιο άλλο laptop.

Δημοσ.

Sony Vaio VGN-SR31M/S - 925.99 €

Intel Postville 80GB SSD - 239,00 €

Microsoft Windows 7 Upgrade - 0 €

Σύνολο : 1165 €

Lenovo R61 - 574.50 €

Microsoft Windows 7 Upgrade - 0 €

+

148qkj6.jpg

Σύνολο : 1556 €

35at7id.jpg

Δημοσ.

μετά από αυτό δεν μου φένετε το macbook τοσο ακριβό...κάτι δεν πάει καλά? Αυτό με το SSD λέει τόσο πολύ όσο φένεται? Πρέπει να τον βάλει κάποιος ειδικός? ή είναι εξωτερικός?

Δημοσ.
μετά από αυτό δεν μου φένετε το macbook τοσο ακριβό...κάτι δεν πάει καλά? Αυτό με το SSD λέει τόσο πολύ όσο φένεται? Πρέπει να τον βάλει κάποιος ειδικός? ή είναι εξωτερικός?

Αυτο ειναι απο ανθρακονηματα (πανακριβο υλικο), ειναι 1.49 kg και οχι 2+kg, εχει κορυφαια οθονη κ αναλυση κλπ..

Aυτο συγκρινεται κυριως με το macbook air λογω βαρους, μονο που αυτο στο ιδιο περιπου βαρος ειναι πληρες λαπτοπ:

εχει dvd drive, κανονικο σκληρο 2.5" κ οχι παναργο 1.8" 120GB, εχει ethernet, ταχυτατο επεξεργαστη-μπολικη ram, πανω απο 1 usb, card reader, vga, hdmi , firewire, express card κλπ.

Για το macbook 13.3" ειπαμε:

ειναι 60% ακριβοτερο απο το αντιστοιχο sony sr31 13.3" .

Δημοσ.

Φιλε αν το μηχανημα δεν σε ενδιαφερει για να παιζεις games τοτε το να προτιμησεις το macbook.... Δεν μπορεις να το συγκρινεις με Turbo-X. Ειναι σαν να συγκρινεις Yugo με Ferrari... Απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και ανθεκτικοτητας τα Mac ειναι σουπερ... Το χω ψαξει πολυ το θεμα τωρα τελευταια με τα Mac...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...