Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

μια  βοηθεια για οποιον  γνωριζει, εκανα φορματ τον υπολογιστη και χαθηκε το save που ειχα κανει στο παιχνιδι.  Επειδη βαριεμαι να το ξεκηνισω παλι απο την αρχη υπαρχει πουθενα να κατεβασω save game του παιχνιδιου σε ποιο προχορημενο σταδιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια  βοηθεια για οποιον  γνωριζει, εκανα φορματ τον υπολογιστη και χαθηκε το save που ειχα κανει στο παιχνιδι.  Επειδη βαριεμαι να το ξεκηνισω παλι απο την αρχη υπαρχει πουθενα να κατεβασω save game του παιχνιδιου σε ποιο προχορημενο σταδιο?

ξερει κανεις?

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.savemygame.fr/en/pc/t/pc-tomb-raider-save-game.html

Πρόσεξε το folder που θα το αντιγράψεις.

Αλλιώς στείλε PM να σου στείλω save κοντά στο 90% αν θυμάμαι καλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το τερμάτισα πάρα πολύ καλό (συμπλήρωσα 91%), πολύ καλά γραφικά, δυστυχώς ανύπαρκτοι γρίφοι και πρέπει οι υπόλοιποι devs να παραδειγματιστούν από αυτό, σχετικά με τα πως τα quick time events γίνονται χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα!!! πάντως το πρώτο του playstation 1 παραμένει κορυφαίο :P 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Το τελείωσα πριν 2 μέρες και έχω να πω πως ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Γενικά δεν ξεκίνησα με μεγάλες προσδοκίες αλλά διαψεύστηκα στη συνέχεια. Ωραία γραφικά, απίθανες εναλλαγές gameplay, καλή ιστορία, εξαιρετική μουσική και μια Lara που διαμορφώνει το μελλοντικό της χαρακτήρα. Ένα πακέτο που θα του βάλω 8.5/10 περιμένοντας το 10άρι στη συνέχεια του.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...

Το τερμάτισα κι εγώ μόλις χθες με 80+%. Όντως οι γρίφοι δεν υπήρχαν αλλά η ιστορία, τα γραφικά και το immersion που σου έδινε το παιχνίδι ήταν το κάτι άλλο. Σχεδόν δεν ήθελα να τελειώσει.

Περιμένω το επόμενο :)

• Like 1

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είχε γρίφους αλλά όμως ήτανε πολύ καλό Story και ωραίο που εξηγεί δίαφορα πράγματα για την ιστορία της Lara που δεν ξέραμε....
Επίσης ωραίο Upgrade system, κάτι που έλειπε....
Το βασικότερο που θέλω να πω(το έχω τερματίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτός είναι ο λόγος που μπήκα να γράψω εδώ για πρώτη φορά)

είναι ότι

ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΟΠΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!!!!!
600px-TR2013_1911_4.jpg
To κακό είναι ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις In-game, εκτός μια σκηνής

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...