vitr3ous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια εκανα μια βλακεια(δεν ξερω τι)και οτι αρχειο παω να ανοιξω το ανοιγει με windows media player...ξερει κανεις τι μπορω να κανω???ειναι επιγον please:-)
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεξι κλικ στο αρχειο και "Ανοιγμα με". Επισης καλυτερα τα θεματα ~περι λογισμικου~ να τα βαζεις η στην κατηγορια "Software" ή στην "Windows"...αναλογα.
vitr3ous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεξι κλικ στο αρχειο και "Ανοιγμα με". Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γινεται τιποτα με τα .exe αρχεια αυτο γινετε μονο στα Mp3...
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γινεται τιποτα με τα .exe αρχεια αυτο γινετε μονο στα Mp3... Σε οποιοδηποτε προγραμμα γινεται αυτο. (βλ.αρχειο word) Σε τι αρχειο ειναι το προβλημα;
vitr3ous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Σε οποιοδηποτε προγραμμα γινεται αυτο.(βλ.αρχειο word) Σε τι αρχειο ειναι το προβλημα; σε ολα τα .exe
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 σε ολα τα .exe Δεν γνωριζω...δεν μου εχει ξανατυχει exe να ανοιγει με wmp... Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον κιολας...
vitr3ous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεν γνωριζω...δεν μου εχει ξανατυχει exe να ανοιγει με wmp...Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον κιολας... Και εγω αυτο σκεφτομαι και μου την δινει ακομα περισσοτερο
Bspus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 το εχω δει να συμβαινει σε vista. Να ανοιγει ολα τα exe με internet explorer και φυσικα να μην δουλευουν. Δεν ειναι ευκολο να δωσεις τετοια εντολη, αλλα υπηρχε καπου σε δεξι κλικ με το poweriso γι αυτο την ειχε πατησει. Μιλαμε δεν ανοιγε τιποτα. Ακομα και κομματια του control panel η πραγματα που βρισκεις απο το δεξι κλικ στο my computer. Γραμμη εντολων, regedit, system restore... τιποτα. Δεν λες αν εχεις xp η vista. Τα αντοιστοιχα κλειδια στο registry ειναι διαφορετικα. Πηγαινε στο c:\windows\system32, κανε copy το cmd.exe και ονομασε το cmd.com. Μπορεις αν θες να κανεις και το ιδιο με το regedit.exe. Μετα αυτα τα 2 θα μπορεις να τα ανοιξεις και θα δουλευουν (τα com) Πηγαινε εδω και δες οδηγιες για το τι θα κανεις μετα http://blog.jtbworld.com/2007/03/have-you-lost-your-exe-file-extension.html http://filext.com/faq/broken_exe_association.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.