Προς το περιεχόμενο

βαψιμο κουτιου

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει δοικιμασει κανεις να βαψει το κουτι του?

εχω 3 κουτια παλια που καθονται και εχουν αυτο το αρχαιο ασπρο χρωμα.

οποτε δε με νοιαζει αν χαραμισω ενα κουτι να το δοκιμασω, μαυρο θελω να το βαψω αλλα δεν ξερω τι χρωμα να παρω, λαδομπογια, πλαστικο?

τι υλικο ειναι το εξωτερικο του κουτιου? ειναι σαν σιδερενιο αλλα....τι ακριβως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λαδομπογιά δεν θα έβαζα με τίποτα. Λογικά αν πας στο χρωματοπωλείο της αρεσκείας και πεις ότι θες να βάψεις μεταλλική επιφάνεια, θα σου προτείνουν αυτοί την πιο κατάλληλη λύση. Πάντως εκ πρώτης όψεως, εγώ θα χρησιμοποιούσα αστάρι και μετά χρώμα. Και τα δύο σε μορφή σπρέυ.

Με σπρέι θα κάνεις δουλειά αν είσαι λίγο προσεκτικός (κάνει τρεξίματα εύκολα).

Δεν ειναι και καμια τεχνη ρε,αρκει να περναει το χρωμα απο αποσταση περιπου 10-15 ποντους χωρις να επιμενει για πολυ ωρα σε συκγεκριμενα σημεια;)

παιδια οταν λεετ να τριψω την επιφανεια με γυαλοχαρτο εννοειται? μεχρι να βγει ολο το ασπρο? παλουκι μου ακουγεται.

το σπρευ ουτε που με περασε απο το μυαλο ελεος!

Τρίψημο με 240 γυαλόχαρτο.(να αγριέψει η επιφάνεια για να "πιάσει καλά το αστάρι)(όχι να φτάσει κάτω στο μέταλο)

Μετά 2 χέρια αστάρι.

Τρίψημο με ντουκόχαρτο 600 ή 800.(πάλι τα ιδιά με το προηγούμενο στάδιο.Προσοχή να μην βγάλεις το χρώμα απο κάτω σε καμιά γωνιά)

Βάψιμο ήτε με σπρέυ ήτε με χρώμα και πιστόλη βαφής και μετά πέρασμα βερνήκι.(2-3 χέρια χρώμα,και 2 χέρια βερνήκι)

ΥΓ.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και σπρέυ με έτοιμο μίγμα χρώμα+βερνίκι,για ρίξτα μια ματιά και αυτά.

Ελπίζω να βοήθησα.

Τρίψημο με 240 γυαλόχαρτο.(να αγριέψει η επιφάνεια για να "πιάσει καλά το αστάρι)(όχι να φτάσει κάτω στο μέταλο)

Μετά 2 χέρια αστάρι.

Τρίψημο με ντουκόχαρτο 600 ή 800.(πάλι τα ιδιά με το προηγούμενο στάδιο.Προσοχή να μην βγάλεις το χρώμα απο κάτω σε καμιά γωνιά)

Βάψιμο ήτε με σπρέυ ήτε με χρώμα και πιστόλη βαφής και μετά πέρασμα βερνήκι.(2-3 χέρια χρώμα,και 2 χέρια βερνήκι)

ΥΓ.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και σπρέυ με έτοιμο μίγμα χρώμα+βερνίκι,για ρίξτα μια ματιά και αυτά.

Ελπίζω να βοήθησα.

πολυ, καποιες διευκρινισεις ακομη. το ντουκοχαρτο κτλ τθα τα βρω πιστευω σε μαγαζια τυπου Praktiker? και οταν λες 2-3 χερια εννοειται πως περιμενω να στεγνωσει το πρωτο ε? μη γελας ειμαι ασχετος πολυ. με σπρευ θα το κανω μαλλον και θα το ψαξω και αυτο το 2in1

ευχαριστω πολυ παντως

Δεν ξέρω αν έχουν στα πρακτικερ(αν και πρέπει),αλλά σίγουρα σε μαγαζιά με σπρευ και χρώματα θα έχουν.

Ναι.Ενα 10 λεπτο φτάνει και περισέυει ανάμεσα στα ΄χεριαγια αστάρι και χρώμα.

Α επείσης(αφού θα το κάνεις όλο με σπρευ)υπάρχουν αστάρια σε σπρευ,απλα θέλουν λιγότερο τρίψημο,γιατί δεν είναι "χοντρά".

Τρίψιμο με γυαλόχαρτο και μετά ένα πανάκι με νεύτη περασμα να φύγουν τα υπολύμματα.Μετά με σπρέι από απόσταση με σχετική γρήγορη κίνηση για να βαφθεί ομοιόμορφα :)

Σκέτο σπρέυ πέρνα το (αρκετές στρώσεις).

Ούτε τριψίματα ούτε τπτ.

Μόνο ενα καλό πλήσιμο το κουτί με σφουγκάρι απο την άγρια πλευρά του γιατί αν εχει κάνει κόρα η βρώμα θα φύγει κάποια στιγμή μαζί με το χρώμα.

Απλά πάρε καλή μάρκα σπρεύ.

Σε μαγαζί με χρώματα γκράφιτι θα βρείς λογικά montana cans.

Με τα συγκεκριμένα βάφουν πάνω σε τρένα του οσέ. Τι σκουριασμένα, τι μαυρισμένα, τι μέσα στην υγρασία και τις βροχές.

Προσπαθούν ακόμα να τα βγάλουν οι Οσετζίδες και δεν μπορούν.

PS. Εντάξ το φούσκωσα λίγο αλλά έλληνας είμαι.

Βαρεμάρα να τρίβεις να ασταρώνεις και να ξανατρίβεις.

Άτυμο πράγμα το γυαλόχαρτο.:eek::eek::eek:

Και αμα βαρεθείς το χρώμα τι κάνεις??? πάλι απο την αρχή...

Σκέτο σπρέυ πέρνα το (αρκετές στρώσεις).

Ούτε τριψίματα ούτε τπτ.

Μόνο ενα καλό πλήσιμο το κουτί με σφουγκάρι απο την άγρια πλευρά του γιατί αν εχει κάνει κόρα η βρώμα θα φύγει κάποια στιγμή μαζί με το χρώμα.

Απλά πάρε καλή μάρκα σπρεύ.

Σε μαγαζί με χρώματα γκράφιτι θα βρείς λογικά montana cans.

Με τα συγκεκριμένα βάφουν πάνω σε τρένα του οσέ. Τι σκουριασμένα, τι μαυρισμένα, τι μέσα στην υγρασία και τις βροχές.

Προσπαθούν ακόμα να τα βγάλουν οι Οσετζίδες και δεν μπορούν.

PS. Εντάξ το φούσκωσα λίγο αλλά έλληνας είμαι.

Βαρεμάρα να τρίβεις να ασταρώνεις και να ξανατρίβεις.

Άτυμο πράγμα το γυαλόχαρτο.:eek::eek::eek:

Και αμα βαρεθείς το χρώμα τι κάνεις??? πάλι απο την αρχή...

τα montana τα σπανε οπου θες μπορεις να βαψεις ....αν θες να κανεις καλη δουλεια ομως πρεπει να κανεις με υαλοχαρτο τις γωνιες και τα μερη στο case σου που ειναι αγρια απο τιχων γρατζουνιες που εχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...