Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατι σαν το παρακάτω δλδ,που βλέπεις βίντεο άλλων όταν "κολλάς" κάπου στο παιχνίδι

Φαντάζομαι θα ξέρει τι σημαίνει walkthrough, αλλά μάλλον απόρησε για ποιο λόγο θα χρειαζόταν κάποιος walkthroughs στο Tomb Raider, όπως απόρησα κι εγώ.. :P

• Like 7
Δημοσ.

Φαντάζομαι θα ξέρει τι σημαίνει walkthrough, αλλά μάλλον απόρησε για ποιο λόγο θα χρειαζόταν κάποιος walkthroughs στο Tomb Raider, όπως απόρησα κι εγώ.. :P

This.

Δημοσ.

αα χαχαχ εντάξει η αλήθεια είναι αντε να χρησιμοποιησα 5-6 φορες walkthrough .βασικά το κάνω για να μην ψάχνομαι ,θέλω με την μία να το περνάω

Δημοσ.

αα χαχαχ εντάξει η αλήθεια είναι αντε να χρησιμοποιησα 5-6 φορες walkthrough .βασικά το κάνω για να μην ψάχνομαι ,θέλω με την μία να το περνάω

Που να παιξεις και κανα καθαρο adventure,σε βλεπω με δευτερη οθονη μια να βλεπεις βιντεακι και μια να παιζεις.LOL

• Like 5
Δημοσ.

Που να παιξεις και κανα καθαρο adventure,σε βλεπω με δευτερη οθονη μια να βλεπεις βιντεακι και μια να παιζεις.LOL

βασικα βαζεις το game σε windowed mode. δε θες δευτερο monitor :P

χαχα στα δύσκολα όντως αυτό κάνω .έχω έναν 2ο υπολογιστη (τον παλιό μου) και τον χρησιμοποιώ γι αυτόν τον λόγο

tumblr_med6veIenp1rqt0kqo1_500.jpg

Δημοσ.

Λέγαμε κάποτε πως τα games είναι για να περνάς καλά... Αν κάποιος περνάει καλύτερα (διασκεδάζει περισσότερο) με χρήση walkthrough, ποιό το πρόβλημα βρε παιδία; :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...