Deponakias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Οποιος ξερει να φτιαχνει server call of duty 2 με pam cb και punkbuster ας βοηθησει γιατι εχω φαει το κεφαλι μου και το μονο που βρηκα ειναι ενα video στο youtube αλλα σε σημειο και μετα το δεν μπορω να ακουλουθησω της οδηγιες....
fotis12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ας αρχίσουμε απο το βασικότερο, πρέπει να ανοίξεις ports στο modem σου, πως το κάνεις αυτό; σου δίνει ξεκάθαρα τις οδηγίες εδώ, το μόνο που χρειάζετε είναι να διαλέξεις το modem σου και για ποιο παιχνίδι θέλεις να ανοίξεις ports, και μετά απλά κάνε Start New Server απλά με dedicated=internet ,τώρα τι είναι αυτό το pam που θέλεις; δεν το ξέρω, λογικά μπορείς να το ψάξεις στο internet, αν εννοείς τα mods που χρησιμοποιούντε για match τα έχω εγώ στον δίσκο μου και στα κάνω upload σε μια free ινστοσελίδα αν τα θες, τώρα για punkbuster αν δεν κάνω λάθος απλά προσθέτεις ένα αρχείο .dll και μπορείς να το ενεργοποιήσεις, ελπίζω να σε βοήθησα
fotis12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 έχεις p.m man Δεν κατάλαβα τι εννοείς συγνώμη εξήγα λίγο pls.
Deponakias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 σε μενα πηγαινε τα links για να κατεβασω τα αρχεια δεν δουλευουν λογικα θα το προσπα8ισω αυριο!!!
Vasilius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τα links είναι παλιά , αλλα στην ουσία τα πέρνεις απτις διευθύνσεις των homepages ή κάποιου ladder της cb-esl κτλ. btw ανέβασα έναν server cod2 στην ακόλουθη διεύθυνση : 83.174.133.55:28960 P.S υπάρχει κ ένας του noobwars 87.243.64.72:28960
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.