Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέλω να αγοράσω το tomb raider για το pc μέσω steam,το θέμα πώς το βρίσκω στα 20ευρώ και απο όσο είδα σε κάποια sites υπάρχει πιό κάτω απο 10ευρώ key για steam.Δεν έχω ιδέα όμως ποιό να επιλέξω και απο πού συγκεκριμένα..μπορείς κάποιος να βοηθήσει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να αγοράσω το tomb raider για το pc μέσω steam,το θέμα πώς το βρίσκω στα 20ευρώ και απο όσο είδα σε κάποια sites υπάρχει πιό κάτω απο 10ευρώ key για steam.Δεν έχω ιδέα όμως ποιό να επιλέξω και απο πού συγκεκριμένα..μπορείς κάποιος να βοηθήσει!!

Στις προσφορες του steam, το εχουν 3.75ευρω. Πριν κανα μηνα το πολυ ειχε τοσο. Αν θες να το παρεις τωρα, παρε την κανονικη εκδοση, μονο το παιχνιδι. Κατι collectors ή complete εχουν τα dlc που εχουν βγει τα οποια δεν προσφερουν αλλες αποστολες και χαρτες, ειναι αχρηστα 

• Like 1

Στις προσφορες του steam, το εχουν 3.75ευρω. Πριν κανα μηνα το πολυ ειχε τοσο. Αν θες να το παρεις τωρα, παρε την κανονικη εκδοση, μονο το παιχνιδι. Κατι collectors ή complete εχουν τα dlc που εχουν βγει τα οποια δεν προσφερουν αλλες αποστολες και χαρτες, ειναι αχρηστα 

Στο steam το έχει 20 ευρώ..σε άλλα sites που δίνουνε keys για steam υπάρχει πιό κάτω απο 10 αλλα δεν ξέρω ποιό να επιλέξω η γενικά πώς γίνεται!

υσ αν ήξερα όταν το είχε προσφορά θα το τσίμπαγα αμέσως

Απο κλειδαδικα, το πιο αξιοπιστο ειναι το g2a.com Απο το λινκ που στειλνω, ειναι steam gift το παιχνιδι, δηλαδη θα σου ερθει ενα λινκ το οποιο θα το συνδεσεις με τον λογαριασμο σου αν δεν κανω λαθος. Βγαινει γυρω στα 6.5 ευρω. Μην κανεις το λαθος και βγαλεις το g2a shield που σε χρεωνει 1$ παραπανω
https://www.g2a.com/tomb-raider-steam-cd-key.html

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπερα παιδια πριν κανα 12 μερο τελειωσα το assassin creed unity και τωρα λεω να ξεκινησω αυτο και να παω και στο επομενο tomb raider παιζει μονο μεσω steam;;

• 10 μήνες μετά...

Καλησπερα σημερα πηρα τελικα το παιχνιδι κουτατο δυστυχως πρεπει να φτοιαχω steam λογαριασμο.Το παιχνιδι θα εγκατασταθει απο το dvd η θα κατεβει απο το steam??προτιμω να εγκασταθει απο το dvd για να γλειτωσω χρονο οποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω ας αναφερει τα βηματα.

Καλημερα δεν εχω φτοιαξει καν λογαριασμο steam.Aν ξεκινησω βαζοντας το dvd θα κανει εγκατασταση παιχνιδιου και θα μου εγκαταστησει και την εφαρμογη steam??Αρα εκεινη την στιγμη φτοιαχνω λογαριασμο και λογικα θα προχωρησει η εγκατασταση απο το dvd??Οταν τελειωσει θα χω 2 εικονιδια το παιχνιδι και την εφαρμογη steam??Για να παιξω θα παταω μονο το εικονιδιο του παιχνιδιου και θα μου πεταει το site η την εφαρμογη steam;; για να συνδεθω και να παιξω;;Πρεπει να ειναι συνεχεια ανοικτο το steam οταν παιζω;;Οταν τελειωσω το παιχνιδι θα κανω απεγκατασταση θα διαγραφει μονο το παιχνιδι;; η και η εφαρμογη steam?? Για να παιξω το παιχνιδι μηπως μπορω να αποφυγω την εγκατασταση steam και απλως να μου πεταει το site steam ωστε να κανω ενα login και να μπορω να παιξω το παιχνιδι;;

Ψυχραιμία!

Όταν βάλεις το DVD ακολουθείς οδηγίες επί της οθόνης.

Θα φτιάξεις και λογαριασμό στο Steam υποχρεωτικά. Το Steam πρέπει να λειτουργεί όταν παίζεις. Απεγκατάσταση γίνεται μόνο το παιχνίδι.

Θα τα δεις στη πορεία εξάλλου, δεν είναι κάτι δύσκολο και τα περισσότερα νέα παιχνίδια απαιτούν Steam ή κάτι παρόμοιο (Uplay, Origin κλπ).

• Like 1

Οτι θα φτοιαξω λογαριασμο το γνωριζω αλλο λεω υπαρχει επιλογη να μην εγκατασταθει η εφαρμογη steam στο υπολογιστη και απλως να κανω ενα login στο site steam και να παιζω;;;Εχω και origin και uplay.

Ολα οκ εβαλα και λογαριασμο επαιξα λιγο.Εχω αποριες ποσες ωρες ειναι το παιχνιδι περιπου;;Πρεπει να κανω κατι για το χειριστηριο στο παιχνιδι διοτι παιζω με αυτο αλλα δε παιζουν ολα τα κουμπια.Logitech rumblepad 2.Tο steam αν παρω steam card οταν βαλω κωδικο θα μου ζητησει και διευθυνση η απλως βαζω το κωδικο και τελος;;Στη δημιουργια του λογαριασμου μυστικη ερωτηση δεν μου βγαλε εχει αλλαξει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...