Finn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Επειδή ενδέχεται να μετακομίσω στο εξωτερικό (κράτος μη-μέλος της ΕΕ) θα μπορώ να κυκλοφορώ το δίδυκλο μου εκει χωρίς πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Θα χρειαστείς διεθνή ασφάλεια – πάρε τηλ τον ασφαλιστή σου για λεπτομέρειες. Για ποια χώρα σε ενδιαφέρει? Έχε υπόψη σου ότι δεν οδηγούν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού όπως στην Ελλάδα… λ.χ. το να κάνεις διήθηση – να περνάς ανάμεσα σε αμάξια απαγορεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Για Κροατία σκεφτόμουν ή Τσεχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το χειμώνα θα φάς πολύ κρύο με τη μηχανή στην Τσεχία ;-) Κατά τα άλλα, απλά την επέκταση της ασφάλειας κοίτα να ετοιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το χω ζήσει το κρύο της Τσεχίας 6 μήνες.Πιο ήπιο απ την υγρασία της Κρήτης! Κατα τ άλλα Κροατία for the win στις Δαλματικές ακτές να μου θυμίζει και λίγο Χαλκιδικάρα! Ευχαριστω για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Finn, ναι όμορφες περιοχές! Εγώ έχω ταξιδέψει μονό με αμάξι στις χώρες αυτές. Που ξέρεις μπορεί καμία μέρα να φανώ τυχερός να κάνουμε καμία βόλτα εκεί πάνω μαζί! Καλό δρόμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.