ahristos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ποιο Max Payne; Χμ... Όχι τα 2 πρώτα μάλλον. Εκείνα ήταν σκέτη ατμόσφαιρα. Ακόμα κι εμένα που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα film noir, με έπιασαν. Το Tomb Raider δεν έχει σχέση με αυτά.
padelis71992 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εγω για το 3 μιλάω...Φυσικά δε τα συγκρίνω σα παιχνίδια μιλάω για το τι μου βγάζαν σα παιχνίδια.
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Το τερμάτισα κι εγώ μόλις, με 87% και χωρίς fast travel. Το παιχνίδι το βρήκα υπέροχο, πραγματικά είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ένα game από το Assassin's Creed 1. 2 πράγματα μπορώ να πω μόνο ότι με ενόχλησαν κάπως: Η δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης την ώρα του άλματος. Ένιωσα σαν να παίζω super mario Θα θελα να δω τη Lara να τα παίρνει στο κρανίο σε κάποια σημεία, και αυτό να φαίνεται στην έκφραση του προσώπου της, όταν παίζει το video, όπως πχ εκεί που πεθαίνει ο Roth.
Millennium Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Βάλε spoiler φίλε.Δεν το χουν παίξει όλοι το παιχνίδι.
συννεφάκι Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Όσο ξεφεύγει η σειρά χάνει τους παλιούς gamers που είναι τώρα 30+...το target group είναι μικρότερες ηλικίες και φυσικά αυτούς κοιτούν να ευχαριστήσουν...δεν είναι τυχαίο που όλα τα franchise εξελίσσονται διαφορετικά. Επίσης δεν νομίζω ότι οι νεαρές ηλικίες έχουν την υπομονή να κολλήσουν σε ένα γρίφο καμια ώρα...χωρίς να σπάσουν το gamepad ή να δουν walkthrough. +1. Για μένα το TR ήταν απο πάντα αυτό: να κολλάω με τις ώρες για να βρω τη λύση. Ένα παιδάκι που δεν γνώρισε τη μαγεία των πρώτων τίτλων ποτέ δε θα καταλάβαινε τη διαφορά. Παρ'όλα αυτά το παιχνίδι, κατα τη γνώμη μου, τα σπάει απο κάθε άποψη, απλά δεν θυμίζει τα παλιά TR. Ούτε καν η Lara μου θυμίζει την παλιά, που πήγε η κορμοστασιά της? Μετατράπηκε απο κομικ ηρωϊδα σε κορίτσι της διπλανής πόρτας. Φαντάζομαι θα ξέρει τι σημαίνει walkthrough, αλλά μάλλον απόρησε για ποιο λόγο θα χρειαζόταν κάποιος walkthroughs στο Tomb Raider, όπως απόρησα κι εγώ.. Να και κάτι που με χάλασε. Πολύ εύκολο το παιχνίδι. Είχα συνηθίσει να σπάω το κεφάλι μου με τους γρίφους (και μερικές φορές να ψάχνω γουοκθρου) αλλά ήταν ωραία..!! Είναι το μοναδικό TR που βγήκε αβίαστα, χωρίς καμία δυσκολία. Η μόνη δυσκολία μου ήταν το πιστολίδι, θα προτιμούσα να ήταν λιγότερο, με χάλασε λίγο.
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μα γι' αυτό ήταν εύκολο, επειδή το gameplay επικεντρωνόταν στο πιστολίδι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να δούμε να αλλάζει κάτι στα επόμενα. Ξαναλέω, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Απλά εγώ προσωπικά θα το προτιμούσα περισσότερο adventure και λιγότερο action.
andrikakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 που πήγε η κορμοστασιά της? Μετατράπηκε απο κομικ ηρωϊδα σε κορίτσι της διπλανής πόρτας.Εντάξει... Όχι και κορίτσι της διπλανής πόρτας!
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλά ναι. Κάπως έτσι ήταν στην αρχή βέβαια, αλλά μεταμορφώθηκε γρήγορα.
Grey Warden Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ουσιαστικά δείχνει την μεταμόρφωση της από αθώα φοιτητριούλα αρχαιολογίας σε αρχαιολόγο survivor. Αυτό είναι ένα από τα ωραία στοιχεία του παιχνιδιού.
nfeel Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μεγάλο let down η παντελή έλλειψη γριφων και για μένα /sadface Πέραν τούτου,συμφωνώ πως είναι πολύ προσεγμένο παιχνίδι.Απλά σε εμάς τους oldschoolers χτυπάει κ η νοσταλγία να πούμε.. Σε normal mode δεν είχε καν νοημα να εξερευνείς τα tombs όπως κατάλαβα,βαριόμουνα κ έπεσε πολυ skip. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν υπήρχε χρόνος με τόσο action από ένα σημείο και μετά :Ρ 1
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ότι και να πω για αυτό το παιχνίδι θα είναι λίγο.Μην έχοντας παίξει το παλιότερο φυσικά δεν έχω την αίσθηση ότι κάτι μου λείπει για αυτό μπορεί και να μην είμαι απολύτως αντικειμενικός.Αλλά ο τρόπος που εξελισσόταν η ιστορία το πως μεταμορφωνόταν από μία κλαψιάρα φοιτητριούλα σε μία ανελέητη φονική μηχανή αυτό κάνει και για σενάριο ταινίας.Τώρα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα αφήνω σε πιο αρμόδιους μια και είμαι νέος gamer και δεν το κατέχω καλά ακόμα το θέμα.
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πάντως το Tomb Raider έχει βαριά ιστορία πίσω του και καλό θα ήταν να τη γνωρίζουμε όσοι ασχολούμαστε με τέτοιου είδους gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα