Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν ενα φίλο μου παλιότερα που οτι παιχνίδι έπαιρνε του πέρναγε cheats για god mode , άπειρα λεφτά κτλπ :P

Όταν ξεκίνησα κι εγώ έτσι έκανα (IDDQD :-D )

Ώσπου μια φορά ξέχασα να βάλω god mode και προς έκπληξή μου τα κατάφερα καλά.

Η μόνη φορά μετά με god mode ήταν στο τέρας στο τέλος του Half-Life. Όχι ότι δεν θα το κατάφερνα, αλλά είχα χάσει το ενδιαφέρον μου εκεί στο τέλος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις το αρχισα...

Προσεγμενο φαινεται το παιχνιδι. Σε μια φαση παρατηρησα οτι ειχα κολλησει στο να 

κυνηγαω ζωα και να εξερευνω ολη την περιοχη με το πασο μου,

πραγμα που δειχνει οτι με τραβαει το game.

Βεβαια το κακο ειναι οτι δεν θυμιζει Tomb Raider...

Τραβα το μοχλο , βρες το artifact κτλ.....

Παλι καλα που μας απαλυνει τον πονο η Λαρα :wub:

• Like 1

Το παιχνίδι το τερματισα σήμερα!!! Φοβερό και πολυ δράση και μυστήριο! Μεγάλη αλλαγή στη Λαρα... Πολλά έχουν αλλάξει απότομα μου φαίνεται... Παρόλο που είμαι φαν και τα έχω τερματίσει όλα στη σειρά εκτός το προηγούμενο που ούτε καν μπήκα στον κόπο να παίξω γιατι ήταν rpg Πατάτα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Σαν να παίζεις το Broken Sword 1 φάση όταν δεν υπήρχε καν internet. :-D

Τουλάχιστον ρε dude διάβαζε walkthroughs άμα πρέπει μην του βλέπεις..χάνεις πολλά έτσι...

Θυμάμαι Tomb Raider 2 στο PSX να είμαι εγώ με το περιοδικό (Playstation Magazine ?!) να διαβάζω τον οδηγό και ο αδερφός μου να παίζει :P

Έχασα απίστευτες ώρες με το παιχνίδι (υπολογίζω πάνω από 10), προσπαθώντας να μαζέψω artifacts για τα οποία δεν είχα ακόμη τον κατάλληλο εξοπλισμό. Να προσπαθώ ξανά και ξανά να φτάσω σε εκείνη την στέγη σπιτιού, ενώ δεν είχα βρει ακόμη το σκοινί. Ευτυχώς κάποια στιγμή το έψαξα και κατάλαβα την χαζομάρα μου.

Εξαιρετικό παιχνίδι, το μόνο που με χαλάει είναι οι melee μάχες, που τις έκαναν τόσο σύνθετες και επιτηδευμένες.

Απόλαυση είναι το παιχνίδι, παίξτε και μην μιλάτε καθόλου.

Θα μπορούσε να ήταν τελείως Crap.

Αυτά να τα βλέπουν άλλοι που έχουν IP και δεν τα εκμεταλλεύονται όπως πρέπει.

Σαν ενα φίλο μου παλιότερα που οτι παιχνίδι έπαιρνε του πέρναγε cheats για god mode , άπειρα λεφτά κτλπ :P

Offtopic

Εγώ είχα φίλο που ήταν λες και θεωρούσε μέρος του παιχνιδιού το να ανακαλύπτει cheats πχ σε περιοδικά (δεν είχαμε ίντερνετ τότε, μιλάμε για δεκαετία του '90), σε φάση να του λέω "πω ρε συ, πολύ δύσκολο το τάδε παιχνίδι" και να μου απαντάει "όχι ρε, τι λες! Εγώ βρήκα ένα cheat και είναι πανεύκολο!"

Ναι, κι εγώ στο σκάκι παίζω με 16 βασίλισσες και δε χάνω ποτέ! Πανεύκολο το σκάκι, σου κερδίζω όποιος θέλεις. Απορώ τι παιδευόταν ο Κασπάροφ.

Πραγματικά μερικά παιχνίδια δεν υπάρχει νόημα να τα παίζεις με cheats/walkthroughs.

Συφωνώ αλλά ισχύει και το αντίθετο. Δοκίμασε να παίξεις eleusis χωρίς walktrough. Δε γίνεται και δεν είναι θέμα δυσκολίας, απλά δε γίνεται.

Άλλο αυτό, όντως μερικά (π.χ. Myst) δε βγαίνουν χωρίς λύσεις σε κάποια σημεία.

Άλλο αυτό όμως και άλλο να είμαστε στο άλλο άκρο και να ξεκινάμε όλα τα παιχνίδια με τον οδηγό δίπλα, είτε είναι εύκολα είτε είναι δύσκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...