Stavrakas13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=tomb+raider&publisher=&platform=PC&genre=&minSales=0&results=200 Ντάξει, έχει ήδη πουλήσει περισσότερα κομμάτια από το Anniversary και το Underworld μαζί. Enough said. Καλοί οι γρίφοι, αλλά αν είναι να παίζω παιχνίδι με ανοιχτό walkthrough δίπλα, θα επέλεγα εξαρχής adventure. Έλα ρε μλκ και το D3 πούλησε 3.5m κομμάτια μόνο την πρώτη μέρα θα το έκρινες όπως κρίνεις αυτό? Disclaimer:Δεν έχω παίξει ακόμα το νέο TR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Έλα ρε μλκ και το D3 πούλησε 3.5m κομμάτια μόνο την πρώτη μέρα θα το έκρινες όπως κρίνεις αυτό? Disclaimer:Δεν έχω παίξει ακόμα το νέο TR Να το παίξεις soon ειναι παιχνιδάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Έλα ρε μλκ και το D3 πούλησε 3.5m κομμάτια μόνο την πρώτη μέρα θα το έκρινες όπως κρίνεις αυτό?Disclaimer:Δεν έχω παίξει ακόμα το νέο TR Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το D3 απείχε από το D2 15 χρόνια, και πούλησε λόγω του προγόνου του. Το Tomb Raider αντίστοιχα, ξεπέρασε τον πάτο των δύο τελευταίων παιχνιδιών και βγήκε ξανά στον αφρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλά δεν θέλω να ακυρωσω το επιχείρημα πως οι πωλησεις δείχνουν την επιτυχία ενος παιχνιδιού γιατί εν μέρει ισχύει. Βλέπω και τα καλυτερα λογια εδώ αλλά και γενικότερα οποτε σίγουρα θα το παίξω κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 που μπορω να βρω το patch? Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αν δεν το έχεις αυθεντικό, να το βρεις το patch εκεί που βρήκες και το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω.. Το έχει φέρει ο θείος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Απο που βγαίνει ότι το Tomb Raider (2013) έχει πουλήσει παραπάνω απο τα άλλα? Η μήπως εγώ δε βλέπω καλά? Α.. και επειδή κάποιοι απο εμάς δεν τρώμε στα fastood, όπου εκατομμύρια καταναλωτές τρώνε... άλογα, δε σημαίνει ότι δεν ξέρουμε απο καλό φαγητό. http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=tomb+raider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το έχει φέρει ο θείος.... To patch ρωτησα που μπορω να βρω, ποιος ειπε οτι παιζω το παιχνιδι! ειμαι patchoσυλεκτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Α.. και επειδή κάποιοι απο εμάς δεν τρώμε στα fastood, όπου εκατομμύρια καταναλωτές τρώνε... άλογα, δε σημαίνει ότι δεν ξέρουμε απο καλό φαγητό. ασχετο , αλλα στα μεγαλα fast food ειναι εκει που δεν παιζει να εχεις φαει αλογα πιο πιθανο ειναι να εχεις φαει απο το κρεοπωλειο της γειτονιας τελοσπαντων αδικα γινεται ολη αυτη η κουβεντα, οσοι νομιζουν οτι το tr ειναι fast food , ας μη το παιξουν και ας μην το αγορασουν , τοσο απλα εχουμε αλλωστε τοσα καλα παιχνιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Απο που βγαίνει ότι το Tomb Raider (2013) έχει πουλήσει παραπάνω απο τα άλλα? Η μήπως εγώ δε βλέπω καλά? Α.. και επειδή κάποιοι απο εμάς δεν τρώμε στα fastood, όπου εκατομμύρια καταναλωτές τρώνε... άλογα, δε σημαίνει ότι δεν ξέρουμε απο καλό φαγητό. http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=tomb+raider Προφανώς δεν βλέπεις καλά. Ξανακοιταξέ το μήπως φταίει το αλογίσιο κρέας. Το link που παραθέτεις περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες, το link που έβαλα εγώ περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε PC. Και στην τελική, δεν σας αρέσει? Ε δεν θα κλάψουμε γι' αυτό. Μην το αγοράσετε, δεν σας έβαλε κανείς να το παίξετε με το ζόρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Σφάζονται παλικάρια στα πόδια της Lara. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Προφανώς δεν βλέπεις καλά. Ξανακοιταξέ το μήπως φταίει το αλογίσιο κρέας. Το link που παραθέτεις περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες, το link που έβαλα εγώ περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε PC. Και στην τελική, δεν σας αρέσει? Ε δεν θα κλάψουμε γι' αυτό. Μην το αγοράσετε, δεν σας έβαλε κανείς να το παίξετε με το ζόρι. Μην παθιάζεσαι τόσο πολύ δεν υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι, κουβέντα κάνουμε δε θα σκάσουμε κιόλας. TR (2013) 0.10 εκκ πωλήσεις, TR II μόνο σου βάζω, 2,29 εκκ. για PC. Μάλιστα, όσο φεύγει η σειρά απο το παραδοσιακό στύλ και "εκσυγχρονίζεται" με περισότερο action και λιγότερα puzzles, τόσο χάνει σε πωλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι πολλά θα μπορούσα να "ανεχτώ", αλλά όχι και να μου την κάνουν Κορεάτισα ρε παιδιά!!! Μια χαρά ήταν η κοπέλα. Και μην μου πείτε ότι ήταν ιδέα μου. Όταν το πα στον κολλητό ούτε καν ήξερα ότι την είχαν εξαγοράσει οι Κορεάτες την εταιρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Tomb Raider has sold 3.4 million copies, failed to hit expectations 3.4 million copies of Tomb Raider have been sold in four weeks, publisher Square Enix has revealed, which is not enough to hit the game's sales target. Fellow Square Enix title Hitman Absolution sold 3.6 million units since its launch in November last year, while Sleeping Dogs sold 1.75 million since last August. Square Enix boss leaves as company announces "extraordinary loss" Square Enix has shed its president and announced an "extraordinary loss" for this financial year. Slow sales of its console games in the West are to blame, Square Enix said in a statement to investors today. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Όσο ξεφεύγει η σειρά χάνει τους παλιούς gamers που είναι τώρα 30+...το target group είναι μικρότερες ηλικίες και φυσικά αυτούς κοιτούν να ευχαριστήσουν...δεν είναι τυχαίο που όλα τα franchise εξελίσσονται διαφορετικά. Επίσης δεν νομίζω ότι οι νεαρές ηλικίες έχουν την υπομονή να κολλήσουν σε ένα γρίφο καμια ώρα...χωρίς να σπάσουν το gamepad ή να δουν walkthrough. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα