Προς το περιεχόμενο

htc hero or iphone 3gs ?

mixalisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
to 3gs παιζει pdf αρχεια???ή το htc???

To iPhone ανοίγει PDF αρχεία (όπως και .DOC ή και .XLS αρχεία) χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς πρόσθετη εφαρμογή από το AppStore.

Δημοσ.

ερει κανεις αν σπαει σαν το iphone ; και αν μπορουμε να βρουμε εφαρφμογες και να τις περασουμε με παρομοιο τροπο..

Δημοσ.

+1 Απο εμενα στο 3G S. :) Αλλα ενταξει, και τα δυο τρομερα κινητα.

Υ.Γ. Για να το σπασεις ριξε το απο ταρατσα στο εδαφος και σιγουρα θα σπασει. :whistle:

Δημοσ.

+1 iphone 3gs. Oτι άλλο ειναι απλα κατι συνηθισμενο και απλο....

Ιphone ειναι τροπος ζωης.. . απλα.

Όσο για σπασιμο κλπ εχει ηδη γίνει κ μαλιστα με 2 τροπους!

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με το Hero... Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές, βγάζει κανείς εντελώς αντιφατικά συμπεράσματα. Άλλες το βγάζουν ένα σχεδόν άψογο iPhone- και Pre-killer, άλλες το θεωρούν πολύ καλό με μόνο κάτι προβλήματα στην ταχύτητα. και άλλες το θεωρούν απελπιστικά αργό και ελλατωματικό. Οι κριτικές κυμαίνονται από "Αριστούργημα" μέχρι "terminally flawed".

Κάτι μου λέει πως το μόνο που μαθάινουμε από τα reviews είναι ποιά εταιρία έσκασε τα περισσότερα.

(Επίσης, κάτι μου λέει πως οι αρκούδες αφοδεύουν στο δάσος :P).

Όπως και να 'χει, αυτό το (όποιο) πρόβλημα ταχύτητας οφείλεται άραγε στον επεξεργαστή, ή στο λογισμικό? Έχει κανείς καμια ιδέα?

• Moderators
Δημοσ.
To iPhone ανοίγει PDF αρχεία (όπως και .DOC ή και .XLS αρχεία) χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς πρόσθετη εφαρμογή από το AppStore.

Πως ανοιγουν?Δεν το ξερα αυτο:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...