qsis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Θα αργήσω λίγο ακόμα να το ξεκινήσω γιατί έχω άλλα που παίζω ακόμα. Αλλά μάλλον καλά έκανα Από 29-30 στο benchmark πήγε στα 45 με το καινούριο patch. Έχει καλύτερες σκιές των μαλλιών επίσης σε σχέση με εκείνα τα απαράδεκτα της πρώτης έκδοσης. Μάλλον φταίει το ότι έχω την 7850 1GB και βελτίωσαν την ποσότητα μνήμης που χρησιμοποιεί το TressFX. μεχρι και το προηγουμενο patch με ultimate settings (και fxaa) σε 7950 χρησιμοποιουσε περιπου 1.2 GB απο τη μνημη της καρτας , οποτε ναι το 1 σε περιοριζε μακαρι να το αλλαξαν και να μην εχεις θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μακαρι να το αλλαξαν και να μην εχεις θεμα Εντάξει μια χαρά παίζει τώρα που το ξεκίνησα Να πούμε και για αυτούς που έχουν NVIDIA κάρτες, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται στο benchmark. Στο παιχνίδι είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την AMD. Και την ίδια περίπου επιβάρυνση τραβάν με το TressFX ενεργοποιημένο (περίπου λέω ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Που είναι οι γρίφοι, να προσπαθείς να συνδυάσεις κάποιο αντικείμενο για να προχωρήσεις κτλ. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν χρειάστηκε να ψάξω στο ίντερνετ για να βρω κάποια λύση... Επιτέλους έγινε action platform και δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο alt+tab για να προχωρήσουμε στο παιχνίδι. Ας έχει λίγο δυσκολότερους γρίφους αλλά σε καμία περίπτωση τους γρίφους που είχε στο παρελθόν που εμένα προσωπικά με έκαναν να τα παρατάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 θα μπορουσαν να βαλουν δυσκολοτερους γριφους στους optional tombs (και αυτοι να ηταν περισσοτεροι και η αμοιβη αρκετα σημαντικη και περισσοτερο ουσιαστικη) και ετσι θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι λογικα αν παιρνουν feedback απο τους χρηστες, θα το διορθωσουν σε μελλοντικο τιτλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Όντως οι περισσότεροι αυτό το παράπονο έχουνε για τους γρίφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εμνενα γιατι δεν με εχει ξετρελανει?Σαν να παιζω ενα shooter game ειναι.Τι να πω ,και το στορυ του επισης δεν.Δεν λεω οτι ειαι κακο παιχνιδι αλλα οχι και κατι τρομερο[με αυτα που ειχα ακουσει περιμενα να παιξω το goty της χρονιας] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Γούστα είναι αυτά, αλλά για εμένα όντως είναι το GOTY so far. Εγώ λίγο που έπαιξα το Far Cry 3 δεν με ενθουσίασε, ενώ εσένα μπορεί να σε τρελαίνει. Εϊπαμε, γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Γούστα είναι αυτά παιδιά γούστα. Α και για να μην ξεχνιόμαστε αυτά... είναι γούστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μάλλον απευθύνονται σε καινούριους σαν κι εμένα Τους παλιούς τους θεωρούν σίγουρους αγοραστές. Μια φορά παλιά είχα προσπαθήσει να παίξω και τα παράτησα λόγω του κακού χειρισμού. Έχω παίξει κι άλλα παιχνίδια 3ου προσώπου όπως τα Max Payne 1 και 2 αλλά αυτά αμέσως τα έβαλα στα κορυφαία μου. Αυτό μια χαρά μου φαίνεται... Αν με τραβήξει η ιστορία θα το τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά ο καθένας παίζει ότι θέλει( ) εδώ κάποιοι παίζουν κάτι grepolis και ikariam 24/7. Αν και το βρίσκω @@ παιχνίδι, το σέβομαι (όσο είναι δυνατόν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά ο καθένας παίζει ότι θέλει( ) εδώ κάποιοι παίζουν κάτι grepolis και ikariam 24/7. Αν και το βρίσκω @@ παιχνίδι, το σέβομαι (όσο είναι δυνατόν ) Εδώ συνεχίζεις να παίζεις και να αποθεώνεις τη μλκια που ακούει στο όνομα Diablo, πιστεύεις μας νοιάζει η γνώμη σου για το Tomb Raider ρέι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εδώ συνεχίζεις να παίζεις και να αποθεώνεις τη μλκια που ακούει στο όνομα Diablo, πιστεύεις μας νοιάζει η γνώμη σου για το Tomb Raider ρέι? ΩχΩχΩχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εδώ συνεχίζεις να παίζεις και να αποθεώνεις τη μλκια που ακούει στο όνομα Diablo, πιστεύεις μας νοιάζει η γνώμη σου για το Tomb Raider ρέι? Δεν παίζω Diablo εδώ και καιρό και ούτε αποθεώνω man, get your facts straight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εντάξει μια χαρά παίζει τώρα που το ξεκίνησα Να πούμε και για αυτούς που έχουν NVIDIA κάρτες, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται στο benchmark. Στο παιχνίδι είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την AMD. Και την ίδια περίπου επιβάρυνση τραβάν με το TressFX ενεργοποιημένο (περίπου λέω ). Μα βαλουνε και ssao τωρα με το patch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiftakis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Επιτέλους έγινε action platform και δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο alt+tab για να προχωρήσουμε στο παιχνίδι. Ας έχει λίγο δυσκολότερους γρίφους αλλά σε καμία περίπτωση τους γρίφους που είχε στο παρελθόν που εμένα προσωπικά με έκαναν να τα παρατάω. Μα για αυτό ακριβώς έγινε το tomb raider το παιχνίδι που παίχτηκε και αγαπήθηκε από τόσους-εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι αγαπήθηκε λόγω μιας παραμορφωμένης, τετράγωνης γκόμενας του ps1 που αγάπησαν οι παίχτες. Και στην τελική ας υπάρχουν οι γρίφοι και αν δεν έχεις υπομονή υπάρχει βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα