Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε έτσι, δηλαδή γιατί θα έπρεπε να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα πρώτα Tomb Raider ?

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει τους γρίφους τους ''δύσκολους'' των πρώτων TR, οκ, σημασία έχει ότι γενικά είναι ένα πετυχημένο Reboot και προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να παίξω τη συνέχεια.

Αυτος, για καποιον,  μπορει να ειναι και ο μονος λογος για να βγαλει ενα TR μουφα.

Γιατι "κολλαει" αυτος και οχι ο αλλος που θεωρει καλο ενα παιχνιδι μονο οταν εχει καλα γραφικα, πιου-πιου και πολλα cinematics σα να βλεπεις ταινιουλα του κωλου;...(και λιγο ακομα πιου-πιου)...ποσο μαλλον οταν φερει και τον συγκεκριμενο τιτλο.

είπαμε, γερο-παράξενοι :P

εγώ πάντως σκάλωσα με legacy of kain , το έχουν ξεχάσει αυτό και ίσως θα ήταν καλό να βγάλουν κάνα νέο να γουστάρουμε

(ας μη μιλήσω  και για το hitman που πραγματικά το βρήκα εκπληκτικο :lol: έχω να αγαπήσω έτσι τη square απο το final fantasy VII και chrono trigger :lol: κάνει και καλά port για μας τους pcαδες, τι άλλο να ζητήσω ; ) 

Και γιατι οποιος εχει διαφορετικη γνωμη απο σας ειναι γερο-παραξενος, ρε παιδες;

Πειτε και σε μενα τη συνταγη να γινω νορμαλ και cool...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και οχι ο αλλος που θεωρει καλο ενα παιχνιδι μονο οταν εχει καλα γραφικα, πιου-πιου και πολλα cinematics σα να βλεπεις ταινιουλα του κωλου;...(και λιγο ακομα πιου-πιου)... 

αυτό δηλαδή ήταν το συγκεκριμένο tr για σένα ;

Και γιατι οποιος εχει διαφορετικη γνωμη απο σας ειναι γερο-παραξενος, ρε παιδες;

Πειτε και σε μενα τη συνταγη να γινω νορμαλ και cool...

δεν υπάρχει συνταγή δυστυχώς και ούτε διεκδικεί κανείς εδώ το "αλάθητο" , απλά μου κάνει εντύπωση να βλέπω παντού γκρίνια , ειδικά σε παραπάνω από τίμιες προτάσεις..

να φανταστώ ότι κανένα παιχνίδι δε σου άρεσε τώρα τελευταία (τα τελευταία χρόνια ίσως ;  )

σίγουρα πολλές φορές οι απόψεις μας μπορεί να διαφέρουν από των περισσοτέρων (εμένα πχ με κούρασε το dead space 3 που άλλοι το βρήκαν ωραίο , όπως και τα 2 τελευταία mass effect, ενώ βρήκα πολύ συμπαθητικό το dmc, έχοντας μάλιστα παίξει τα παλία ) και σίγουρα πρέπει να τις εκφράζουμε, όμως το να αναπολούμε τα 90s σε μια σειρά που μέχρι τώρα βρισκόταν στα αζήτητα μου φαινέται κάπως υπερβολικό

πέρα από το ότι δε μπορούσε σήμερα να βγει ένα τέτοιο παιχνίδι για πολλούς λόγους, πιστεύεις ότι ένα τέτοιο άκριβώς παιχνίδι σήμερα θα θεωρούταν καλό; δεν είχαν δηλαδή προβλήματα τα παλιά tr; 

όπως έχω βαρεθεί να γράφω, για τους γρίφους μόνο θα συμφωνήσω. ειδικά από τη στιγμή που υπήρξε η σκέψη των optional tombs, έπρεπε να βάλουν παλουκάκια με σημαντικά rewards για να νιώθεις ότι έχει και κάποιο επιπλέον νόημα

κατά τα υπολοίπα σαν tomb raider είναι βελτιωμένο παντού (μάχη , γραφικά , platforming, ιστορία, χαρακτήρες , ατμόσφαιρα, κτλ.. ) 

δεν είμαστε στην εποχή του πρώτου tr που ο ανταγωνισμός απλά δεν υπήρχε και τότε όλα φαίνονταν πρωτοποριακά. έχουμε δει τόσα παιχνίδια από τότε και το παιχνίδι έπρεπε να ενσωματώσει και κάποια σύγχρονα στοιχεία για να είναι ανταγωνιστικό, αλλίως αν απευθυνόταν μόνο στους 30αρηδες (που και πάλι δε θα του έδιναν σημασία ), θα συνέχιζε να μην ασχολείται κανείς μαζί του 

• Like 2

θα συμφωνήσω και εγώ με τον qsis.

για τα σημερινά δεδομένα είναι κάτι παραπάνω από καλο.σίγουρα όμως πολύ εύκολο και χωρίς καθόλου γρίφους...τουλάχιστον όχι κάποιους αξιόλογους.

πέρα από αυτό όμως αν εξαιρέσουμε βεβαια ότι είναι και παρα πολύ μικρό το main story έβγαλαν μια πολύ καλή αρχή για την σειρά.

άποψη μου

http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=tomb+raider&publisher=&platform=PC&genre=&minSales=0&results=200

Ντάξει, έχει ήδη πουλήσει περισσότερα κομμάτια από το Anniversary και το Underworld μαζί. Enough said.

Καλοί οι γρίφοι, αλλά αν είναι να παίζω παιχνίδι με ανοιχτό walkthrough δίπλα, θα επέλεγα εξαρχής adventure.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι θέλουμε το Tomb Raider να είναι adventure, όχι απλά να επιλέξουμε ένα άλλο adventure.

Το θέμα είναι ότι εσείς οι κάποιοι είστε μειοψηφία, όπως καταδεικνύουν και οι πωλήσεις.

Το τερματησα κι εγω.

Ενα ανετο 9/10. Φυλαω το 10αρι για το επομενο με περισσοτερους γριφους.

Καταπληκτικο στο συνολο του.

Ενα μικρο αρνητικο η γραμμικοτητα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...