Προς το περιεχόμενο

Συγκοινωνιες Καλλιθεα προς Πετρουπολη

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε πως μπορω να παω απο την Καλλιθεα στην Πετρουπολη στο Θεατρο Πετρας με συγκοινωνιες?!ευχαριστω:-)!

Δημοσ.

Με τον ηλεκτρικό κατεβαίνεις Αττική και από εκεί παίρνεις Α11 ή Β11.. αν δεν κάνω λάθος πάει και το 717

Δημοσ.

φιλε μου αν παρεις εξω απο τον σταθμο αττικη το 747,σε αφηνει πολυ κοντα νομιζω στο θεατρο βραχων..!δεν ειμαι 100% σιγουρος παντως σε αφηνει στην "εισοδο" της καφετερειας απολις και του τερα πετρα[καπως ετσι].νομιζω πως το θεατρο βραχων πρεπει να ναι εκει κοντα!

Δημοσ.

Θα πας σταθμο αττικη και μετα παρε το Α11 ή το Β11 και θα σταματησεις στο τερμα.Το 717 δεν υπαρχει πια παρα μονο το 719 αλλα θα σε γελασω αν κανει στο ιδιο μερος τερμα οπως και τα απο πανω.Η διαδρομη του ειναι διαφορετικη καθως περναει απο Παλατιανη αλλα ακολουθει μια πορεια σχεδον παραλληλη με τα Α-Β(11).Παντως σιγουρα κανει τερμα πιο πανω απο το υψος της Πλατειας Πετρουπολεως.

Δημοσ.

Έχω να χρησιμοποιήσω λεωφορείο καμιά δεκαετία, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει στάση μερικά μέτρα έξω από το θέατρο Πέτρας.

Δημοσ.

Α11 από σταθμό Αττικής και 700 απο Άγιο Αντώνιο κάνουν ακριβώς στο θέατρο στάση(τέρμα). Β11 από Αττικής κάνει στάση καμιά 200αριά ανηφορικά μέτρα μακριά. 719 από Αττικής κάνει πάλι ακριβως στο θέατρο τερμα με 5-10 λεπτά μεγαλύτερη διαδρομή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...