djnight Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλησπερα παιδια εχω συνδεση shared llu forthnet και το ενος χρονου συμβολαιο με την εταιρια εληξε .θελω να παω σε full llu στην hol ,θα πρεπει να διακοψω πρωτα με την forthnet η να κανω την αιτηση μου και θα τα αναλαβει ολα η hol?
nick#18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 αφου εχει περασει το 12μηνο στη forthnet ναι πας στη hol τους λες νεα αιτηση και καθαριζουν αυτοι...
nick#18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 φιλε mchisober δεν εχει κανενα λογο να φοβατε κατι...τυχενουν στον καθενα μας τα προβληματα σε ολους τους παροχους...κ μην ξεχναμε πως αυτα εχουν οι εναλακτικοι κατι που εχει αναφερθει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες μεσα στο forum
binary_dreamer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μια συμβουλή. αφού έχει περάσει ο χρόνος της σύμβασης με forthnet, τότε πας απευθείας στο νέο πάροχο και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα στον παλιό περί διακοπής. αυτό γίνεται για να μην μείνεις χωρίς υπηρεσίες.
djnight Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις επειδη ειμαι επαρχια και οχι αθηνα απο ταχυτητες παει πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.