poscaman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Καλησπερα. Μου εχει φερει το συγκεκριμενο λαπτοπι πελατης, με την απαιτηση να μπουν windows XP απο vista που ειχε. Εχω λοιπον σοβαρο προβλημα με την καρτα γραφικων του. Διαβαζω στο ιντερνετ οτι εχει 2 καρτες γραφικων την Ati Radeon 3200 και την Ati Mobility Radeon HD 3470 x2 σε crossfire. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να τις κανω να λειτουργησουν. Έχω βρει διαφορους drivers, εχω κανει mod drivers για τις καρτες του τπτ. Τα συμπτωματα που παρουσιαζει ειναι τα εξης. αν κανω εγκατασταση την 3200 τοτε κανει boot, αλλα δεν δειχνει απολυτως τπτ στην οθονη, ενω τα windows μπαινουν κανονικα (ακουγεται ο ηχος της εκκινησης) αν κανω εγκατασταση την 3470 τοτε πεταγεται BSOD και μετα την επανεκκινηση χρειαζεται ξανα εγκατασταση της 3470 (και ξανα BSOD!!!) μου χουν σπασει τα νευρα. Εχετε καμμια ιδεα; γινεται να απενεργοποιησω καποια απο τις 2? Ευχαριστω
P270 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 απο την την στιγμη που δεν υποστηριζει επισημα η fujitsu το μηχανημα για xp πιθανοτατα θα εχεις αυτα τα προβληματα
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ναι λογικο. αλλα και στο παρελθον ειχα βρει drivers ειτε απο αλλους κατασκευαστες (που τα λαπτοπια τους ειχαν τις ιδιες συσκευες) ειτε στο ιντερνετ, ψαχνοντας, ψαχνοντας ψαχνοντας... το προβλημα ομως ειναι στο crossfire.....
victz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Φιλε Poscaman, λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλα μετα απο μια βδομαδα διαβασματος, κατεβασματος, patchariσματος, των drivers της ΑΤΙ, δεν καταφερα να κανω απολυτως τιποτα. Τα συμπτωματα ηταν ακριβως τα ιδια. Περασα διαφορες εκδοσεις, νομιμες και μη, απο απλα XP, nlited, winborg οτι μπορεις να φανταστεις. Στο bios εχει μια ρυθμιση για τις καρτες οθονης, αλλα αν το γυρισεις το AUTO δε θα παιζει ουτε στα Vista, καθως πρεπει να ειναι στο BOTH. Παντως αναγκαστηκα και το γυρισα παλι σε Vista, παρολες τις προσπαθειες, και το χασιμο του χρονου. Παντως αν βγαλεις ακρη, στειλε μου σε παρακαλω ενα μηνυμα, πως, να του το φτιαξω και γω.
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ΤΕΛΕΙΑ! καταπληκτικα.... τι να πω. δεν το βλεπω να το παλευω αλλο. διαβαζω και σε κανα 2 ξενα forum οτι εχουν τα ιδια προβληματα κι εκει τα threads πεφτουν σε endless-loop παω για vista......
victz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κριμα το χρονο σου μονο. Επειδη βγαλανε ενα μηχανημα που δουλευει καλα και ντε μονο με Vista
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 πραγματικα δεν βρισκω λυση. οντως κριμα τον χρονο μου, αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.