Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 to 3gs παιζει pdf αρχεια???ή το htc??? To iPhone ανοίγει PDF αρχεία (όπως και .DOC ή και .XLS αρχεία) χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς πρόσθετη εφαρμογή από το AppStore.
mixalisss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ερει κανεις αν σπαει σαν το iphone ; και αν μπορουμε να βρουμε εφαρφμογες και να τις περασουμε με παρομοιο τροπο..
ApoelAndreas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 +1 Απο εμενα στο 3G S. Αλλα ενταξει, και τα δυο τρομερα κινητα. Υ.Γ. Για να το σπασεις ριξε το απο ταρατσα στο εδαφος και σιγουρα θα σπασει.
juliahna12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 +1 iphone 3gs. Oτι άλλο ειναι απλα κατι συνηθισμενο και απλο.... Ιphone ειναι τροπος ζωης.. . απλα. Όσο για σπασιμο κλπ εχει ηδη γίνει κ μαλιστα με 2 τροπους!
Faidhonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με το Hero... Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές, βγάζει κανείς εντελώς αντιφατικά συμπεράσματα. Άλλες το βγάζουν ένα σχεδόν άψογο iPhone- και Pre-killer, άλλες το θεωρούν πολύ καλό με μόνο κάτι προβλήματα στην ταχύτητα. και άλλες το θεωρούν απελπιστικά αργό και ελλατωματικό. Οι κριτικές κυμαίνονται από "Αριστούργημα" μέχρι "terminally flawed". Κάτι μου λέει πως το μόνο που μαθάινουμε από τα reviews είναι ποιά εταιρία έσκασε τα περισσότερα. (Επίσης, κάτι μου λέει πως οι αρκούδες αφοδεύουν στο δάσος ). Όπως και να 'χει, αυτό το (όποιο) πρόβλημα ταχύτητας οφείλεται άραγε στον επεξεργαστή, ή στο λογισμικό? Έχει κανείς καμια ιδέα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 To iPhone ανοίγει PDF αρχεία (όπως και .DOC ή και .XLS αρχεία) χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς πρόσθετη εφαρμογή από το AppStore. Πως ανοιγουν?Δεν το ξερα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.